Pani, vo stvrtok 4. 5. som nieco podobne zazil aj ja na tomto mieste v BA:
https://www.google.sk/maps/@48.2281897,17.0007322,3a,75y,347.81h,89.86t/data=!3m6!1e1!3m4!1sjVUEjl9VL5Ao1_m5TdGsyA!2e0!7i13312!8i6656Vchadzal som na kruhac, ked sucasne so mnou vosiel aj kamion. Tak som sa submisivne stiahol na bok nech ma prestor, ked uz co uz. Lenze sofer ma krasne natlacil na zvodidla. Ked som si myslel, ze uz je prec a otocil sa (!) ten voz mal aj prives - a sofer sikovnym manevrom, prives este viac natlacil na mna. Siel som mimo asfalt na tom kusku strku vedla zvodila. Zadny roh privesu ma minal naozaj tesne, som si isty, ze neskuseny cyklista by sa s trochou stastia preberal na are. Vodica som dobehol na vratnici. Kedze s nim nikto nic nemal, volal som policiu a ta ho doriesila v areali. Neviem s akym vysledkom. Na tom kruhaci casto vidiet decka, turistov.. Oni by tento manever nemohli prezit bez zranenia. Aj ked mam pocit, ze je stale viac rozumnych soferov, ktori nemaju problem brzdit, nemaju problem otocit volantom... to male percento zakomplexovanych blbcov ma desi. Inak, sofer mi okrem stavnatych slov na tej vratnici povedal toto: chod sa hrat do pieskoviska, ty .. Ja som mu povedal aby si siel urobit vodicak.
Prajem Vam borci vela stastnych km a verim, ze nic podobne nikto z vas nezazije.