Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tam sa mi stava pravidelne ze mi tam vojdu chodci ked maju cervenu a ja zelenu. Vojdem tam tak ako mam, tak ako su ciary namalovane na pruh, nie tak ako ked chcem prejst prechodom, ukazujem rukou ze odbacam doprava, chodci pozeraju a i tak mi tam vojdu a este su nasrati ze co si to dovolujem.
Ono cely ten cyklopruh na Vajanskeho je des - co tam robia poniektori vodici, chodci, cyklisti a kolobezkari to neviem niekedy pobrat.

PS: V takychto skupinach treba pisat i mesto a nepisat to tak ako keby kazdy z fora zil v Bratislave.
Zobraziť komentár 15.08.2024 - 21:29:25
00
https://new.reddit.com/r/czech/comments/1fqgmzl/z%C3%A1kon_a_tresty_za_h%C3%A1zen%C3%AD_klack%C5%AF_po_cyklistech/
Zobraziť komentár 28.09.2024 - 09:18:28
00
Nielen chodci su ignoranti.

Dnesna skusenost na Racianskom myte, Šancová, semafor s odpocitavanim sekund pre chodcov. Pani na (elektro)vozicku pre invalidov vystartovala tak o 2-3 sekundy skor pred zelenou.

Chodci poslusne cakali.

Na rovnakom prechode, v opacnom smere, pred istym casom (rok-dva) vosiel chodec takto predcasne a skoncil pod autobusom MHD.

(suvis s cyklistikou ziaden - resp jeden cyklista isiel chvíľu predtym opacnym smerom)
Zobraziť komentár 01.10.2024 - 20:33:21
00
Na tom semafore aj blika oranzove svetlo s piktogramom autobusu, kedze je tam preferencia MHD a po cervenej pre ostatnu dopravu ma MHD este moznost prejst nejaky cas. Inak takito dedkovci (naschval nepisem invalidi, lebo casto invalidi nie su, ale pouzivaju to ako pomoc) a niektori invalidi su najvacsi ignoranti.
Zobraziť komentár 01.10.2024 - 21:16:56
00
Idem sa vyplakať na internety 🙂 dnes bol v Karpatoch fakt deň blbec, najskôr nad Ahojom na žltom céčku na Kolibu dve dôchodkyne so 4 psami, jeden na vôdzke, 3 na voľno a jeden malý biely sa dáko bláznivo správal, tak som zastala, bežal ku mne a vravím, že Prosím vás privolajte si ho. Pani, že nič nespraví. Ja vravím, že super ale to nemôžem vedieť. Na to mi odporučila, že ak sa bojím psov, tak nemám chodiť do lesa 🤷 milión havkov cestou, v pohode, v pohode aj majitelia a potom ideme od bufetov na Kolibe smerom po asfaltke k rampe, pomaly, ľudia pred nami krížom, oproti dve ženské a ich čivava či čo bez vôdzky sa na nás rozbehla, štekala a zľakla som sa, lebo však malý agresívny pes a tak som nahlas zafrflala, že Neznášam takéto ch*j*o*é psy... na čo mi bolo paničkou psa vynadané. A kokos fakt ma to hnevá, tak ona má navolno na Kolibe nevychovaneho psa a ja som dement, že sa ozvem. Tak keď vie, že jej štartuje po cyklistoch, tak nech si ho dá na špagát. Tiež som mala psa ale keď som šla na Kolibu tak šiel na špagát, bodka, to je fakt také náročné pochopiť, že som na mieste kde je milión ľudí tak si ho pripnem? Joj.
Zobraziť komentár 05.10.2024 - 17:46:29
09
Vojnu s psíčkarmi nevyhráš.A ešte rodičia s malými deckami sú najmúdrejší (mám psa a aj viac kusov detí).Mne keď syna zhodil nejaký mladý z biku,bolo mi vysvetlené,že keď sa môj vie voziť,tak ma dávať bacha na druhých.No skoro ma roztrhlo od jedu.😀
Zobraziť komentár 05.10.2024 - 17:54:32
01
Chápem, viem, že nevyhrám, ani kvázi nemusím, ale aspoň to chcem slobodne okomentovať 🙂 hlavne, že sa nič nestalo. A potom pred rampou sme šli doprava na tú cyklo "switchback ťa naučí", ja privytočená z tej čivavy som si pridupla a fúha, dvaja chodci so psom chrbtom, hore značka zákaz chodcov, fakt som ich nečakala, počli ma, ubrzdila som, a šli nabok, takže pohoda... keď ide cyklista oproti tak vidí lebo ide ksichtom, to nejak čakám. A potom nižšie zase, cyklistka stála v singláča, okolo nej tri, či štyri vlčiaky, hladkala ich a samozrejme, havkáči navoľno, ale tam dávam bacha lebo tam chodia často ľudia. Ale teda fakt dnes bol deň voľne pustených psov, to mám za to, že sa rozčuľujem 😁 ja by som sa nechcela, ale nedá sa mi sa to naučiť, lebo keď sa zľaknem, že ma uhryzne pes tak sa mi zahmlí pred očami a koniec, nadávam.
Zobraziť komentár 05.10.2024 - 18:39:29
03
Vitaj v mojom svete 😁 nepamatam kedy som naposledy stretol v lese psa na voditku. Ludia maju pocit ze ked tam nie je asfalt a nenazdia tam auta tak pes moze byt na volno, lebo ved nech si pobeha.
Dnes som videl dvoch celkom statnych jelenov na cervenej znacke pod Bukovcom. Mali tak vyse pol metra parohy, krasne. Dalzie xve male srnky skakali hore svahom ked som slapal z Marianky na MS.
Zobraziť komentár 05.10.2024 - 20:10:21
00
arrow_leftJano12345 napísal:
Vojnu s psíčkarmi nevyhráš.A ešte rodičia s malými deckami sú najmúdrejší (mám psa a aj viac kusov detí).

