Lokalizácia
Formulár sa odosiela
to root, riesime forum a piseme nazory, chapem, ze niekto si tie slova, co hovoris vezme k srdcu, je to tak a ja to beriem, ale stale bude niekto, co bude "znizovat uroven fora" , bez ohladu na to, ako casto a intenzivne nanho bude niekto apelovat...a o tom hovorim ja, takze ci chces alebo nie, riesime aj teba, tolko k tejto teme

Naposledy upravil dotm dňa 06.06.2007 - 11:17:03, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 06.06.2007 - 11:08:28
00
ano, chapeme sa, ved som to aj tak napisal, ze istu mieru maju na tom aj modi, ale ze AJ MY BY SME SI MOHLI NIEKEDY SEKNUT DO PRSTOV a zbytocne sa nerozculovat nad nejakym.....
Zobraziť komentár 06.06.2007 - 11:11:31
00
to martinoux, mienil som to na root-a, samozrejme mas pravdu, je to jedno s druhym
Zobraziť komentár 06.06.2007 - 11:16:37
00
AJ MY BY SME SI MOHLI NIEKEDY SEKNUT DO PRSTOV a zbytocne sa nerozculovat nad nejakym.....

ako myslis nerozculovat sa nad OT prispevkami ? Mno ja by som sa nerozculoval, keby bol OT prispevkov rozumnej miere... ale v niektorych dredoch prejdes 2-3 strany a ani jeden prispevok k teme... same hovadiny... a to ma uz rozculi... nemam cas sa prehrabavat hovadinami (ale robim to, lebo nechcem aby mi nahodou neuslo nieco dolezite, co mohol prispievatel do nich zakopat...)...
treba to proste mazat, az v drede nieje nic pouzitelne (a nieje to v sekcii O HOCICOM)- cele to zamknut/zrusit, a pouzit Lipsicovu zasadu 3x a dost , teda notorikov OTckarov na zaciatok na tyzden zabanovat...
Zobraziť komentár 06.06.2007 - 11:22:45
00
Ja nesledujem vsetky temy, ale skor mi pripada ze sa tu vytvorila taka domacka atmosfera. Secia sa poznaju po mene a niektori aj osobne, stretli sa tu rozne vekove kategorie a mozno tu je kamen urazu. Mladi chalani sa na mnohe veci kukaju jednoducho, optimisticky a mozno trosku bez respektu k ludom co sa pokusaju dodrzat akusi svoju predstavu o super bikerskej stranke a casto pisu len kvoli ciselku pod svojim menom, i ked je to prijemna inspiracia raz som sa prichytil ako spekulujem, akoby som pridal prispevok, temu len aby sa zvacsilo to cislo a ty mlady si myslim ze to tak beru a potom napisu hoc jaku blbost len aby sa zvacsilo to ich cislo. Ja to moc nesledujem ale nevadia mi niektore prispevky bo sa na nich niekedy aj zasmejem a myslim si ze to nie je az take strasne. Ak to moderatori beru proficky jasne ze narazia na plno problemov s urovnou prispevkov ale predsa ked prichadzam na tuto stranku nechcem tu najst len plno technickych dat a poznamok k veci, casto je prijemne mozno trosku odbocit od temy ale ja by som to az tak nedramatizoval. Som spokojny i ked moderatori a par jedincov mozno nie.
Zobraziť komentár 06.06.2007 - 12:04:39
00
Som spokojny i ked moderatori a par jedincov mozno nie.

beriem Tvoj nazor... Ja som zamestnany, mam 2 deti a este popri praci zivnost... Casu nieje vela... Chcel som sa nieco dozvediet, a ako dobre vychovany navstevnik z inych for som najprv zacal prehladavat existujuce dredy, co by mi mozno pomohli (aby som zbytocne nezakladal novy dred na nieco, co sa uz riesilo...)... ale v tych dredoch som nic nenasiel (len same OT), len som zabil kopu casu... mozno by to bolo prijemne, ak by som mal cas... ALE CAS JE TO, COHO MAM NEDOSTATOK... Preto mam rad, ked je dred K VECI... samozrejme som za aby sa tu urobila CELA SEKCIA (nie len 1 dred), kde budu hovadinky...
Tot moj nazor... som len MTB Lama (vid moj podpis a datum zalozenia konta), ale podobne fora (len s inymi temami) navstevujem uz dost dlho... a objektivne musim povedat, ze toto je najznecistenejsie OT prispevkami....

