V spisskej su zavory hned za stanicou. Ak vypravca rozsvieti zelenu zavory sa zatvoria. A ak vychadzam s tazkym 2500t vlakom a este do kopca tak to bude podobna doba. Navyse vlak ma okolo 500m najviac vsak do 700 cize kym sa rozkotulam horko tazko a prejdem celym vlakom zavory tak ten cas sa musi slusne natiahnut
V prvom pripade boli zavory od stanice cca 1km (rovny usek, vidno ked vychadza vlak zo stanice), v druhom az 1,75km, v oboch pripadoch rovina, a vlaky jedno az dvojvoznove osobaky. Bezne na tych priecestiach cakam mozno 1-2min.
Na Slovensky je tých možností, že prečo sú závory spustené, niekoľko. Ako písal MecoTrance, jedna z možností je že v blízkosti (aj viac než 1000m) priecestia je stanica a to priecestie je závislé na tom čo sa deje v stanici. Napr. ak sa v stanici posunuje a vlak len na okamih obsadí úsek koľaje, ktorý spúšťa výstrahu na priecestí, závory idú dole.....a my vlak nevidíme, pretože je ďaleko, možno za zákrutou...a on ani nebude prechádzať cez závory, ale bude sa vracať späť do stanice.
Ďaľšia z možností (na Slovensku) je ak cez závory po koľajoch prešiel nejaký pracovný vozík, ktorý je krátky a stáva sa že ho koľajové obvody , ktoré rušia výstrahu na priecestí, nezachytia.....a tak vozík prefrčí a závory ostanú zatvorené....zdvihnú sa až kým ten vozík nevstúpi na ďaľší izolovaný úsek , čiže po cca 800 až 1000 metroch.
Ďaľšia možnosť je výluka koľaje, kedy vlaky jazdia aj "hore" aj "dole" po tej istej koľaji, lebo na druhej sa pracuje (bežný vodič si to možno ani nevšimne, pozorný áno ... že po koľaji, po ktorej chodia vlaky bežne "dole" , jazdia teraz vlaky aj smerom opačným....a vtedy tiež treba na závorách čakať dlhšie ...
Tak to nakoniec vyzera tak, ze po tych vsetkych srackach v praci, ked som musel kvoli kolegom odrieknut viac dovoleniek pri mori aj na bicykli (nastastie neobjednanych a nezaplatenych), to Lago di Garda znova bude. Uz by som mal zacat trochu uberat z tych 35 dni.
Najdôležitejší ľudia na svete pracujú v SBS vo fabrike VW ?
Velmi dolezity ludia su aj v mestskej policii v TO.
Vadi in starsi pan na biku prechadzajuci po namesti takmer bez ludi, ale kopa osobnych a dodavkovych aut vobec. Tie maju povolene zasobovanie.
Ved je to pesia zona. Hrozia pokutov 30e.
MP je kapitola sama o sebe. Príde mi, že tam robia len samí zakomplexovaní ***** ktorých nikde inde nevzali. U nás tiež slúžia len na rozdávanie papučí a kontrolu, či som so psom náhodou nevyšiel 2 metre pred barák bez známky. Cyklistom museli pred pár rokmi nechať na pokoji keď sa zase povolilo po pešej jazdiť na bicykli. Dovtedy prudili aj tam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ďaľšia z možností (na Slovensku) je ak cez závory po koľajoch prešiel nejaký pracovný vozík, ktorý je krátky a stáva sa že ho koľajové obvody , ktoré rušia výstrahu na priecestí, nezachytia.....a tak vozík prefrčí a závory ostanú zatvorené....zdvihnú sa až kým ten vozík nevstúpi na ďaľší izolovaný úsek , čiže po cca 800 až 1000 metroch.
Ďaľšia možnosť je výluka koľaje, kedy vlaky jazdia aj "hore" aj "dole" po tej istej koľaji, lebo na druhej sa pracuje (bežný vodič si to možno ani nevšimne, pozorný áno
Velmi dolezity ludia su aj v mestskej policii v TO.
Vadi in starsi pan na biku prechadzajuci po namesti takmer bez ludi, ale kopa osobnych a dodavkovych aut vobec. Tie maju povolene zasobovanie.
Ved je to pesia zona. Hrozia pokutov 30e.