Úplne vážne to niekto priniesol a čo je najhoršie aj som to prijal. 😂 Ale je pravda že nejaký veteránisti už roky ku mne chodia no toto je trošku cez čiaru.
Dnes som pochopil načo vám treba kadejaké tie Milkit, kokakolové fľaše, kompresory, špeciálne pumpy a podobne. Chcel som nahodiť ako bezdušáky švajble a po nejaké polhodine som rezignoval. Odložil som ich späť do skrine a klasicky Lidl pumpou nahodil zase bezproblémové Maxxisy
fixska keďže som už bol väčší, ovládal som škótske priezviská, ale Angus je meno fakt dosť zriedkavé a v pôvodných častiach nepadalo veľmi často
Vlado, na akom ráfe ti to nešlo? u mňa na Shimanách aj DT Swissoch nema problema s lastovičkáma
WTB Frequency i25 Team, ale zase nejak moc som sa s tým netrápil. Začínalo sa stmievať (nemám tam elektrinu), tak som tam rýchlo nahodil čo šlo bez problémov, lebo zajtra odchádzam a už nebude moc času pred odchodom. Keď sa vrátim, tak sa s nimi pohrám viac, lebo som na Magic Marry celkom zvedavý. Na XC kolesá pôjdu tiež Nobby Nic, tak uvidím ako sa budú nasadzovať tie. NN sú nové, MM už boli nahodené.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tam si to sám dobrovolne odškrkávaš či zobraziť či nie, to asi stačí..
silva skúšame
WTF?
Vlado, na akom ráfe ti to nešlo? u mňa na Shimanách aj DT Swissoch nema problema s lastovičkáma