h) na lúčoch predného a zadného kolesa najmenej jedným bočným odrazovým sklom oranžovej farby na každej strane kolesa; plocha odrazového skla nesmie byť menšia ako 2 000 mm2, pričom vpísaný štvoruholník musí mať jednu stranu najmenej 20 mm, tieto odrazové sklá môžu byť nahradené odrazovými materiálmi na bokoch kolesa alebo na bokoch plášťov pneumatík, či na koncoch blatníkov, alebo bočných častiach odevu cyklistu.
ten pocit ked nechas zamerat 4 interierove dvere aj so zarubnami cakas 10 tyzdnov na vyrobu dalsie 2 tyzdne na montaz a ked sa konecne ide montovat ti oznamia ze na jedny maju zlu sirku zarubne a druhe su o 10cm uzsie ako treba. ale ze zvysne 2 teda namontuju...
Dnes na vyjazde som stretol v lese nejakeho polovnika ako isiel davat repu do krmelca alebo neviem kam a sa ma pyta ze ci sa tu v lese tak sam nebojim jazdit. Ja na to ze coho sa mam bat, srnky alebo zajaca co som videl? On ze okej ale ze on videl cez vikend ked bol na postriezke asi 16 mackov. V tom som si uvedomil ze ja uz nie som v BA lese 😧.
Schadzal som zo Zlatej studne po cervenej/modrej TZ dole do Sielnice.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čítajte viac: https://auto.sme.sk/c/20181904/povinna-vybava-cyklistu.html#ixzz5Vy6yX0Wa
https://www.mtbiker.sk/forum/viewtopic.php?f=33&t=41812&view=unread#unread
#polovicajeviacakonic
#sankadolu
byt v praci nic nerobit a tvarit sa, ze pracujes.
Schadzal som zo Zlatej studne po cervenej/modrej TZ dole do Sielnice.