ohladom cien bajkov...je to jednoduche...ceny su take aby ochodnik zarobil co najviac...ale zaroven aby boli ludia za danu vec este ochotny zaplatit....chapes??
a za dalsie nemozes porovnavat v jednej kategorii najlepsie a najdrahsie kusky...a v druhej kategorii tie najlacnejsie....
za 5000 eur mas spickovy bajk.....alebo nejaky zakladny automobil....
mnaa sa minule spoluziak pytal ze ci sa mi to oplatilo kupit si bajk za 1900 eur....a teraz skladat dalsi za 1000 ....ze preco som si radsej nespravil vodicak a nekupil auto??
moja odpoved: ano oplatilo, pretoze ma bajkovanie bavi, pretoze robim nieco dobre pre svoje telo, pretoze neznecistujem ovzdusie, pretoze som v prirode....pretoze do bajku netreba kupovat benzin.....
v jednom starsom bajkerovi pisal stifler v uvode nieco podobne...nieco v zmysle:
radsej mat poriadny bajk....ako keby mal mat auto ktoremu na prvej krizovatke zlihaju brzdy a niekoho zabije...
ale to je zase kazdeho osobna vec co si radsej kupi...niekto radsej uprednostni 600 eurove auto ktoremu na prvej jame urve prehrdzavenu napravu + kazdy vecer rozbitie sa na party za zostavajuce peniaze....
a niekto si radsej kupi par tisicovy bajk a bude zit zdravo a stastne
myslim ze som to napisal dost blbovzdorne aby to pochopil naozaj kazdy
Uz sa ukludnite. Na cene biku prd zalezi. Hlavne je aby v ramci tvojich moznost splnal co najviac z toho na co mas chut. Obzvlast v zaciatkoch mtbikingu som dost casto videl tazkych frajerov s nalestenymi drahymi bikmi co v zivote nevideli teren. 2 matonz Uzivaj si, ziskavaj skusenosti (a ak sa da aj peniaze) a postupne si to vylepsuj alebo vymienaj za lepsie. Vacsina z nas to tak robi. Ak sa ti v okoli podari najst particku do ktorej zapadnes tak to pojde este rychlejsie.
Mame podobny osud. Mne uz tiez rodicia prilis neprispievaju.
lenze v tvojom pripade to bude skor tvojim vekom... v mojom zase tym ze niesme bohaty...
hrozne ma vedia nasrat reci podobneho vyznamu ako napisal canopus: ''ma drahe bajky ma bohatych rodicov...'' lebo nie nemam bohatych rodicov....ale ked niekto velmi chce...tak to co chce aj dokaze...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ohladom cien bajkov...je to jednoduche...ceny su take aby ochodnik zarobil co najviac...ale zaroven aby boli ludia za danu vec este ochotny zaplatit....chapes??
za 5000 eur mas spickovy bajk.....alebo nejaky zakladny automobil....
mnaa sa minule spoluziak pytal ze ci sa mi to oplatilo kupit si bajk za 1900 eur....a teraz skladat dalsi za 1000 ....ze preco som si radsej nespravil vodicak a nekupil auto??
moja odpoved: ano oplatilo, pretoze ma bajkovanie bavi, pretoze robim nieco dobre pre svoje telo, pretoze neznecistujem ovzdusie, pretoze som v prirode....pretoze do bajku netreba kupovat benzin.....
v jednom starsom bajkerovi pisal stifler v uvode nieco podobne...nieco v zmysle:
radsej mat poriadny bajk....ako keby mal mat auto ktoremu na prvej krizovatke zlihaju brzdy a niekoho zabije...
ale to je zase kazdeho osobna vec co si radsej kupi...niekto radsej uprednostni 600 eurove auto ktoremu na prvej jame urve prehrdzavenu napravu + kazdy vecer rozbitie sa na party za zostavajuce peniaze....
a niekto si radsej kupi par tisicovy bajk a bude zit zdravo a stastne
myslim ze som to napisal dost blbovzdorne aby to pochopil naozaj kazdy
2 matonz Uzivaj si, ziskavaj skusenosti (a ak sa da aj peniaze) a postupne si to vylepsuj alebo vymienaj za lepsie. Vacsina z nas to tak robi. Ak sa ti v okoli podari najst particku do ktorej zapadnes tak to pojde este rychlejsie.
hah to urcite na ten bajk som si sam setril cely rok...a cestak co teraz skladam na ten robil od jula tohto roku v UPS....
rodicia mi dolozili minimum....co mam to som si zaplatil sam
hrozne ma vedia nasrat reci podobneho vyznamu ako napisal canopus: ''ma drahe bajky ma bohatych rodicov...'' lebo nie nemam bohatych rodicov....ale ked niekto velmi chce...tak to co chce aj dokaze...