Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Hmm .. no vraj nejaki cyklisti vypovedali pred federalmi v USA, takze to uz neni sranda .. ide tam vraj o pranie penazi, alebo predaj drog, no proste je z toho nie dopingova afera, ale uz federalny zlocin, takze sa to zacina rozmazavat z ineho uhla a vypovedal uz niekto, kto nema dovod Armstrongovi skodit, a vypovede uz obsahuju take veci ako vypisy z uctu a pod.
Inak vazne .. pisal som to davnejsie .. nema vyznam riesit, ci dopoval, alebo nie, proste sypu vsetci, alebo dajme tomu 99% .. len ti najlepsi su vzdy o krok vpred pred kontrolormi. Cyklistika je strasna drina, aj s dopingom. Armstronga pokial viem pri dopingu uz prichytili kedysi, a tusim nejake stare vzorky z Tour ked spatne kontrolovali, nieco nasli. Nejaki dalsi cyklista uz sa priznal, ze ho kontrolovali velakrat, ked bol nadopovany a nikdy nic nenasli. Toto vsetko ale nie je velmi dolezite .. pretoze v tomto pripade ide o to, ze samotna UCI zd sa kryje nieco a odmieta napr. kontrolovat spatne vzorky.Asi tam nieco pekne smrdi :lol: Co ak dnesne testy uz vedia odhalit doping z rokov, kedy A. vyhraval Tour a vzorky su pozitivne ? A mozno aj dalsich .. to by bol mega pruser :D
Vrcholovy sport je o :cash: :cash: :cash: .. pouzije sa vsecko co sa da .. jedno ci cyklista alebo hokejista. Dokonca som niekde zazrel zaujimavu myslienku, ze preco velke hviezdy z NHL tak slabo hraju na MS, asi to nebude unavou zo sezony NHL, ale niecim inym :lol:
Zobraziť komentár 24.05.2011 - 23:18:24
00
V prípade Armstronga ide s najvačšou pravdepodobnostou o VÉLKE peniaze.Asi nechce/l zaplatit za mlčanie.Jeho spoluvlastníctvo v Treku,Srame a inych firmách asi niekomu vážne vadí. Inak si neviem vysvetliť,načo vyťahujú práve jeho prípad.Nieže by som ho považoval za čistého,ale čomu alebo komu vlastne veriť.Veď sypačov je cylistike dosť.
Zobraziť komentár 25.05.2011 - 07:27:51
00
keyboard_arrow_up