Lokalizácia
Formulár sa odosiela
100 x radsej cez pezinsku aj v zime ako raz BA v spicke :)
Zobraziť komentár 01.06.2017 - 12:15:19
00
ak treba ist do mesta a nemusis nic velke vlacit tak asi najlepsie nechat auto v raci pri kauflande a sadnut na elinu
Zobraziť komentár 01.06.2017 - 12:17:38
01
Aj v meste sa samozrejme jazdi :) jazda v kolone mi tiez neprisla nijako hrozna ;) celkovo je to skor zabava :)
Zobraziť komentár 01.06.2017 - 16:51:16
00
Nemyslel som kolony. Tam len stojis. V kolonach sa akurat naucis pracovat s pedalmi, nie jazdit. Ja som myslel jazdu v hustej premavke + sledovanie situacie pred / okolo / za vozidlom. Sledovat vyvoj premavky o niekolko aut pred / za Tvojim autom sa v autoskole naucit nestihnes, to chce len jazdit, jazdit a jazdit hned po ziskani vodicaku.
Zobraziť komentár 01.06.2017 - 17:18:05
00
To je mi jasne :) ale vravim pre mna je to zabava... vyslovene ma to bavi :) ba je o level inde ved uvidim :)
Zobraziť komentár 01.06.2017 - 17:29:00
00
Nedopadni ako jedna baba, čo zrazila môjho známeho... Išiel si tak na bicykli po Petržalke a zrazu z parkoviska vyletelo auto s babou za volantom a samozrejme, zložila ho. Zlomená klučka a ešte nejaké drobnosti. Pri vyšetrovaní sa zistilo, že mala vodičák akurát pol roka, najazdených 800 km a vyšetrujúci policajt vedel zo záznamov o 4 závažných dopravných priestupkoch...
Zobraziť komentár 01.06.2017 - 21:23:42
00
;) Uz ostal len mensi jeffso :) verim ze inému posluzi.
Zobraziť komentár 01.06.2017 - 21:28:11
00
arrow_leftJoKo napísal:
Nedopadni ako jedna baba, čo zrazila môjho známeho... Išiel si tak na bicykli po Petržalke a zrazu z parkoviska vyletelo auto s babou za volantom a samozrejme, zložila ho. Zlomená klučka a ešte nejaké drobnosti. Pri vyšetrovaní sa zistilo, že mala vodičák akurát pol roka, najazdených 800 km a vyšetrujúci policajt vedel zo záznamov o 4 závažných dopravných priestupkoch...

v premávke mám čo to najazdené aj na bajku, a mám pocit že to pozitívne vplýva na rozhlad okolo mňa...tak nejak automaticky si všímam čo sa deje naokolo.... zatial som nič nedodrbal tak hádam to tak aj zostane :) :angel:
Zobraziť komentár 01.06.2017 - 23:12:32
00
Volal som do poistovne ohladom toho, ze ked si u nich na nete vyklikam nove PZP, tak mi ponukaju o 20 % nizsiu sumu poistky ako mi poslali vymer na dalsi rok a ze ci mi teda vedia opravit tu sumu aby som mal rovnaku cenu ako ked si to uzatvorim cez net. Ako odpoved nauceny klasicky blabol, ze uz je teraz neskoro riesit zlavu, ze to sa dalo riesit najneskor 10 tyzdnov pred skoncenim platnosti PZP (co uz je samozrejme menej kedze som si spomenul neskoro) a ze teraz sa s tym uz nic neda. A ja na to, ze da. Ze staci nezaplatit a poistna zmluva automaticky po mesiaci zanikne a mozem si uzatvorit novu a ze ci im to stoji za to, ze budu mat tolko zbytocnej administrativy naviac a ci mi radsej ten vymer rovno neopravia. Odpoved "najneskor 10 tyzdnov pred skoncenim platnosti PZP". :)
Zobraziť komentár 02.06.2017 - 17:02:39
00
Ono sa to robí aj tak že si najprv nájdi inú poisťovňu s dobrými podmienkami a potom im napíš pekne že už nepredĺžiš poistku.
Mali by zareagovať.
Zobraziť komentár 02.06.2017 - 17:11:08
00
Ono sa to tak robi ked si spomenies 3 mesiace vopred. :) Ja som si spomenul neskoro, ale stale este pred skoncenim platnosti zmluvy. Ale ide o ten princip, ze nemaju zaujem to riesit a usetrit si naklady. Ja im to teraz podla toho povodneho vymeru nezaplatim. Este pobezi 30 dnova lehota podla vseobeciek kedy sa vozidlo povazuje za poistene, lebo cakaju, ci nezaplatim do mesiaca po termine. Nasledne zmluvny vztah zanikne a vyuctuju mi alikvotnu ciastku (1/12 z rocnej PZP za ten mesiac navyse co cakali), ktoru mi musia poslat postou a ktoru zaplatim. No a ja si nasledne cez net uzatvorim novu taku istu zmluvu a oni ju musia spracovat znovu a musia mi ju znovu poslat postou. Cize co ziskaju? Zbytocne vytazenie nejakeho administrativneho pracovnika rusenim starej a spracovanim novej zmluvy a zbytocne postovne naklady. No ale ked nie je zaujem, tak nic. Ja sa ani nemusim zdvihnut zo stolicky a v schranke si len najdem novu karticku. :)
Zobraziť komentár 02.06.2017 - 17:26:19
00
Mne sa stalo minuly mesiac , že som si nevsimla o kolko mi zvýšili PZP . Sice som mala sek doma uz pred 3mes,ale nevšimla som si sumu , bola o 35% vyssia ako minuly rok . Nestihla som podat výpoved 6 týždnov vopred , tak som sla do poistovne , kde mi ju robili a tam mi vypocitali v inej poistovni o 30e lepsiu sumu . Stara PZP mi koncila 24.5. , tu sme nechali zaniknut , a novu mi zalozili od 8.6. - lebo je vraj aj po nezaplateni este 14 dni ochranna lehota,kedy este plati stara PZP . Domov by mi teraz mala prist iba alikvotna ciastka za tých 14 dni zo starej poistovne
Zobraziť komentár 02.06.2017 - 17:42:02
01
Uz je vo mne. Stavnaty a vlastnorucne upeceny.

Prílohy:

IMG_2790.JPG
IMG_2790.JPG 597.66 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down

Zobraziť komentár 02.06.2017 - 22:36:38
03
Nerob chute v tak pozdnu hodinu. :)
Zobraziť komentár 02.06.2017 - 22:55:23
00
zt0350 drž sa dnes aj zbytok života
Zobraziť komentár 03.06.2017 - 07:37:06
09

Výber z produktov