Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mal som beats solo hd , beats studio a beats pro , vsetky boli super , ale tie betasa pro , tak to bola fakt supa ... treba vyskusat :) tie bassy , ty kks :)
Zobraziť komentár 24.01.2013 - 22:00:10
00
ono ja som pocul ze niektori ludia chcu so sluchadlami aj oddychovat napriklad v autobuse cestou zo skoly a nie vybasovat si mozok z hlavy :)
Zobraziť komentár 24.01.2013 - 22:02:15
00
Ja si vychutnavam tie bassy :P :D
Zobraziť komentár 24.01.2013 - 22:24:09
00
a este by som chcel vediet chlapci,ked uz mate take masiny na usiaky,ze ake zosilovace na to pouzivate :D :D,len aby sme neostali vyflasnuti :D

canor tp10 :)
Zobraziť komentár 24.01.2013 - 22:32:17
00
mám pocit, že intenzita basov v slúchadlách tu je hodnotená ako zdvih na LDH (rozumej light downhill), a to čím viac, tým lepšie
Zobraziť komentár 24.01.2013 - 22:49:41
00
Čo sa vyrovná tým Koss ale v štuplovej verzii ? :)
Zobraziť komentár 24.01.2013 - 23:12:32
00
Sennheiser CX 300 II Precision kup a budeš spokojny,,, podla mna hraju lepšie ako koss
Zobraziť komentár 24.01.2013 - 23:19:07
00
canor tp10 :)
:muscle: :muscle: :muscle: prva odpoved,ktora ma potesil na tomto fore
Zobraziť komentár 25.01.2013 - 09:39:04
00
nikto tu neriesi pre aky styl hudby konkretne sluchadla, co je podla mna dolezite. nehnevajte sa ale tie hnusne modre kossy hraju horsie ako sluchadla za 5 eur z tesca, len tam drbu tie zahuhlane hlasy a nic ine sa neda rozoznat, niekomu to moze vyhovovat ale vyhovorky typu "v ekvalizeri si ich stiahnem" su odveci.. bud chcem cisty vyrovnany zvuk alebo pocuvam Rytmusa a podobne sracky a chcem si nechat vybasovat mozog z hlavy
Zobraziť komentár 25.01.2013 - 12:50:40
00
existuje aj model Koss SPORTA PRO, ktory je dizajnovo inac rieseny :
http://www.hej.sk/sluchadla-koss-sporta-pro-cierna/
a v tejto cenovej kategorii je naozaj tazko najst nieco, co hra lepsie, tie basy su sice zvyraznene, ale mozno pri SPORTA Pro nie az tak vyrazne ako pri Porta pro...vsetko je otazka ceny...
Zobraziť komentár 25.01.2013 - 13:21:05
00
Niekto ma rad referencny zvuk a niekto hifi. 98% ludi ma radsej hifi, prikrasleny a ja im to nezazlievam. Teda aspon dokym nezacnu mudrovat o zvuku. Ja mam tiez radsej co najvyrovnanejsiu frekvencnu charakteristiku. Takze ziadne vykreslovanie basov ani nicoho ineho.
Zobraziť komentár 25.01.2013 - 14:37:19
00
tak hifi neznamena priklaseny zvuk, slovne spojenie hifi (high fidelity-vysoka vernost) sa pouzivalo niekde od polovice 60-tych rokov na urcenie pristrojov, ktore splnali parametre normy Hi-fi, asi najznamejsia bola norma HIFI DIN 45 500, kde boli presne urcene technicke parametre na konkretne pristroje(zosilnovace,magnefofony,gramofony,repro, atd..) takze hifi mohol mat napisane len vyrobok, ktory tuto normu splnal a s nastupom "digitalu" to vlastne stratilo svoj povodny vyznam...takze dnes uz sa oznacuje hifi asi vsetko co hraje...len taka marketingova skratka, ktora nema ziadnu vypovedaciu hodnotu..."referencny zvuk" v absolutnom ponati kvality zvuku u sluchatok za cca 50 eur je dost utopia, tam sa nic take nevyskytuje, ale najdes dost znacne rozdiely v kvalite zvuku medzi jednotlivymi znackami...
Zobraziť komentár 25.01.2013 - 15:58:41
00
Ref. zvuk u 50€ veci samozrejme nieje mozne mat. Ani uz vobec nie u beznych komercnych znaciek. Tam sa ceny pohybuju uz inde.
Zobraziť komentár 25.01.2013 - 16:04:57
00
Ináč viete čo je zaujímavé? Riešia sa rôzne kvality empétrojek, mp3 verzus CD, a tak ďalej, riešia sa slúchadlá, ale nikto nerieši to že zvuk záleží aj od toho na čom si to cédečko alebo mp3 púšťate. Keď počúvam tú istú pesničku s tými istými slúchadlami na mp3 prehrávači, a na svojom počítači, tak je to dosť veľký rozdiel v prospech počítača. Všimol som si ešte jednu vec: ak je niekto dlhé roky zvyknutý na zlý zvuk, považuje ho za normálny, a lepší zvuk považuje za zlý. Dlho to trvá kým sa na ten lepší zvuk preladí. Hudba v slúchadlách by mala znieť tak ako ju počul skladateľ ktorý ju robil. Niektoré štýly hudby sú také že aj minimálne skreslenie zvuku môže skladbu znehodnotiť. Čo sa týka dizajnu, individuálna vec. Koss PortaPro sú z osemdesiatych rokov, z tej doby je to pekný dizajn. Vzhľad je vedľajšia vec. Ja hudbu počúvam doma, kde ma nič neruší, na ulici slúchadlá nenosím.
Zobraziť komentár 25.01.2013 - 16:47:27
00
breza_biela: dufam,ze si srandoval s kvalitou mp3 a tym,ze pustat mp3 :D dufam,ze si myslel flac,sacd,dvd-a,bluray-a,dxd
Zobraziť komentár 26.01.2013 - 09:41:16
00
keyboard_arrow_up