odkedy som sa zebal a dolamal tusim svieti slnko, je sucho a prijemne teplo. jazdite kym sa neuzdravim - potom pridu dazde, vichrice, martania a ine absurdnosti
kenttaur tak to máš v podstate predĺžený víkend? .........................................(prepáč, to bolo hnusné odo mňa).......................................
AdMich tak mnohi si u nas mysleli , ze ma to zarmuti , ale ja som spokojny. Teraz mi zacina plunut vypovedna lehota , potom odstupne a potom zacnu prazdniny a v septembri sa zamestnam. Medzi tym este zistim , ako funguje urad prace
Jezus 17 rokov iba od tohto zamestnavatela .. pred tym este nejakych 6 rokov ... po tolkych rokoch si nejak neviem predstavit , ze by som mal iba oddychovat
iron.hide no tak to budem musiet nastudovat , nech sa mozem na to tesit a potom niekto dojde a da mi taku ponuku ktoru nebudem moct odmietnut a zbohom prazdniny , idem makat dalej
robi sa to tak ze 3 mesiace mas dovolenku novu pracu si dohodnes o tie tri mesiace a tesne pred tym ako nastupis si poziadas o vyplatenie vyplatenie zvysnych 3mesicov naraz na co mas narok
Emily & Justice - Cítim vôňu lesa (Borovička) (official music video) (prod. Marek Vozár)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Všetky krásne chvíle raz pominú, no treba ísť ďalej, aby sme sa mohli tešiť ešte na tie krajšie. To by povedal dáky adop filozof. Ja poviem, že nám nehrabalo podľa mňa, len sme tu občas rozprúdili diskusiu, nehovoriac o tonách smiechu ktoré sme vyvolali každým smerom. Nebyť toho nie si možno na stretávke (hrádok), ja napr. v kalnici s doktorom Tesakom atď. Všetko je a bolo, tak ako ma a malo byť, v najlepšom porádečku. Všetkým do sezóny veľa km a žiadne zranenia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.socpoist.sk/aktuality-od-1-jula-2016-sa-zmeni-maximalna-vyska-davky-v-nezamestnanosti/48411s62038c
large lto iron.hide JAHMANsvk lapaloma a ostatní
Emily & Justice - Cítim vôňu lesa (Borovička) (official music video) (prod. Marek Vozár)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Všetky krásne chvíle raz pominú, no treba ísť ďalej, aby sme sa mohli tešiť ešte na tie krajšie. To by povedal dáky adop filozof. Ja poviem, že nám nehrabalo podľa mňa, len sme tu občas rozprúdili diskusiu, nehovoriac o tonách smiechu ktoré sme vyvolali každým smerom. Nebyť toho nie si možno na stretávke (hrádok), ja napr. v kalnici s doktorom Tesakom atď. Všetko je a bolo, tak ako ma a malo byť, v najlepšom porádečku. Všetkým do sezóny veľa km a žiadne zranenia.
Najblizsie nam oznami, ze si kupuje e-bajk s teleskopkou.