Dneska rano som nasiel doma na dvore nasho kocura a strasne knucal. Bol som s nim u veterinara ktory mu diagnostikoval triestivu zlomeninu prednej lavej laby a este ma v nej aj brok. Caka na operaciu v Bojniciach. Je to sposobene najskor vzduchovkou. Zatial mu dal doktor na prezitie antibiotika a tabletky od bolesti. Mam tusenie, ze to spravil nas prij......y sused preto, ze mu behal po jeho akoze anglickom travniku (keby tam nemal taky vysoky plot, by som mu ho vyspravil minionom). A aj ked to nebol on, urcite sa kocur nepostrelil sam. Nepochopim takychto zvrhlych ludi. Nemam slov, resp aj by som mal ale radsej sa zdrzim.
Dufam, ze sa z toho kocur nejak dostane.
ja mam sikovneho kamoša dnes cistil terarium kde ma dvojrocneho svojho pavuka./inak velky pavuk sa dozije aj 20 rokov.../navrchu ma polozene take sklo aby mu pavuk neutiekol. Uz mu neutecie...pri cisteni nechtiac zavadil o horne sklo,to spadlo do teraria a chudakovi pavukovi nedobrovolne amputovalo dve nohy...a potom reku sa ma ešte kamoš pytal,že -či mu dorastu...a ja som mu povedal že HEJ...aby nebol taky smutný /tomu sa vraví kamarát ,no nie ? / tak teraz bude čakať kym mu nožky dorastu... ale som ho pripravil na to že to može aj tak 3 roky trvať.......
hm tak som sa dnes bavil s borcom co chova pavuky.Vraj mu tie amputovane nohy dorastu po zvleceni nove. sila no nie? my ludia sme dobre pozadu ked nam uz po amputacii nedorastaju nove koncatiny...
Je to všetko o jednaní a o ľuďoch samotných. Mám už štyri roky doma výsledok "tiežčloveka" - bola to iste duša dobrodružná - ktorý si cvičil svoju mušku na mačke s mačiatkom. Mačka postrelená dva razy a pokiaľ si dobre pamätám, ešte ju niekto dobrosrdečne trochu drcol autom...Mačku našla jedna pani, ktorá ju na vlastné náklady dala ošetriť veterinárovi, mačiatko (už odrastenejšie) vychovala sama a mama sa dostala na adoptovanie k nám. Stresované úbohé plačúce stvorenie, okrem šoku ťažký svrab a škrkavky+ako bonus dve diabolky (tie jej zostali, sú síce na hlave, ale podkožné, takže podľa veterinára by bol pre mačku väčší šok operácia, ako že ich bude mať). Mačka (asi trojročná) sa z toho celého svinstva dostávala 10 mesiacov, máme ju už spomínané 4 roky, je to slniečko, zdravá, krásna a miláčik rodiny.A najvďačnejšie stvorenie na svete.
Je to všetko o jednaní a o ľuďoch samotných. Mám už štyri roky doma výsledok "tiežčloveka" - bola to iste duša dobrodružná - ktorý si cvičil svoju mušku na mačke s mačiatkom. Mačka postrelená dva razy a pokiaľ si dobre pamätám, ešte ju niekto dobrosrdečne trochu drcol autom...Mačku našla jedna pani, ktorá ju na vlastné náklady dala ošetriť veterinárovi, mačiatko (už odrastenejšie) vychovala sama a mama sa dostala na adoptovanie k nám. Stresované úbohé plačúce stvorenie, okrem šoku ťažký svrab a škrkavky+ako bonus dve diabolky (tie jej zostali, sú síce na hlave, ale podkožné, takže podľa veterinára by bol pre mačku väčší šok operácia, ako že ich bude mať). Mačka (asi trojročná) sa z toho celého svinstva dostávala 10 mesiacov, máme ju už spomínané 4 roky, je to slniečko, zdravá, krásna a miláčik rodiny.A najvďačnejšie stvorenie na svete.
Prajem jej pevné zdravie a trošku viacej šťastia do ostatných šiestich životov. Bez srandy - vážne
hm tak som sa dnes bavil s borcom co chova pavuky.Vraj mu tie amputovane nohy dorastu po zvleceni nove. sila no nie? my ludia sme dobre pozadu ked nam uz po amputacii nedorastaju nove koncatiny...
Hádajte, čo je na obrázku?...Je to suvenír po včerajšej operácii mojej cicuchy. Mala problém, musel sa riešiť v narkóze a doktor jej "vyčistil" aj postrelenú hlavičku. Správne, to vo vrecúšku sú vybraté strely. Ľudská "dobrota" má aj takúto podobu...
chúďatká zvieratká, ale som názoru "nech každý sere doma". Nieje nič potešujúce keď medzi zeleninku a jahody v záhrade chodia serkať cudzie mačky. Hovorí vám niečo toxoplazmóza http://sk.wikipedia.org/wiki/Toxoplazm%C3%B3za a problémy s tým spojené? Mám rád zvieratká, ale nech mi cudzie mačky nechodia srať do ostredka.
Nikomu neprajem behanie po doktoroch s dieťaťom a podozrením na toxoplazmózu.
v prípade že niekto striela na mačky na vašom pozemku alebo na ulici, tak to je fakt choré, ale ak je to na mojom oplotenom pozemku, tak si ohrozovať zdravie svojej rodiny a malých detí nenechám a na svojom pozemku si budem robiť čo chcem a nech si držia svoje zvery doma. Ja tiež nepúšťam psa na výbeh na ulicu.
Ale je jasné že ak je to susedova mačka tak viem s kým to mám riešiť. Ale čo robiť s neznámymi mačkami, kde nemôžeš majiteľovi "dohovoriť"?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Díky. Neni sa čeho báť
A k pavúkovi, čakal som všeliake konce, tiež hororovejšie som si predstavoval pád skla a pri slove amputoval som videl dopredu slovo hlavu
2-3 zvleky a noha bude ako nova
Nikomu neprajem behanie po doktoroch s dieťaťom a podozrením na toxoplazmózu.
v prípade že niekto striela na mačky na vašom pozemku alebo na ulici, tak to je fakt choré, ale ak je to na mojom oplotenom pozemku, tak si ohrozovať zdravie svojej rodiny a malých detí nenechám a na svojom pozemku si budem robiť čo chcem a nech si držia svoje zvery doma. Ja tiež nepúšťam psa na výbeh na ulicu.
Ale je jasné že ak je to susedova mačka tak viem s kým to mám riešiť. Ale čo robiť s neznámymi mačkami, kde nemôžeš majiteľovi "dohovoriť"?