Lokalizácia
Formulár sa odosiela
TO: Matt "mmm...ja by som to tak tragicky nebral...tiez tych 10 ludi sa netrafi na jednu kopu! ja tiez taketo veci odhadzujem ( teda zbytky z jablka a banana...vreckovky nie ) ...aspon maju srnky co papat"

S tým množstvom ľudí to bol len príklad v skutočnosti sú miesta, kde sú ich stovky. A srnky majú žrať trávu a nie chemicky ošetrené zbytky z ovocia :roll: .

PS: aj doma na záhrade hádžeš zbytky okolo seba?(viem že nemáš na záhrade srnky)
Zobraziť komentár 02.04.2007 - 10:10:13
00
pouzite vreckovky, obaly od keksikov a somarin a pod. hodim do vaku alebo do zadneho vrecka na drese a doma to vyhodim....v lese nic nevyhadzujem...(samozrejme okrem ohryzkov, bananovych supiek... to prirode neuskodi..)
Zobraziť komentár 02.04.2007 - 10:17:49
00
Počúvam že sme všetci ekologicky založení poriadkumilovní. Verím že väčšine z nás to vadí. Ale prejdite si trasu po cyklomaratóne koľko obalov z gelov, horaliek a hroznových cukrov najdete okolo trase. Neporovnávam to s tým skurvysynom čo zahodí v hore karosériu z auta alebo okná. To je na zdravý rozum a na basu. Ale tie malé obaly sú na hanbu. Ekologická katastrofa to nebude ale je to HNUS! Vrátane šupky z banána. A hnusáci sú aj medzi nami. Takže skúsme odfotiť nejakého humusáka čo sa mu nezmestí obal z horalky do vrecka, dajme ho sem aj z jeho parádnym bajkom a uvidíme či to spraví.
Zobraziť komentár 02.04.2007 - 10:26:21
00
s tymi maratonmi mas recht, niektori by asi prisli o umiestnenie, keby miesto zahodenia obalu z gelu alebo tatranky si to vopchal do kapsy :roll:
Zobraziť komentár 02.04.2007 - 10:37:06
00
No u nas je to tak isto, hlavne medzi dedinami a teraz na jar same kopy bordelu.Raz sme mali dokonca taku akciu ze sme to sli cistit a presli sme poza dedinu tipujem tak max. 3km a bola toho plna traktorova vlecka ze sa tam uz nic nezmestilo.Nechapem ze este si da niekto namahu pekne bordel doma dat do igelitoveho vreca zaviazat to a bez vahania to potom vysmari za dedinu do jarku-len ruky olamat. :evil: Ale asi je jednoduchsie sadnut do auta ist zopar km mimo dom a tam to vyhodit ako zobrat to vrece a postavit ku kontajneru kde by to smetiari odniesli.Co sa tyka mna v pohode odhodim do lesa ohryzok ci supu z banana ale papiere nikdy takyto bordel si pekne odnesiem zo sebou domov. :D
Zobraziť komentár 02.04.2007 - 11:01:26
00
taketo pekne zatisia su skutocne na kazdom kroku. Normalny clovek to nepochopi, preco to iekto nedrbne do kontajnera ale do " jarku". Fakt slovenski magori.
Zobraziť komentár 02.04.2007 - 11:08:19
00
akoze odtial potial...ale fakt nechapem ako mozem ublizit prirode ked odhodim ohryzok z jablka??? prosim o racionalne vysvetlenie!!! pretoze ozaj som este nikdy nevidel okolo jablone kde boli popadane neobrate jablka nejaku "katastrofu"...a co sa tyka chemicky osetrenych zbytkov z jablka tak :lol: ...akoze nic v zlom, ale jablka sa akurat tak postrekuju proti "skodcom a nejakym pliagam", takze tu chemiu spapame akurat my ked si ich neumyjeme a nie srnky...
Zobraziť komentár 02.04.2007 - 11:29:42
00
Vobec neublizis prirode ked odhodis v lese ohryzok. Ved to zhnije a este to aj podu pohnoji. Nemusis sa vobec bat. Ina vec je samozrejme plastova flasa ci papiere z tyciniek tia sa asi tazko dakedy rozlozia.Supky z ovocia su uplne v pohode-papiere a plasty (sklo) asi tazko :?
Zobraziť komentár 02.04.2007 - 11:34:06
00
teraz som si spomenul, čo som voľakedy dávno čítal, že bananová šupka sa tiež rozklada dosť dlho. nepamätám už koľko, tak nechcem tresnuť sprostosť, ale určite to bolo dlhšie ako tie ľahšie plastové obaly, čo ma dosť prekvapilo
Zobraziť komentár 02.04.2007 - 11:37:23
00
samozrejme hovorime o chladickach a sporakoch, nie o ohryzkoch :) . Taka pracka zrejme strasi v lese dlhsie ako hnijuce jablko
Zobraziť komentár 02.04.2007 - 11:42:28
00
to lio04: good tema...si trafil kliniec po hlavicke...ide ma z toho rozhodit,ked ten bordel vidim
Ja osobne nezahadzujem ani ohryzok z jablka...pretoze to jablko zjem cele aj s ohryzkom :mrgreen:
co sa tyka ostatneho bordelu...tak samozrejme tiez nie...vcera som sa bol prejst s mojou drahou polovickou a ona si dovolila zahodit papierovu vreckovku...som ju zjazdil ako male decko,az sa ostala hanbit a musela ju zdvihnut a zobrat...asi tak.
Zobraziť komentár 02.04.2007 - 11:51:11
00
K tým ohryzkom a šupkám z banánu. Je rozdiel ohlodať jablko alebo banán a švihnúť to do lesa alebo to šmariť rovno pod nohy a pri dobrom tempe sa ti tá hniloba nalepí na koleso alebo v lepšom prípade frkne na čelo alebo ke´d náhodou zastaneš nie je nič lepšie ako SPD zadrbané zhnitým ohryzkom . Neviem ako u vás ale u nás po víkende to je ako pred skladom zeleniny. Aký problém to hodiť do hory? To mi nevadí.
Zobraziť komentár 02.04.2007 - 12:31:09
00
tak som to myslel aj ja...ked uz som nuteny odhodit supku z banana alebo ohryzok, snazim sa to trafit do nejakej hustiny, kde to nie je vidiet a ma to cas pekne zhnit...a su to cisto prirodne produkty, takze neviem, preco by mali prirode uskodit
Zobraziť komentár 02.04.2007 - 13:39:57
00
Presne tak :lol: a ked je sneh tak sa to snazim pekne zahrabat co najhlbsie aby nebol bordel na povrchu no a na ladovci by som neodhodila ani tie supy z ovocia a zahrabat sa tiez nedaju, takze v tomto prpade to tiez putuje dolu do kosa.
Zobraziť komentár 02.04.2007 - 13:58:06
00
no ja som dnes supku z bananu hodil na nejake poorane pole. dufam, ze druzstevnikom to nebude vadit :wink:
Zobraziť komentár 02.04.2007 - 18:34:45
00
keyboard_arrow_up