Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Neviem co mate proti pivniciam, my mame v baraku dve pivnice. Jedna z nich je byvala pracovna, otec tam nasadil "pancierove dvere", zabezpecenie rovnake ako hore na byte. Donedavna tam bol matros asi za 70k a nebali sme sa o to :twisted:
Ale ta druha..dvere z nejakych drevenych mrezi :D Tam mam sanky :lol:

Inak uprimnu sustrast, keby som ho nasiel, narval by som mu do prdele nohu..jeho nohu..
Zobraziť komentár 18.09.2007 - 20:08:22
00
***** cigani
Zobraziť komentár 18.09.2007 - 22:11:10
00
***** cigani

cigan to nebol urcite
Zobraziť komentár 18.09.2007 - 22:12:03
00
ja by som nedovolil pouzivat tie "podpisy" co mas, ze MOUNTAIN BIKER, FERRARI FAN a hluposti...neviem koho zaujima ze ty nosis adidas a hrajes CS. Urcite by som nepovolol az 6 tych veci, je to skarede a zbytocne to zneprehladnuje forum.
Zobraziť komentár 18.09.2007 - 22:12:57
00
tak tak, billes ma recht
Zobraziť komentár 18.09.2007 - 22:16:54
00
ja by som nedovolil pouzivat tie "podpisy" co mas, ze MOUNTAIN BIKER, FERRARI FAN a hluposti...neviem koho zaujima ze ty nosis adidas a hrajes CS. Urcite by som nepovolol az 6 tych veci, je to skarede a zbytocne to zneprehladnuje forum.

a keby si o nom stale vedel malo, tak tu sa dozvies viac http://www.wave2vlna.szm.com/ ;]
Zobraziť komentár 19.09.2007 - 07:02:48
00
tak tak, billes ma recht

Ked uz je tu tolko OT, tak k tomu doplnim nieco aj ja...

Staci jednoducho doplnit pravidla o zakaze akychkolvek obrazkov v podpise + zadefinovanie velkosti pisma a poctu riadkov.
Na vyjadrenie niecoho obrazkom staci avatar.

Nemusi to tu vyzerat ako na warezovych forach... :roll:

PS: ten posledny post od uzivatela WAVE si ziada odmenu od vedenia fora za porusovanie pravidiel :!:
Zobraziť komentár 19.09.2007 - 07:33:34
00
***** cigani

chlape, mohol by si sa krotit :evil:
Zobraziť komentár 19.09.2007 - 08:18:30
00
***** cigani

Ked už tak róm, ale ty si chlapče nejako mimo... nič v zlom :wink:

Naposledy upravil tadeas dňa 19.09.2007 - 09:50:50, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 19.09.2007 - 08:23:25
00
marecej, to je Lohyňa? :D :D :D
Zobraziť komentár 19.09.2007 - 09:01:17
00

Nie je to "podpis", ale userbar. Na tú neprehľadnosť si zvykneš. Ak nie tak si vypni obrazky, ak to chces mat prehladne jak Monk
Zobraziť komentár 21.09.2007 - 16:04:03
00
cely priestor pod ciarou je podpis takze to je podpis a ked si vypne obrazky tak tym dosiahne velke makove a ty sam urcite vies ze si zadrel kravinu
Zobraziť komentár 21.09.2007 - 16:09:00
00
cely priestor pod ciarou je podpis takze to je podpis a ked si vypne obrazky tak tym dosiahne velke makove a ty sam urcite vies ze si zadrel kravinu

Ta nech sa nepozera, ked je to skarede. Na topto fore je bars malo takych obrazkovych podpisov. Co potom robi inde?
Zobraziť komentár 21.09.2007 - 16:13:42
00

Nie je to "podpis", ale userbar. Na tú neprehľadnosť si zvykneš. Ak nie tak si vypni obrazky, ak to chces mat prehladne jak Monk

ale daju sa blokovat aj konkretne obrazky...
napr. v Opere:
- kliknes pravym tlacidlom na stranku a zvolis Blokovať obsah... a iba poklikas na obrazky, ktore chces dat blokovat...
- alebo Nástroje -> Pokročilé voľby -> Blokované stránky... a tam zadas adresy na obr., ktore chces blokovat...
Zobraziť komentár 21.09.2007 - 16:21:36
00

ale daju sa blokovat aj konkretne obrazky...
napr. v Opere:
- kliknes pravym tlacidlom na stranku a zvolis Blokovať obsah... a iba poklikas na obrazky, ktore chces dat blokovat...
- alebo Nástroje -> Pokročilé voľby -> Blokované stránky... a tam zadas adresy na obr., ktore chces blokovat...

Danix ty si daj toto:
sam-12.yw.sk
Zobraziť komentár 21.09.2007 - 16:27:32
00
keyboard_arrow_up