Dnes rano hipster level 9000. Ja si pri kracani citam mobil, no zrazu oproti mne hipsta s obrovskymi sluchadlami a brylami prejde popri mne citajuc velku knihu v naruci
no a co mam robit? nudim sa pri chodzi, tak citam mobil Ale neboj, casto sa kukam aj pred seba, ved inak by som hned nabural. Prekvapit ma moze len rychly cyklista ci kolobezkar, ale ti by mali sami davat na chodnikoch velky pozor, aby nikoho nezrazili. Ja si idem pekne rovno v jednej linii, takze im neskacem do cesty.
Btw ti kolobezkari by mali mat tiez zakazane jazdit po chodnikoch, alebo aspon spomalit, a nie veselo ficat 25-30 km/h
Ked ides len na svojej kolaji a priebezne hadzes ocko na chodnik tak je to ako tak ok. Mnohi castokrat nerobia ani to a potom treba na nich zakricat: "Hej! Zombik!"
Mna ten rychly prichod tmy prekvapil len v den posunu casu. Zadne svetlo som sice mal ale predne nie a vdaka tomu si ma vodic na prechode nevsimol. Chodcov pustil, ale kedze mna nevidel, hned vystartoval, lizol mi predne koleso (nestihol som ubrzdit) a ja som si ustlal na asfalte. Odvtedy mam v hlave zafixovane "brat obe svetla!.
MageZ Viem ake su pravidla, no prechod prechadzam na bicykli kvoli vodicom, aby som im rychlejsie uvolnil cestu. Nikdy som nemal problem, vzdy 10m pred prechodom spomalim na rychlost mysacieho kroku a ked vidim, ze vodici spomaluju, viem, ze ma idu pustit. Tentoraz si ma jeden nevsimol . Tvrdil mi, ze kvoli stlpiku. Keby som isiel pesi, mozno by mi presiel po prstoch na nohach.
Preto mám teraz vzadu furt Lezyne a pri 5lm svieti parádne aj za šera - viditeľnosť z veľkej diaľky a čakám aj na Lezyne dopredu, aby som za šera nemusel voziť veľký Fénix. Inak som prestal používať blikačku, radšej trvalé svetlo, teoreticky by blikane malo byť lepšie viditeľné, zas v niektorých krajinách je zakázané, tak testujem...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Btw ti kolobezkari by mali mat tiez zakazane jazdit po chodnikoch, alebo aspon spomalit, a nie veselo ficat 25-30 km/h
Už dávno to nie je v zákonne povinné...
..odrazky na kolesach nemusis mat, ak mas reflex prvky na obleceni