Takze hovoris, ze Teba cyklisti nechcu stretnut? :D
Zobraziť komentár 05.10.2024 - 22:40:49
01
Máš šťastie že si synom najvyžšieho ?.Ale riť,šak my aj občas závodíme na biku a tam sú tiež pekne prepnutý.Ale hlavne tým blbom to treba stále pripomínať, a oni si možno čo to uvedomia.A možno aj nie ?.
Zobraziť komentár 05.10.2024 - 23:00:33
00
arrow_leftscarinko napísal:
Dnes som videl dvoch celkom statnych jelenov na cervenej znacke pod Bukovcom. Mali tak vyse pol metra parohy, krasne. Dalzie xve male srnky skakali hore svahom ked som slapal z Marianky na MS.

A stavím sa, že tiež neboli na vôdzke 😁
Zobraziť komentár 05.10.2024 - 23:10:21
01
Hmm, neboli. Si to robi co chce v tom lese 😁
Zobraziť komentár 05.10.2024 - 23:55:02
00
Srnky máme aj v Bystrici ale tie za tebou nebežia a nebrechajú a neskáču ti na nohy, aj keď nechcem sa s nimi zraziť, keď prebiehajú krížom, však ja ani psa nechcem zraziť ani nikoho. A keď už sme pri tom, tak keď ešte môj pes žil, väčší staford, tak na prechádzke na vodzke pod Kolibou ho napadol nejaký neviem aký poľovnícky pes na voľno pustený, môj sa ani nevedel biť, pacifista, a tá herečka Zuza Fialová, že prepáčte prepáčte,... nevedela ho odvolať, môj dohryzené ucho, krvavý a ma presviedčala že to je normálne, že v pohode. Som jej mala chuť uvaliť jednu a presvedčiť ju, že to je tiež v pohode. Na tú lokalitu mám smolu 🤷
Zobraziť komentár 06.10.2024 - 01:31:51
01
Vas vysnivany pes :lol:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1079860296840622&id=100044499845025
Zobraziť komentár 07.10.2024 - 16:07:02
01
Akurát minule som kdesi začul že ľudia už minú na domácich mazlíčkov viac peňazí ako na deti. Tiež mám nejaké zvery, ale nič čo by som musel venčiť vonku. Psa si kúpim keď budem bývať niekde na samote u lesa. V meste nehrozí...
Zobraziť komentár 07.10.2024 - 17:09:25
01
keyboard_arrow_up