Lokalizácia
Formulár sa odosiela
LOL a keď tam príde 25 ročný chlapec tak ten 22 ročný čo spraví? :D to už neni ako na základke že kto má brata vo vyššom ročníku je frajer..
Zobraziť komentár 20.05.2012 - 09:45:23
00
pridem tam s tatinkom
Zobraziť komentár 20.05.2012 - 09:56:57
00
ludia nerad sa zapajam do takychto debat ale preco take reakcie? v ich veku ste si na papier kreslili bajky a so soplikov stavali prekazky.
brano sorry mal som pisat radsej SS...
Zobraziť komentár 20.05.2012 - 10:29:49
00
ludia nerad sa zapajam do takychto debat ale preco take reakcie?

to si robí sám.. vyhrážať sa proste 22 ročným kamarátom ako striehne a pošle niekoho do sanitky? :fubar:
Zobraziť komentár 20.05.2012 - 10:50:41
00
Vidím že niekto berie obrazné veci doslovne. A ja k*kot tu rozdávam mapky že kde to je... Mal som byť ticho a nepovedať kde sa to nachádza, lebo ak tam začnú chodiť takýto prifajčený moralisti tak to nezvládnem.
Zobraziť komentár 20.05.2012 - 11:22:44
00
neznasam taketo tajnostkarenie.. sme jedna komunita, mame si pomahat (je to len v nasom vlastnom zaujme)...chcem jazdit a nie niekomu rozbijat trat... nevravim, ze tu musis vycapit mapu (i ked neviem co by sa zmenilo keby si ju sem dal), ale cez sukromne si to mohol hned poslat aj petovi... je dost blbe sa tu niekym vyhrazat, ze ma tam moze dobit a podobne...
Zobraziť komentár 20.05.2012 - 12:15:36
00
Jemu som to poslal ale nevadí
Zobraziť komentár 20.05.2012 - 12:29:47
00
A predstav si že teraz nejaký bajker pristihne dajakého blbečka ako na rohatke reže ten drop, alebo ako medzi stromy naťahuje drôt. Mi nehovor že by si ostal kludný...
Zobraziť komentár 20.05.2012 - 12:30:40
00
ale vporiadku, len sa vyhrazas nespravnym ludom. tu ti nikto nebude natahovat drot medzi stromy, alebo nicit odpal.. OT
Zobraziť komentár 20.05.2012 - 12:36:43
00
A predstav si že teraz nejaký bajker pristihne dajakého blbečka ako na rohatke reže ten drop, alebo ako medzi stromy naťahuje drôt. Mi nehovor že by si ostal kludný...

Nemyslíš si, že je to trochu blbé prirovnanie? :D
Zobraziť komentár 20.05.2012 - 12:36:54
00
Ale ja som sa nevyhrážal tak že kto nebude pozvaný a bude pristihnutý tak dostane. Ja som len hovoril že netreba tam zbytočne robiť nejako divné aktivity pílkou, pripravovať si oheň pod tým dropom a pod.

PatrikL ne lebo toto staviame už 3 rok vkuse a každý krát sa nájde niekto čo to rozbije. Ide to už na nervy keď ľudia nadávajú na feťákov ale príležitosti pre šport mladých ničia ;)
Zobraziť komentár 20.05.2012 - 12:38:45
00
vela krat ide aj o lokalitu... v lese na dubravskej strane chalani postavili trat... celkom slusna, bolo tam vsetko (klopky, rockgarden, korene, skoky,...) ale lesnici to nevedeli prekusnut a neustale im to nicili az sa na to vysrali... viacmenej to nicili pravom, kedze nemali na to ziadne povolenie (neviem ci to mate nejak zriesene)
Zobraziť komentár 20.05.2012 - 12:41:50
00
No minule tam prišli policajti. Akurát sme zatĺkali jednu stenu kladivom oni ani bu, len sa pýtali či sme nevidel nejakých chalanov čo behali po kolajoch. O tom že by sme to nemali robiť ani poznámka. Záhradkári sa o to zaujímajú, požičiavajú nám lopaty, hovoria ako je to fajn lebo to tam pekne vyčistíme a pod. Len potom príde 20 ročný navoňavkovaný "čávo" rozkope to, spraví oheň po ktorom nechá ohnisko s priemerom 1,5 metra a ešte nás presviedča že sme to nevyužívali a že keď vidí ako to pre nás bolo dôležité že sa vráti rozbiť aj jumpy a spáliť ďalšie konštrukcie. A toto už lezie na mozog.

P.S. toto nie je prehnané, prisahám že sa to stalo asi 3 týždne dozadu...
Zobraziť komentár 20.05.2012 - 12:45:43
00
HELLBOY22: treba rozlišovať ludí. chalani tu z fóra vám to asi nebudú ničiť keď tam budú chcieť jazdiť a pomôcť vám pri príprave a úpravách trate. to že tam chodia dementi a ničia vám to by som riešil ručne-stručne lopatou po čele daným osobám. nehádž všetkých do jedného vreca. je vidieť že ti na tom záleží a že sa bojíš, ale myslím si že chalaňom z fóra môžeš veriť.. ;) GT Clubu Zdar ;)
Zobraziť komentár 20.05.2012 - 13:00:47
00
Priznávam že to bola prehnaná reakcia ale proste si chránime "terotórium". Ak by ostatný pomohli nevadí mi to ale ak tam chce niekto chodiť len jazdiť to vadí keďže mi na tom dreme. Ak by teda niekto chcel niekedy dojsť na brigádu stačí napísať mapku pošlem a dohodneme sa :)
Zobraziť komentár 20.05.2012 - 13:04:11
00
keyboard_arrow_up