Ja mám na nosenie do školy tieto Sony http://www.alza.sk/sony-mdr-ex50lpb-cerna-d253736.htm#popis
Na lacné štuple sú zvukovo veľmi fajn, basy pekné, výšky a celkové detaily trošku poslabšie. Problémom je kábel, ako to už býva, tak je tenučký a počuť vietor a trenie o oblečenie. Poteší to gumové oné, okolo ktorého sa kábel dá omotať, aby nezavadzal a tým pádom sa nemá šancu zamotať. Za tú cenu super, ale na šport asi nepoužitelné.
Bratrancovi som kúpil Audio-technica ATH-M20 a keď som ich skúšal tak ma sklamalo, že moje špunty hrajú lepšie.
EarPods su veru super, oproti predoslemu modelu, lepsie hraju, lepsie sedia v uchu a vydrzim ich mat dlhsie bez toho aby ma zacali tlacit. Nevyhoda a zaroven aj vyhoda (podla situacie) je ze neizoluju, cize pri silnom vetre nepocut nic pri normalnej hlasitosti, ale pri slapani do kopca je to fajn a hlavne pocut aj okolie
Tiez mam tie Sony a pokym som mal origo stuple, tak som bol s nimi spokojny, ale jeden som stratil a dal som z inych sluchadiel a zda sa mi, ze to uz nie je take dobre.
pred rokom som si kupil stuplaky koss. po 3/4 roku prestalo hrat jedno sluchadlo. kedze som lajdak a blocek som vyhodil, kupil som si nahradu v tescu- TDK za 10€
vydrzali necele 2 mesiace. prestali hrat obe sluchadla. hadajte kde skoncil blocek? ano, v kosi tak som si prave objednal tie vyssie spominane sony. blocek si dam zaramovat!
Aktualne mam uz asi pol roka Koss KE7. Za tu cena slusne. Zatial drzia. Zvycajne som sluchatka po 2 mesiacoch znicil. Tieto statocne odolavaju zalamovaniu konektora aj zateceniu potu do usi.
nehrajú zle, ale ide o to, že funkcia módneho doplnku stojí dobrú polovicu ceny
napríklad Fostex TH7 hrajú minimálne tak dobre ako Beats Solo HD, ktoré ale stoja dvojnásobok
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.alza.sk/sony-mdr-ex50lpb-cerna-d253736.htm#popis
Na lacné štuple sú zvukovo veľmi fajn, basy pekné, výšky a celkové detaily trošku poslabšie. Problémom je kábel, ako to už býva, tak je tenučký a počuť vietor a trenie o oblečenie. Poteší to gumové oné, okolo ktorého sa kábel dá omotať, aby nezavadzal a tým pádom sa nemá šancu zamotať. Za tú cenu super, ale na šport asi nepoužitelné.
Bratrancovi som kúpil Audio-technica ATH-M20 a keď som ich skúšal tak ma sklamalo, že moje špunty hrajú lepšie.
Edit: Pridal som fotky.
vydrzali necele 2 mesiace. prestali hrat obe sluchadla. hadajte kde skoncil blocek? ano, v kosi
http://www.soundmagic.com.cn/en/products/Details51c33p34.html
napríklad Fostex TH7 hrajú minimálne tak dobre ako Beats Solo HD, ktoré ale stoja dvojnásobok