podla mna to vsetko k tomu patri...na bikefore som uz nebol dlho, ale tiez to tam kedysi fungovalo asi takymto sposobom:
1. lama zalozi novy thread, ale hned na zaciatku vsetkych mazakov upozorni na to, ze historiou listoval a nenasiel to co chcel...
2. nasleduje par prispevkov k veci, ktore vacsinou dany problem rychlo vyriesia ku vseobecnej spokojnosti....
3. no a potom nasleduje OT-debata ludi, co sa poznaju dlhsie (ci uz z fora alebo osobne) a chodia na forum aj za zabavou, nielen riesit technicke problemy.....
podla mna je to celkom normalny vyvin fora a prijatelny pre obsah fora ako aj pre zabavnu stranku fora...ide len o to, aby cela ta offtopic diskusia mala nejaku uroven a nenaberalo to hviezdne rozmery.... takze ja nechapem co riesite, ja som napriek vsetkemu spokojny

pevne verim, ze vsetci raz dospeju....je tu par svetlych prikladov...dufam ze sa neurazia

danix64 alebo mliecko tiez zacinali ako uplne lamy a rozumny prispevok od nich bol science fiction....teraz mam pocit, ze jazdia viac nez ja a prispevky uz maju hlavu a patu....takze vsetkym doporucujem
svatuuu trpezliovst