uz si tu pripadam jak na modrom pacifiku predvcerom som bol na biku v malych karpatoch a boli tam nejaky panaci na GTckach FULL samozrejme a v ruke mali visielacky a zrejme nahlasovali ze kto ide do lesa na biku a podobne som len cakal kedy sa za mnou kto rozbehne a na druhy den ma nasrali tym ze som si isiel dat zjazd a cosi mi hovorilo ze nerozpeckuj to setri sili budes ich potrebovat (aj tak som potom odpadol pri baraku ):D ale to je jedno a pomali som sa pustil teda dole a pred koncom bol pusteny strom cez cestu hovorim si jake stastie tym chcem povedat ze davajte si pozor aby sa nikomu nic nestalo lebo henty ***** uz nevedia co od dobroty
to som videl zatial v okoli BA ked budem mat zdravie a bike potom to pojdem este ocekovat a dam vedet kde su este taketo super zatarasi
podla mna je to dost somarina policajti a na nejakych dobrych bikoch
Ved Kalinak tvrdil ze policajti dostanu nove auta a nie bicykle. Kazdopadne je mi to jedno... uz som pretekal s kadekym ale s policajtom este nie a na biku rad si to s nim rozdam a som si isty ze bude haluz nabuduce mi napiste kde su a dam battle
neviem ci zilincania zaregistrovali, ale asi tak pred mesiacom ked bolo este teplucko, som mal pocit, ze zilinski mestski policajti oprasili svoje 10rocne zlte fully, co dostali este kedysi v minulom storoci ked v svetlo sveta uzrel blue pacific....prilby maju asi tiez z toho roku nechapem na aky podnet tie herky oprasili, ale tych dvoch co na tom jazdia uprimne lutujem, videl som ich asi dvakrat v pesej zone, raz ich myslim aj tocila telka no kazdopane nepredpokladam, ze bola tato hliadka vytvorena kvoli cyklistom....
Myslim, ze je na case utlmit vasne. Nas vnutorny minister sa tak neskonale rad predvadza v televizii, ze slavnostne odovzdava pred kamerami pomaly kazdu novootvorenu toaletu. Takze urcite by tym policajtom slavnostne odovzdaval vybavu vo vsetkych dostupnych televiziach.
tak si kupime radia a este nejake nahovorime, aby vysielalo dopravne spravy v lesoch, kde sa pohybuju hliadky s radarmi, kde zastavuju a skusaju lekarnicku....
ale na GT by fizli nemali ani keby sa ******, ale zase tu je vsetko mozne. ak uvidim nejaku hlavu skopovu v karpatoch na sluzobnej liberte, dam vediet, este ho aj odfotim..... a dame battle ako tu uz bolo spominane...
a to keby dali policajtom biky schopne do terenu, tak je na to uputavka aj na autobuse z katloviec do chtelnice...
neviem ci zilincania zaregistrovali, ale asi tak pred mesiacom ked bolo este teplucko, som mal pocit, ze zilinski mestski policajti oprasili svoje 10rocne zlte fully, co dostali este kedysi v minulom storoci ked v svetlo sveta uzrel blue pacific....prilby maju asi tiez z toho roku nechapem na aky podnet tie herky oprasili, ale tych dvoch co na tom jazdia uprimne lutujem, videl som ich asi dvakrat v pesej zone, raz ich myslim aj tocila telka no kazdopane nepredpokladam, ze bola tato hliadka vytvorena kvoli cyklistom....
Videl som ich prevčerom. 18 hodín večer, kosa jak v Rusku a oni v krátkych rukávoch. Až mi zle prišlo, triaslo ma až domov. Ale oni sú tuším len pozéri.
Videl som ich prevčerom. 18 hodín večer, kosa jak v Rusku a oni v krátkych rukávoch. Až mi zle prišlo, triaslo ma až domov. Ale oni sú tuším len pozéri.
podla mna im mesto inu vybavu nenakupilo....budu chodit v tom co maju aj ked bude snezit ...chudacikovia
matt: no pockaj, ked to budu pellsy bude to kseftu
s vysielackami jazdi kde kto, aj ja som bol minule na jednom kopceku s vysielackou a nikto sa "asi" nebal, takze tak.
inak v irsku mi kamos hovoril ze vsetci bikeri maju vysielacky a behaju a rozpravaju sa - haluz.
a tie spravy, kde stoji radar v podobe medveda a hliadky by boli supeeeeeeer - apelujem na radio expres, ked stale tvrdia ze maju najlepsie a najrychlejsi dopravny servis
matt: no pockaj, ked to budu pellsy bude to kseftu
s vysielackami jazdi kde kto, aj ja som bol minule na jednom kopceku s vysielackou a nikto sa "asi" nebal, takze tak.
inak v irsku mi kamos hovoril ze vsetci bikeri maju vysielacky a behaju a rozpravaju sa - haluz.
a tie spravy, kde stoji radar v podobe medveda a hliadky by boli supeeeeeeer - apelujem na radio expres, ked stale tvrdia ze maju najlepsie a najrychlejsi dopravny servis
iiiiha, som zvedavy, ze co sa bude hrat? zeby sa spravil priemer z temy: co pocuvaju bikeri? alebo by sa pustalo jedno po druhom pekne za sebou? veru veru, pekna divocina by bola......
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ved Kalinak tvrdil ze policajti dostanu nove auta a nie bicykle. Kazdopadne je mi to jedno... uz som pretekal s kadekym ale s policajtom este nie a na biku rad si to s nim rozdam a som si isty ze bude haluz
podla mna ty patris na pieskovisko ked dostanes 5000 tak ta vysmejem
podla mna ty patris na pieskovisko ked dostanes 5000 tak ta vysmejem
Nie len tento thread, ale aj niektori uzivatelia. Ved vek na to maju.
ale na GT by fizli nemali ani keby sa ******, ale zase tu je vsetko mozne. ak uvidim nejaku hlavu skopovu v karpatoch na sluzobnej liberte, dam vediet, este ho aj odfotim..... a dame battle ako tu uz bolo spominane...
a to keby dali policajtom biky schopne do terenu, tak je na to uputavka aj na autobuse z katloviec do chtelnice...
podla mna im mesto inu vybavu nenakupilo....budu chodit v tom co maju aj ked bude snezit
naco radio expres... treba zalozit bike radio...