Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Chlapi asi jediné riešenie ako si nenechať ukradnúť svoje stroje je toto: chodiť na nich iba na tréning/výjazd a nikde do obchodov a "parkovať ich doma v byte či chalupe" (žiaden balkón samozrejme, tam bicykle trpia). Bicykel "do obchodu" zohnať dáky starý, doškrabaný a aj hrdzavý, ale pojazdný šrotík ako stará Liberta či Eska za pár drobných. Aj ten sú síce schopní ukradnúť, ale nebude to taká škoda...

Alebo sa pretlačiť do politiky a uzákoniť sekanie rúk za krádeže a bez nároku na sociálku. Ale to je už do témy sci-fi.
Zobraziť komentár 19.09.2012 - 09:52:37
00
Tak a je to tu. Dnes mi s priestorov firmy bol ukradnuty bike. Pachatel je na kamerovych zaberoch ako odchadza s mojim bikom. Na policii je zaevidovany, ale asi ho budem musiet hladat sam. Kedze je to skladany bike , tak ho dokazem rozpoznat medzi vsetkymi , kazdu jednu suciastku.

Prílohy:

P1090915r.JPG
P1090915r.JPG 282.05 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 20.09.2012 - 19:14:18
00
fuha a kde si ho vo firme mal? bo aj mne stale vravia ze sak nechajte si vzadu na parkovisku... no ani bohovi, vzdy si to zoberem do kanclu radsej, pokial viem tak zamestnavatel by mal zabezpecit bezpecne odkladanie bajkov a verejny priestor aj ked s vratnikom za bezpecny teda rozhodne nepovazujem
Zobraziť komentár 20.09.2012 - 21:30:33
00
Bike som mal v budove za dverami na magneticku kartu . Vo firme mame aj vratnicu .Ale drzost zlodejov nepozna hranic. Do budovy vosiel celkom tri krat a po treti krat uz odchadzal s bikom . Su kamerove zabery , je to nahlasene na policiu . Teraz uz iba najist pachatela ,alebo bike. Som optimista .
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 14:37:12
00
A ako sa mu podarilo dostat dnu a von, ked kartu nema?
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 14:44:00
00
podla vsetkeho tu bol vtedy taky zhon , ze mu niekdo tie dvere este aj otvoril. Je s toho teraz poprask v celej firme a konecne sa ide riesit aj nejaka ta bezpecnost. Proste veci sa riesia az ked sa nieco stane.
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 14:46:44
00
Môj bike odpočíva celý deň počas práce tu pri mne v kancelárii. Mám tú výhodu, že mám kanceláriu sám. Hoci by som sa ho nebál nechať ani v garáži, ktorá je pri vrátnici, keďže do tej majú vrátnici okno a dostať sa do nej dá len na kartu, rovnako von autobránou tiež zase len na kartu, ktorú má každé auto svoju. Každý prichádzajúci, ktorý nie je pracovníkom v budove sa musí preukázať dokladom totožnosti, ak chce ísť do budovy dostane kartu len na to poschodie kam ide a sám sa po budove pohybovať nesmie, vždy si pre neho niekto na vrátnicu musí prísť. Navyše do tejto budovy by sa zrejme žiadny zlodej dobrovoľne nerozhodol vojsť... ;) hehe
Jediná nevýhoda - na vrátnici musím bike prenášať cez turniket.
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 14:55:03
00
Fuha, tak to treba naozaj nosit drahsi bike az do kanclu a pre istotu este zamknut...
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 14:56:41
00
tak ja to mam tiez dobre je so mnou v budove ale na hajzlikoch :lol:
ale nestazuje si a jedina cesta von je okolo mna.
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 15:07:42
00
matvej11 to znie ako keby si pracoval na poste "pokladník za použitie toalety" :lol:
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 15:22:35
00
matvej11 to znie ako keby si pracoval na poste "pokladník za použitie toalety" :lol:
on je fake,je to stara Matvejka....chlapa som nikdy nevidel robit tuto pracu :D :D
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 17:45:27
00
Ja áno ale za toho boha si neviem spomenúť kde to bolo. Faktom je, že bol len jeden.
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 17:51:15
00
Ja áno ale za toho boha si neviem spomenúť kde to bolo. Faktom je, že bol len jeden.
matvej?
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 18:13:01
00
canopus :rofl: :rofl: si zabil! :rofl: :rofl:
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 18:15:01
00
Môj bike odpočíva celý deň počas práce tu pri mne v kancelárii. Mám tú výhodu, že mám kanceláriu sám. Hoci by som sa ho nebál nechať ani v garáži, ktorá je pri vrátnici, keďže do tej majú vrátnici okno a dostať sa do nej dá len na kartu, rovnako von autobránou tiež zase len na kartu, ktorú má každé auto svoju. Každý prichádzajúci, ktorý nie je pracovníkom v budove sa musí preukázať dokladom totožnosti, ak chce ísť do budovy dostane kartu len na to poschodie kam ide a sám sa po budove pohybovať nesmie, vždy si pre neho niekto na vrátnicu musí prísť. Navyše do tejto budovy by sa zrejme žiadny zlodej dobrovoľne nerozhodol vojsť... ;) hehe
Jediná nevýhoda - na vrátnici musím bike prenášať cez turniket.

robis vo veznici? :D
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 22:00:45
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Zámky)
keyboard_arrow_up