Cavte, od kostolneho vrchu po asfaltke smerom dole na striebornicu (Piestany) sa mi vygulali veci s podsedlovky. Ak by niekto nasiel multikluc BBB potesil by ma Este sa tam niekde valaju montpaky a sada na lepenie.
Ak by sa nieco naslo napiste dakujem
Ahoj, to je asi moj srobik zo shield na helme, pred asi 2-3 tyzdnami mi odpadol niekde pri bielom krizi..mozno aj na traily.
Kde by som si ho mohol vyzdvihnut prosim?
(Zle zaradený príspevok, pôvodne som ho omylom dal do Malých Karpát, ospravedlňujem sa.)
Včera som v Karpatoch našiel páčku/prepínač z tlmiča. Modrá, eloxovaná, klasická. Žiaľ, už si nepamätám presne kde, išli sme Trnavskú stovku, takže viac menej po červenej značke a bolo to ešte zrána, takže bližšie ku Bratislave tuším. Ak niekomu chýba, ozvite sa, mám ju a nejako by sme doručili. Je na ňom nápis CTD, takže asi nejaký Fox?
PHOTO REMOVED
(neviem, či sa to dá kúpiť alebo ako, či to stojí za to, ale pre istotu)
Skoro som sa potešil. Ja som nedávno stratil takú modrú fox kritku korunky na vidle. Zháňa sa to dosť ťažko a stojí to vcelku dosť na to o akú kravinu ide
(Zle zaradený príspevok, pôvodne som ho omylom dal do Malých Karpát, ospravedlňujem sa.)
Včera som v Karpatoch našiel páčku/prepínač z tlmiča. Modrá, eloxovaná, klasická. Žiaľ, už si nepamätám presne kde, išli sme Trnavskú stovku, takže viac menej po červenej značke a bolo to ešte zrána, takže bližšie ku Bratislave tuším. Ak niekomu chýba, ozvite sa, mám ju a nejako by sme doručili. Je na ňom nápis CTD, takže asi nejaký Fox?
PHOTO REMOVED
Majiteľ sa našiel a diel si vyzdvihol. Ďakujem ja, odmena stála za to! ;o))))
Dneska som nasiel v Senci na krizovatke pri kostole tretru Specialized velkost EU44 lavu, cca o 9:45 rano, ak ste si ju niekto spoznal kludne volajte na 0903256988 alebo email: [email protected]
Nasiel som v rigole kusok nad odbockou na slalomku z potocnej. Asi to tam niekto nechal (chtiac/nechtiac) po pade. Dal som to na kopu pri ten odrezany telefonny stlp kde je modra turisticka znacka nakreslena. Ak to niekto bude chciet nazad. Rukavice su trochu derave a premocene, okuliare kaput, flasa by sa este dala pouzit asi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak by sa nieco naslo napiste dakujem
Kde by som si ho mohol vyzdvihnut prosim?
PHOTO REMOVED
PHOTO REMOVED
Majiteľ sa našiel a diel si vyzdvihol. Ďakujem ja, odmena stála za to! ;o))))
Vďaka za upozornenie majiteľa, vybavili sme!
Keby nahodou,SS.