nejakyy cyklista mi rozdrbal zadne svetlo a doskrabal bok na zaparkovanom aute...ale nechal za stieracom odkaz s tc, tak som zvedavy ako sa mu to vlastne podarilo a ci to bike prezil, zajtra zavolam
mna dnes prekvapil národ slovenský, bol som na časovke rozjazdoval som sa na trenažéri a mal som občas v ruke mobil a nechal som si ho položený na zadnom svetle auta, pred štartom som všetko popratal a bol hodinu mimo auta, keď som došiel rovno facepalm, keď som zbadal ten mobil... to ho mám v silikónovom puzdre a mám tam ešte aj OP a kartu poistenca plus eurá a české koruny, nech to mám vždy všetko pri sebe keď idem na bike... a motalo sa tam dosť ľudí, bolo to na strane otočenej rovno ku chodníku a podľa mna dosť na očiach ako sa hovorí blbí majú šťastie
Dnes som stretol skupinu ôsmich električkárov. Chvíľu som si za nimi oddychol a potom som im ušiel.
Všetci boli mladší ako ja. Asi som zaspal dobu. Alebo tá mládež je fakt lenivá.
Dnes som stretol skupinu ôsmich električkárov. Chvíľu som si za nimi oddychol a potom som im ušiel.
Ak to bolo na asfalte na rovinke, tak by bola hanba ak by si im neušiel ... v teréne do kopca by ušli oni tebe ...
vcera ma predbiehal tiez jeden eletrikar, bolo to v stupani na pezinsku babu po modrej. Bol starsi a ked ma obchadzal tak zakrical: "mam motor, preto predbieham".
uznavam ze do kopca v terene sa s nimi moc neda sutazit, ale aj tak je to moja hanba :/ ked si do leta zlepsim kondicku, tak nabuduce sa musim zavesit a v zavere prespurtovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ktovie komu sa dovolas
Nové heslo:Ako dlho budeme žiť, tak dlho budeme pracovať!!!!!!
to je jedna vec a druha co mi povie.."sorry nechel som" a polozi
To je co za auto, ze sa daju polozit veci priamo na svetlo? Neviem si to predstavit.
Ak to bolo na asfalte na rovinke, tak by bola hanba ak by si im neušiel ... v teréne do kopca by ušli oni tebe ...
uznavam ze do kopca v terene sa s nimi moc neda sutazit, ale aj tak je to moja hanba :/ ked si do leta zlepsim kondicku, tak nabuduce sa musim zavesit a v zavere prespurtovat