Po upozornení kamošom a kuknutí hlavnej stránky MTBiker som narazil na tento manager pre bikerov http://www.trm.sk Tak som sa tam regol a moje prvé pocity sú veľmi dobré.Pekné grafy,štatistiky, možnosť porovnávania atd. Dnes som tam zhliadol aj GaryhoFishera ako založil klub MTBiker takže hor sa do porovnávania
ludia, asi by stalo za to zamysliet sa nad tym bodovanim vyjazdov. nie ze by mi tie body nejako chybali ale dostat nejakych 250 bodov za celkom slusne kopce smerom na Stiavnicu iba preto ze som isiel na cestaku je podla mna neskutocne malo...hlavne ked porovnam body za vyjazdy v terene
kazdy kto skusil jazdit na ziletke mi da za pravdu ze to ozaj nie je zadarmo...aj ked sa to mozno zda
aj ja si myslim,ze ti co jazdia mtb na cestach by urcite nemali mat 1,2 nasobok!!!-osobne sa snazim eliminovat asfalt na maximum-horsky je horsky -a tak by to malo byt ocenovane! ..a ziletky zasa na svojom "revire"!
no to zo ziletkami sa mi paci kedze moj trening prave tam aj ked neviem neviem ci mi to este pomoze konkurencia stale rastie a ja sa uz nestiham drzat no uvidime
mne sa zase vidi nepomer medzi pretekmi a normalnym vyjazdom, ked ja za 130km a cca 2700 nastupanych dostanem polovicu bodov oproti niekomu, kto isiel 50km na pretekoch
tiez by stalo za uvahu trochu to upravit, aby to viac zodpovedalo realite
mne sa zase vidi nepomer medzi pretekmi a normalnym vyjazdom, ked ja za 130km a cca 2700 nastupanych dostanem polovicu bodov oproti niekomu, kto isiel 50km na pretekoch
je ale fakt ,ze väcsinou "len tak" na vyjazde nejazdime profil trati ake sa jazdia na preteku,..nejazdime to (aspon ja nie)...tak naplno ako pretek,a zial na treningu nie je ziadne umiestnenie-to je skor vysledok treningu&co,....ale suhlasim,ze asi tam isty nepomer v navyseni je..(myslim,ze sa boduje 3nasobok km-"jak se nemejlim")
Podla mna by sa zase mala lepsie zapocitavat do skore priemerka. Napr. pre MTB v terene (nie dolu kopcom ani po rovine, ale hore-dole): do 15 nizky "koeficient", 15-20 vyssi "koeficient", nad 20 ultra "koeficient" a nad 25 brutal "koeficient". Asi by to bolo zlozite, no podla mna spravodlive, ked sa nahodou niekto posnazi dat vyssiu priemerku. Ten "koeficient" som myslel ako ze by exponencialne rastol so zvysujucou sa priemerkou alebo nejako podobne.
Do vysledneho bodovania sa da vymyslat snad donekonecna.
ten koeficient by musel ale uzko spolupracovať s typom povrchu a ked si niekto hodi skaly co su podla mna lesne cesty s kamenami tak to potom robi pekne rozdiely
Bonus, ktorý je teraz za preteky, znížim, ale určite ostane (ako motivácia chodiť na preteky ) a s priemerkou je to komplikovanejšie, ako sa zdá (bolo by treba brať do úvahy plášte, bike, terén - čo sa ale už rieši osve).
Aktuálny rebríček jednotlivcov v kategórii ("Vysoká aktivita")
4. miesto 643 km, 38 h 2431,7 b
12. miesto 609 km, 36 h 1380,6 b
Ja by som len velmi rad upozornil na skutocne objektivne hodnotenie vlastnych vyjazdov pretoze toto je jasny priklad, kde objektivita nefunguje. Schvalne som mena vynechal, usudok si urobte sami
drotar to je hlavne tym ze on ma viacero maratonov a este si aj pise prevysenie, ale podla mna by sa nemali kilometre za maratony nasobit vyssim koeficientom , ved aky to ma dovod?
Ano toto je mozne ale je to do oci bijuci nepomer. Staci ak si do vyjazdu hodis namiesto slniecka dazd a bodiky sa len tak sypu ( som nasiel jeden vyjazd co je takto charkterizovany ) Je to svedomie kazdeho
akoze chlopy ja za to nemozem ze v poslednej dobe jazdim takmer len vylucne na maratonoch a ani za to ze ked som na nejakom a je blato alebo prsi za to tiez nemozem napisem tam to co si myslym ze je pravda ak najdete nejaku chybu v niektorom z mojich vyjazdou dajte vediet opravim no problem.
a este ake pocasie date ked Vam pol preteku prsi a pol preteku prazi slnko? hmmm
"Aj napriek tomu že takmer stále svietilo slnko asi 70% času na mňa pršalo Smile aspoň že cesty boli vyschnuté a voda okamžite vsiakla."
ja na salzge som startoval za dazda a aj do siela som prisiel cely premoknuty do nitky ta niekde medzi tym tam bolo 3 hodiny sucho teda nie na trati len neprsalo ne neviem ci by si tam dal mokro len
ako o nic nejde mne nejde o to ci som 4 alebo 50 pre mna za mna ja sa v rebrickoch nemusim ukazzovat vobec ak tm niekomu vadim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kazdy kto skusil jazdit na ziletke mi da za pravdu ze to ozaj nie je zadarmo...aj ked sa to mozno zda
je ale fakt ,ze väcsinou "len tak" na vyjazde nejazdime profil trati ake sa jazdia na preteku,..nejazdime to (aspon ja nie)...tak naplno ako pretek,a zial na treningu nie je ziadne umiestnenie-to je skor vysledok treningu&co,....ale suhlasim,ze asi tam isty nepomer v navyseni je..(myslim,ze sa boduje 3nasobok km-"jak se nemejlim")
Do vysledneho bodovania sa da vymyslat snad donekonecna.
Napr: TU
4. miesto 643 km, 38 h 2431,7 b
12. miesto 609 km, 36 h 1380,6 b
Ja by som len velmi rad upozornil na skutocne objektivne hodnotenie vlastnych vyjazdov pretoze toto je jasny priklad, kde objektivita nefunguje. Schvalne som mena vynechal, usudok si urobte sami
a este ake pocasie date ked Vam pol preteku prsi a pol preteku prazi slnko? hmmm
ja som dal mokro
"Aj napriek tomu že takmer stále svietilo slnko asi 70% času na mňa pršalo Smile aspoň že cesty boli vyschnuté a voda okamžite vsiakla."
ja na salzge som startoval za dazda a aj do siela som prisiel cely premoknuty do nitky ta niekde medzi tym tam bolo 3 hodiny sucho teda nie na trati len neprsalo ne neviem ci by si tam dal mokro len
ako o nic nejde mne nejde o to ci som 4 alebo 50 pre mna za mna ja sa v rebrickoch nemusim ukazzovat vobec ak tm niekomu vadim