Hosi hosi, tie vase osobne animozity...kedy sa ich zbavite.
Pointa mojho rozpravnaia je vzdy rovnaka.
Minulost nezmenim,
bicykle uz ukradli a ja ich najst neviem.
Ale co viem ovplyvnit je buducnost, napriklad tym, ze niekoho upozornim na alarm, ci kamerovy system, vela ludi nevie, co dokazu, kolko stoja a ake maju moznosti.
Ked dptcnemunapisem, ze to nemusia byt az tak zlozite systemy, ze existuju aj znacky, kde netreba ziadny specialny kurz, externu formu na montaz urcite to bude pre neho prospesna informacia..
A ked sa dotycny zamysli tak to mozno skusi a taky alarm si kupi.
Btw za cely cas co sa angazujem v tejto teme a robim osvetu ma oslovili mailom asi 3 ludia...ani jednemu som nic nepredal (aby som nebol obvinovany, ze sa tu snazim zarabat na niekom), pretoze to nie je mojim primarnym cielom...,ale vsetkym 3 som urcite dobre poradil, kedze slo o viacmailovu konverzaciu...oni sa pytali a ja som odpovedal. Ako sa nakoniec zariadili netusim, ja som spravil, co som vedel a co bolo v mojich silach.
A ano kto si dostatocne nechrani svoj majetok len hrubo podcenuje beznu realitu. Ale ved je predsa normalne, ze stretavame kazdy den na ceste cyklistov, ci na svahoch lyziarov bez prilieb....vd sa im nikdy nic nestalo, tak naco.
A este jeden aspekt...kazda uspesna kradez povzbudi zlodejov, aby kradli dalej...lebo sa im to oplati, malo pritom riskuju a pomer riziko/zisk je pre nich velmi priaznivy.
P.S. Ak tu niekto napise nabuduce, ze mu zmizlo nieco za 10k zo zahradneho domceka kludne si dam s vami rovnake hejterske olecko, pretoze ak si ten clovek po mojom vystupe ten domcek zabezpeci tak to malo zmysel....a ak nie aspon som to skusil.