asi 30 metrov od vchodu do firmy nam cosi zdochlo pri kontajneri, asi macka, alebo bohvie co ine. Uz to je par dni a ten strasny smrad silnie a silnie. Rano, vecer a cestou na obed sa to este da, ale cesta z obedu je ako za trest, uz sa mi dnes navalovalo. Neviem ako dlho to bude este trvat, no ked piatok pojdem napratany z cinskej "all you can eat", tak budem musiet ist s handrou na nose, aby som to vsetko ihned nevyklopil
Pripomenulo mi to trochu ked som bol na cyklozajazde v Albansku. Vsetko bolo super, krasne plaze aj more, no bolo tam vela tulavych psov a tym padom sa obcas nejaky objavil aj zrazeny na ceste, a nikto sa nemal k tomu, aby ho odstranil. Okolo jedneho takeho sme boli nuteni ist takmer cely tyzden kazde rano aj vecer cestou na hotel. Postupne sa mrtvolka nafukovala a strasne *****a na sto honov, takze sme museli zadrziavat dych pre istotu aj pol minuty. Este stastie ze to nebolo do kopca
Pani,neviem kde a do akej temy to patri,ale meria To 0.00049km a vazi To 0,00308tony..Nedoniesla to postarka,bol som to osobne prevziat v porodnici a vola sa Eliska.Tak a mam dalsieho maleho bajkera do partie😀.
stvrty tyzden lezim v posteli a vacsinu dna sa snazim pracovat (home office)
v pondelok pojde dole sadra - a asi rehabilitacia - takze som plny ocakavani
nazdar banda. tak sa mi podarilo prehupnut do druhej polovice mojho zivota a tak som to chcel nejako oslavit. z ht som urobil take skoro cestne chudiatko a konecne som ho bol otestovat. je to kostitras, ale na to moje motanie sa po cyklozajazdoch to bude stacit. a ked som uz bol zohriaty, tak som sa zucastnil na zapaleni keltskeho telegrafu.
ja mám 6 dierový náboj ak sa nemýlim redukcia existuje iba na použitie 6 dierového kotúča na centerlock náboji nie naopak....
a to čo si poslal je XT kotúč nie XTR XTR je krajší brzdným účinkom sa to síce líšiť nemusí ale tie xtr sa mi proste páčia... a dosť ma štve že ich aspoň podla mojich vedomostí absolútne nerobia na 6 dier...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pripomenulo mi to trochu ked som bol na cyklozajazde v Albansku. Vsetko bolo super, krasne plaze aj more, no bolo tam vela tulavych psov a tym padom sa obcas nejaky objavil aj zrazeny na ceste, a nikto sa nemal k tomu, aby ho odstranil. Okolo jedneho takeho sme boli nuteni ist takmer cely tyzden kazde rano aj vecer cestou na hotel. Postupne sa mrtvolka nafukovala a strasne *****a na sto honov, takze sme museli zadrziavat dych pre istotu aj pol minuty. Este stastie ze to nebolo do kopca
large lto iron.hide JAHMANsvk lapaloma a ostatní
Emily & Justice - Cítim vôňu lesa (Borovička) (official music video) (prod. Marek Vozár)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
328 stranok za vyse 10 mesiacov - asi najrychlejsie sa rozsirujuce vlakno ...
v pondelok pojde dole sadra - a asi rehabilitacia - takze som plny ocakavani
a toto je čo,
http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/brzdy/brzdove-kotuce/shimano-xt-sm-rt86-ice-brzdovy-kotuc-180-mm.html
savings Shimano Deore XT SM-RT86 brzdový kotúč, 180 mm, 6 dier, Ice Tech
24,99 € savings
MOC 61,99 €a to čo si poslal je XT kotúč nie XTR