Naposledy upravil hazo dňa 06.06.2007 - 14:18:59, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 06.06.2007 - 12:22:39
00
myslim, ze aj od toho su tu moderatori, aby sa na tu uroven toto forum nedostalo, ale zase su aj o dost horsie fora, co sa tyka urovne

Ktore?
Zobraziť komentár 06.06.2007 - 13:34:42
00
Ten pravy sa ozval....
Zobraziť komentár 06.06.2007 - 13:55:57
00
problem je v tom, ze akonahle sme my Modi trosku striktnejsi a osekame temu iba na prislusny topic, tak my potom ludia pisu vyhrazne SSky ze preco som prave ich prispevok vymazal, ved nebol az tak OT a podobne a potom sa mam s nimi natahovat,

myslim, ze by nezaskodil system ako na niektorych inych forach, to znamena

rating jednotlivych uzivatelov a potom podla ratingu pridelovane mesacne limity na pocet prispevkov,

inymi slovami cim vyssi rating, tym viac prispevkov a vice-versa

ale kazdopadne v tejto chvili by stacilo keby clovek pred stlacenim enteru trosku porozmyslal nad danym prispevkom...

a hlavne aby si tu ludia svoje osobne invektivy riesili cez SS
Zobraziť komentár 06.06.2007 - 14:14:42
00
ten rating by bol zaujimavy, mozno by to stalo za to, len by ma zaujimalo, ze ako to funguje, ci tam nie je nieco take, ze jeden je diskriminovany len preto, ze je novy... ale urcite to je osetrene
to duves, napr. ista stranka o pomerne popularnom sporte, a nehovorim o tom, ked sa jedna o politiku, tam sa objavuju prispevky, ktore si clovek len tak za klobuk neda
Zobraziť komentár 06.06.2007 - 14:25:33
00
podla mna to vsetko k tomu patri...na bikefore som uz nebol dlho, ale tiez to tam kedysi fungovalo asi takymto sposobom:
1. lama zalozi novy thread, ale hned na zaciatku vsetkych mazakov upozorni na to, ze historiou listoval a nenasiel to co chcel...
2. nasleduje par prispevkov k veci, ktore vacsinou dany problem rychlo vyriesia ku vseobecnej spokojnosti....
3. no a potom nasleduje OT-debata ludi, co sa poznaju dlhsie (ci uz z fora alebo osobne) a chodia na forum aj za zabavou, nielen riesit technicke problemy.....

podla mna je to celkom normalny vyvin fora a prijatelny pre obsah fora ako aj pre zabavnu stranku fora...ide len o to, aby cela ta offtopic diskusia mala nejaku uroven a nenaberalo to hviezdne rozmery.... takze ja nechapem co riesite, ja som napriek vsetkemu spokojny :) pevne verim, ze vsetci raz dospeju....je tu par svetlych prikladov...dufam ze sa neurazia :) danix64 alebo mliecko tiez zacinali ako uplne lamy a rozumny prispevok od nich bol science fiction....teraz mam pocit, ze jazdia viac nez ja a prispevky uz maju hlavu a patu....takze vsetkym doporucujem svatuuu trpezliovst 8)
Zobraziť komentár 06.06.2007 - 14:37:57
00
Odpoved na prvý príspevok je: Ano, nebudeme písať blbosti len aby sme niečo napísali, budeme sa držať témy príspevku a hádať sa budeme cez SS. Tak prísahám.
Zobraziť komentár 06.06.2007 - 14:50:29
00
Občas sa to tu podobá na slávny"POKEC"
Zobraziť komentár 06.06.2007 - 17:40:12
00
....rating jednotlivych uzivatelov a potom podla ratingu pridelovane mesacne limity na pocet prispevkov,

Treba vysvetlit na akom principe sa bude pridelovat rating.
Zobraziť komentár 06.06.2007 - 18:11:24
00
Vdaka za postrehy.... takze za to mozu moderatori.... Asi podam demisiu...

navrhoval som to už dávno...
Zobraziť komentár 06.06.2007 - 22:56:26
00
keyboard_arrow_up