Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Toto by som skusal, kebyze mam dobry vycvik na sebaobranu. Nikdy nevies, co je zac ten dotycny.
Zobraziť komentár 26.09.2025 - 20:40:30
00
Stačil by peprák rovno do xichtu ešte za jazdy a nabudúce si to rozmyslí.
Ale zaujímalo by ma ako to pokračovalo keď ho dobehol
Zobraziť komentár 26.09.2025 - 20:50:09
00
Nakolko som velmi mierumilovny nijak, len som chytil rajdy ze toto je moj bike nech ide do prdel tak sa rozutekal prec jeden aj druhy. Druhy sa tusim aj ospravedlnil…

Ale asi 10 rokov dozadu mi v BA ukradli bike z pivnice zamknuty, vchodove dvere, mreze do pivnic, pivnicne dvere, kobka.

Dalsi mi ukradli pred OC Central tiez v BA zamknuty 2 zamkami. Do 30min sme mali video, zlodeja poznaju ale fetke nikto nic nemoze a bike skoncil niekde v rakusku…

Tento uz byva s nami v byte.
Zobraziť komentár 26.09.2025 - 21:00:40
00
arrow_lefttitomi napísal:
mohla by vzniknúť téma - ako si nenechať ukradnúť bicykel - rady a návody. (nedávno bol článok s videom o zámkoch, ale ten nezahŕňal oblasti ako pivnice/garáže/domy). To by mohlo slúžiť ako prevencia, a tam by príspevky o tom, ako a prečo si zabezpečiť bicykel mali svoje opodstatnenie. Alebo už taká je? Nenašiel som.

táto sa volá "ukradnúté bicykle" - a teda poučovať niekoho, komu už bol bicykel ukradnutý, že prečo ho nemal a bol nezodpovedný, nikomu nepomôže. Okradnutý sa bude cítiť ešte horšie.

Za mna tiez vyborny napad. Milujem, ked niekto premysla a obzvlast nad prevenciou :D Ak si vecer najdem chvilku rad nieco spisem. Len sa obavam, ze to je tema na x clankov a uz aj podla pacikov to tu nikoho nezaujima.

PS: to, ze niekomu ukradnu bajk neznamena, ze mu neukradnu aj ten dalsi co si kupi. Pokial nespravi na jeho ochranu viac ako prvy krat, je to zial len otazka casu. Dokonca zlodeji maju tiez svoje oblubene miesta, kam sa vracaju kradnut. Ale viac v inej teme :)
Zobraziť komentár 27.09.2025 - 08:13:53
02
Ahojte, v priebehu minuleho tyzdna 22.9.-27.9. mi bol v Prievidzi na starom sidlisku ukradnuty tento starsi bajk Felt spred pivnice vo vchode. Ak by ste niekto nahodou takyto bicykel zazreli v PD alebo okoli, dajte mi prosim vediet.
Akurat som sa chystal vymenit kotuce, tak mohol zlodej este chvilu pockat :)

Prílohy:

Image (6).jpg
Image (6).jpg 37.33 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 29.09.2025 - 07:44:51
00
Veď vyves oznam na dvere, možno príde na servis :)
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 07:47:26
05
Hosi hosi, tie vase osobne animozity...kedy sa ich zbavite.
Pointa mojho rozpravnaia je vzdy rovnaka.
Minulost nezmenim, bicykle uz ukradli a ja ich najst neviem.
Ale co viem ovplyvnit je buducnost, napriklad tym, ze niekoho upozornim na alarm, ci kamerovy system, vela ludi nevie, co dokazu, kolko stoja a ake maju moznosti.
Ked dptcnemunapisem, ze to nemusia byt az tak zlozite systemy, ze existuju aj znacky, kde netreba ziadny specialny kurz, externu formu na montaz urcite to bude pre neho prospesna informacia..
A ked sa dotycny zamysli tak to mozno skusi a taky alarm si kupi.
Btw za cely cas co sa angazujem v tejto teme a robim osvetu ma oslovili mailom asi 3 ludia...ani jednemu som nic nepredal (aby som nebol obvinovany, ze sa tu snazim zarabat na niekom), pretoze to nie je mojim primarnym cielom...,ale vsetkym 3 som urcite dobre poradil, kedze slo o viacmailovu konverzaciu...oni sa pytali a ja som odpovedal. Ako sa nakoniec zariadili netusim, ja som spravil, co som vedel a co bolo v mojich silach.

A ano kto si dostatocne nechrani svoj majetok len hrubo podcenuje beznu realitu. Ale ved je predsa normalne, ze stretavame kazdy den na ceste cyklistov, ci na svahoch lyziarov bez prilieb....vd sa im nikdy nic nestalo, tak naco.
A este jeden aspekt...kazda uspesna kradez povzbudi zlodejov, aby kradli dalej...lebo sa im to oplati, malo pritom riskuju a pomer riziko/zisk je pre nich velmi priaznivy.

P.S. Ak tu niekto napise nabuduce, ze mu zmizlo nieco za 10k zo zahradneho domceka kludne si dam s vami rovnake hejterske olecko, pretoze ak si ten clovek po mojom vystupe ten domcek zabezpeci tak to malo zmysel....a ak nie aspon som to skusil.
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 14:22:26
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Zámky)
keyboard_arrow_up