Lokalizácia
Formulár sa odosiela
sezona 2006
dopadla nad moje ocakavania 35% [ 17 ]
bezny rok cyklistu 16% [ 8 ]
nic moc...mohol som najazdit ovale viac 49% [ 24 ]
Celkový počet hlasov : 49
No snad nam ta sezona este tak skoro neskonci a este co to pojazdime :lol:
Zobraziť komentár 16.10.2006 - 10:50:01
00
to mas dobre ze 80% ja som odjazdil sam asi 90-95% :cry:
Zobraziť komentár 16.10.2006 - 11:01:31
00
Hmm, pre mna to bola kratka sezona, kedze zhruba do polovicky jula som mal skoro nepojazdny bike, v polovicke augusta som kupil novy bike (a bola to dobra kupa), potom nebol bud cas alebo pocasie, alebo ine povinnosti (stahovanie sa a vybavovacky s tym spojene), ale pevne dufam, ze buduca sezona bude ovela lepsia ... a este ma tesi, ze som spoznal zopar ludi s ktorymi mozem jazdit :oops: 8)
Zobraziť komentár 16.10.2006 - 13:28:56
00
ked som si kupil tento "bicykel" koncom marca, netusil som, ze ma to bude takto bavit. Pomaly sa mi pod prdelou rozpada a ja len lutujem, ze som nekupil hned nieco normalne. Inak absolutna spokojnost. Vytycil som si odvazny ciel 3000km, k naplneniu mi chyba asi 50 km. Snad sa mi ho podari do konca roka splnit aspon na 120%. No a potom vyrazny upgrade, resp vymena bajku.
Zobraziť komentár 16.10.2006 - 13:40:31
00
Ja som velmi spokojny...pojazdil som si fakt dosytosti zatial a hadam poskusam aj na snehu tento rok trochu ... jedine co ma mrzi,ze som na 80% vyjazdov bol sam,lebo ostatni bud nemali cas,alebo sa im nechcelo :roll:

Ja som túto sezónu zatiaľ odjazdil na 76% ;( sám, k spokojnosti mi chýba ešte cca 500 km a prejdenie niektorých dlhších a divokejších trás, na ktoré si sám vyraziť netrúfam, takže asi až next year..., na druhú stranu som objavil niektoré parádne nepoznané cesty/spojky. Pre mňa sezóna ešte nekončí, akurát nadišiel čas vytiahnuť zo skrine dlhé windstopy ;)
Zobraziť komentár 16.10.2006 - 14:46:38
00
no co sa tyka tejto sezony, bola super, po par rokoch som si zasa konecne nasiel cas pre bike a som stastny, aj ked najazdil som malo(do 1k kilometrov), ale z pohladu predoslych asi 4-och rokov som spokojny:-)
bike som potrapil tak, ze bude potrebovat vyrazny upgrade, nejake to kilecko padlo co som rad, potreboval som a aj kondicka myslim vyrazne stupla:-)
ale bohuzial za chvilu pre mna sezona skonci, nemam zimnu vybavu v podstate ziadnu, nechce sa mi ani verit, ze uz je jesen a so zarmutkom pozeram na teplomer ako sa ortuti cim dalej tym viac nechce skriabat po nom hore :cry:
ale vzhladom na to, ako malo casu som mal, som toho najazdil celkom dost, kedze som to velakrat riesil spojenim prijemneho s uzitocnym(myslim rozne niekolko desiatok km presuny) a spoznal som kopec casti nasho okolia a prirody a zo par krat aj siahol na dno svojich sil, ale vydrzal som 8)
nakolko o par dni menim zamestnanie a tym padom sa vraciam do rodneho kraja, tak dufam, ze buduca sezona bude ovela lepsia :wink:

takze plny suhlas s warzone :)
Zobraziť komentár 16.10.2006 - 16:42:01
00
ta tak chlapci,nemame sa za co hanbit... :P
Zobraziť komentár 16.10.2006 - 18:28:14
00
Ozaj..ja vobec neviem,kolko km som najazdil,bo nemam cyklokomp...som asi vidlak,co? :oops: ale ja som spokojny...a ako vas tu uz par pisalo,sezona este nekonci...A este som moc rad,ze sa mi podarilo zdolat par fakt hnusnych strmych a aj technickych kopcekov.To zahreje pri srdci. (o plucach ani nehovorim :mrgreen: )
Zobraziť komentár 16.10.2006 - 18:44:31
00
Ozaj..ja vobec neviem,kolko km som najazdil,bo nemam cyklokomp...som asi vidlak,co?

nemyslim si, ze vidlak alebo ak ano, tak sme dvaja :wink: zatial nepocitujem potrebu ho nosit.
Zobraziť komentár 16.10.2006 - 19:48:55
00
nemyslim si, ze vidlak alebo ak ano, tak sme dvaja :wink: zatial nepocitujem potrebu ho nosit.

A ako potom viete že v dedine neprekračujete povolenú rýchlosť ? :wink:

K téme: jeseň mám najradšej a aj keď nejazdím športovo a netrénujem mám na konci sezóny lepšiu kondičku ako na jar alebo leto takže si to aj viac užívam...
Zobraziť komentár 16.10.2006 - 20:22:12
00
po piatich rokoch som konečne zas vlastnikom bicykla a v podstate po takej istej dobe som sa aj bicykloval :lol: takžesom nadmieru spokojný
Zobraziť komentár 17.10.2006 - 00:00:54
00
Chcel by som zajazdit viac, ale nejak mam toho vela na krku, ale nieco cez tisicku sa podarilo, odhad, bo som kupil pocitadlo pred mesiacom. Ale buduci rok to bude zase lepsie ... (toto bola moja druha sezona na biku).
Zobraziť komentár 17.10.2006 - 11:13:09
00
aj ked som zdaleka nanajazdil tolko, kolko som chcel, som s touto sezonou viac ako spokojny z viacerych dovodov-bola prva kompletne na poriadnom biku (22.oktobra bude oslavovat 1. narodky :lol: ), konecne som zacal objavovat ine kraje, ako len okolie Kosic a Levocske vrchy, spoznal som zopar ludi podobnej krvnej skupiny, absolvoval som moj prvy DLHY maraton a urcite by sa este naslo vela pozitiv...

ad koniec sezony, ak sa da tak sezonu tradicne zacinam 1.januara a koncim najskor tyzden pred Vianocami, v idealnom pripade medzi sviatkami 8)
Zobraziť komentár 17.10.2006 - 13:31:53
00
A ako potom viete že v dedine neprekračujete povolenú rýchlosť ? :wink:

prekracujem. ale zatial uspesne unikam :)

no cez vikend som si dal nejakych 85km a celkom ma potesilo, ze nohy v pohode a ja bez choroby :wink:
Zobraziť komentár 17.10.2006 - 15:07:44
00
Akurat ma Belgicania pozvali v piatok na bike akciu,ziadna sutaz,iba taky hromadny beneficny mountain biking na 20-30-40km,tak chceme ist tu styridsiatku,to bude pekny koniec sezony. 8) Prvy krat taka hromadnejsia akcia,tak trosku preverim moje schopnosti aj mojho noveho biku :oops: Potom poslem nejake fotky :wink:
Zobraziť komentár 17.10.2006 - 15:17:51
00
keyboard_arrow_up