(Tie spravy boli z Nemecka, ale ako by som pocuval novy Ficov cestny zakon, najprv bikerov na zaklade lesneho zakona vyhnat na cestu, zakazat im jazdit po chodnikoch a prechodoch, nevybudovat cyklochodniky a vrchol oznackovat ich SPZkami... uf, dufam, ze Robert nerozumie po nemecky...)
posledný komentár: 2. 9. 2011 o 21:22
posledný komentár: 23. 3. 2011 o 23:22
inak dobrá haluz
ešte celkom zaujímavé by bolo - predáš niekomu bike a pôjdete ho prepísať na Kopčiansku
A popri tom by sa mohli nosiť len uniformy. Veď každý by bol dostatočne odlíšený ŠPZkou.
sorry za OT
EDIT:cicamica nepredbiehaj sa.
Kto je pan PRIEMER ?
okrem toho, ze by sa naplnila statna kasa, tak by sa vyprazdnili cesty od cyklistov ...
som sa pobavil
Zvoncek v povinnej vybave momentalne nie je. Vlastne momentalne povinna vybava bicykla ani nie je definovana. Uz takmer 4 roky. Ma sa to zmenit v druhej polovici roka 2009.
A ja potom ho mozes nahradit ako pise vyhlaska ("jasne znejúcim zvončekom alebo podobným zariadením." ) podobným zariadením co mozu byt aj kluce ktore jasne zneju pri strngani
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?f=10&t=16662&start=15#p245618
Len by nemohol chodit s bikom. bud len bike alebo len macka...
EDIT : ma napadlo šak načo ŠPZ ? Arogantny su aj lyziary na svahoch, casnici v baroch, kupujuci vo frontach pred pokladnou, politici......Dajme si vsetci vytetovat rodne cisla na cela, ofiny odstrihnut a vybavene
Odľahlo mi.Ale prečo nie.Nech ešte nezabudnú dasť do cestného zákona že na bajku možeš jazdiť len pripútaný a deti do 12 rokov len v detskej sedačke.A budem spokojný
arogantni su jedni aj druhi a kompetentni sa zjavne nudia ... to by ma zaujimalo kam by chceli tu SPZ umistnit