PINY stalo sa to v casoch, ked si aj Ty tahala foroveho kacera... senor lto na mna chystal dlhe hodiny pascu a prvy prispevok na strane zvany tiez aj FOP bol stale moj. Nakoniec som si na to tak navykol, ze inak na forum ani neprispievam... nastastie tu citam a prispievam len do cca 5 tem (nastastie pre ostatnych )
Zlatý Bažant Medový Porter špeciál si mal? Ten je výborný Ale je to 0,33 l.
Ja davam Porteru raz do roka sancu k medovnikom. Uz dlhe roky mam tradiciu kupit fourpack na Stedry den. Kedze drzim poctivo pôst a Porter je 16ka (myslim), tak ich pred rybou postupne vsetky zblajznem a mam potom taky blazeny sviatocny pocit...
Zvysnych 364 dni mimo sviatok pijem Plzen.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemas dost skusenosti s dvomi veducimi? Potrebujes vyskusat veduceho?
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
veru, tankova plzen je asi jedina dobra z komercnych piv, potom uz len domace pivovary rozne
edit: Izzy, si ma dostal teraz
Na pochopenie konverzácie vás dvoch treba schopnosti Turinga
To je pani šéfová našej obce
https://dennikn.sk/minuta/live/20857/pohodu-zasiahla-silna-burka-spadol-stan-na-mieste-maju-byt-zraneni
Práve to píšeme v téme Počasie.
Mám tam syna
sledoval som streamy na YT včera aj dnes - dnes bol topka Donny Benét
včera
dnes
Ja davam Porteru raz do roka sancu k medovnikom. Uz dlhe roky mam tradiciu kupit fourpack na Stedry den. Kedze drzim poctivo pôst a Porter je 16ka (myslim), tak ich pred rybou postupne vsetky zblajznem a mam potom taky blazeny sviatocny pocit...
Zvysnych 364 dni mimo sviatok pijem Plzen.