my máme momentálne doma varana ... .ked sme mali psa určite sme maximálne dbali na jeho zdravie hlavne vhodnym krmivom ... nechapem ako môže niekto psa krmiť royalkami ... ja odporúčam http://rodina.zariadim.sk/zdrava-strava-pre-psa
Filip377 Skus nabuduce kontaktovat admina s objednavkou inzercie, nech tu nie si za ***** A bajkeri nie su zrovna vhodna cielovka, psov by vacsinou kopali, striekali na nich kaser, natahovali im roxorom po hlave, alebo najradsej rovno strielali...
Aj ked topujem tuto neplatenu reklamu, neda mi to. V lete mi v priebehu 3 mesiacov zomreli dvaja psi, NO a retriever. Obidvaja boli cely zivot na granulach, vzdy na tych podla nasho presvedcenia najlepsich. Obidvaja tie iste priznaky, taky isty koniec. Nepoznam vo svojom okoli za posledne roky ziadneho psa, ktory by zomrel na starobu. Posledny bol asi taky spravny dedinsky orech z Tesedikova, ktory cely zivot behal po zahrade (nastastie bez retaze) a zral zvysky z kuchyne. Ked som ho videl, mal 21 rokov, slepy, hluchy, ale klobaska mu stale chutila Naopak, velka vacsina psov v mojom zomrela na nadorove ochorenia.
Teraz som pocas 2 mesiacov snahy zachranit toho retrievera
zistil, ze psickarsky svet dostal rozum a coraz viac ludi uz krmi surovou stravou - BARF.
Takze neodporucam ziadnu firmu odporucam precitat si nieco na nete a porozmyslat. Ja som lenivy, neviem uvarit ani sam sebe, preto mi vzdy pripadalo super riesenie nasypat im do misky odmerku granul a hotovo. Ale tomu poslednemu psovi uz poctivo kupujem u masiara a snazim sa pomahat zene aj pri priprave. Za ten spokojny psaci usmev mi to stoji...
fokel, tak teraz neviem ci som mimo ja alebo Ty. Tiez som to sice pochopil ako reklamu, ale kedze ten odkaz smeruje na clanok siriaci aj osvetu o BARF, tak som ho tu naschval nechal, nech si ludia uvedomia, ze ani oni by nechceli cely zivot prezit na granuliach. No a potom sem prides Ty, zautocis na ten clanok a napises presne to iste, co sa popisuje v nom. Takze mi prosim vysvetli, o co Ti ide, lebo nerozumiem. Cital si vobec ten clanok?
dufam že to nebudete brať ako reklamu no ak o BARF-e tak Kateřina Novosádová - BARF - Krmení psa přirozenou stravou. je tam viacmenej všetko čo treba vedieť.
ten pohľad ma po cca 15 km a 5 km ešte domov. a áno doma sme ešte asi 20 min aportovali. potom ma už bolela ruka tak koniec. až potom bolo pohľad ktorý by stal za foto
Jezus praveze cital, hned ako to sem postol, ale myslel som si to iste to ty, tak som bol ticho. Ale vcera sa mi to tak nejak vratilo.
Je to kontaktny portal pre dodavatelov sluzieb/tovarov, v clanku je 4x nazov firmy, komplet udaje a konci to buttonom "Vytvorit zakazku".... Ale moderator si ty, ak ti moj post pripada zbytocny (utocny) editnem to + plus uz som tazko OT
Ta vyzla je nadherna, uprimne zavidim moznost takto travit chvile s bajkom a psikom )
maďarská vyžla je super,ale troška si rýpnem-kto si všimol ako je vysunutá sedlovka na "preslávenom" ráme Giant Anthem , ešte dobre,že je tu aj téma Demolácie (nič v zlom,ale doporučujem často kontrolovať zvar horná rámová/sedlová trubka,reklamácie sú viac-menej bezproblémové )
Dano je to model 2010 tak už presluhuje. A vyžla ma dlhé nohy tak ju musí mať tak vysoko - ja behám popri biku. Sedlovka je mimochodom 410-na. Ináč myslel som že skôr budu vadiť červené plášte
Moja trenerka tvrdi ze ten, kto mysli ze vytvori barf stravu, dobre vyvazenu a tak aby psikovi naozaj nic nechybalo sa myli .. tym ze preleze par clankov a knih o barfe tak nemoze porazit niekolkodesatrocny vyvoj a testy poprednych vyrobcov krmiv ... ja osobne si myslim, ze pravda je niekde v strede ... vsetko co ide do extremu nieje spravne ... mam svoju debilku najradsej na svete, ale nebudem 2x denne stat pri sporaku, alebo sa bat ze co jej dam jest, ked nebudeme doma. Krmim granulkami + kapsicky(z rakuskych sa neposere) + vsetko co ide okolo kuchyne .. zo vsetkeho dostane a ona si rozhodne co spapa a co nie ... snazim sa, aby to mala pestre ... a aj ked je sterilka a ma uz 5 rokov, tak je jak modelecka/fitneska
Ja si nemyslim, ze vytvorim dobre vyvazenu stravu ( to sa neda ), mne uplne staci pocit, ze uz svojho psa kazdodenne nezabijam jeho davkou koncentrovanych chemikalii. Staci to svinstvo co dycha a hlavne cucha zo zeme, prach, tazke kovy, sadze z ropakov... Velke firmy nerobia vyvoj preto, aby tvoj pes dostal najlepsiu stravu, oni ho robia aby na tom zarobili.
Tato debata patri skor na psickarske forum, a ani tam by sa nikdy neuzavrela. Nieco ako teleskopicka sedlovka, alebo cervene plaste Ako sa teraz hovori medzi tymi, co tiez chceli kupit len to najlepsie: " MIER !"
No dam este aj ja nieco k tej strave. Aktualne mam doma asi stvormesacne maca. Ked som ho pred vyse mesiacom doniesol a malo 8-10 tyzdnov, tak bolo hladne, spinave, atd. V Lidli som kupil prve granule co som videl, nasypal mu ich a maca ich s radostou zacalo chrumat. Bodaj by nie, ked bolo hladne. Ale ako som mu postupne daval aj inu stravu, tak od tych granul uz boci a zje ich len ked je uz naozaj velmi hladne a nic ine nie je. Taktiez je vseobecne zname, ze psy väcsinou nie su velmi priebercive a zeru takmer vsetko a az dovtedy, kym v miske nieco je, aj keby im z toho malo byt zle. Zato macky su omnoho fajnovejsie, vyberaju si co zjedia a zjedia len tolko, kolko aktualne potrebuju a zvysok nechaju na neskor.
A kam tym smerujem? Ze ked ani to male maca nechce zrat granule ked nemusi, tak granule asi nebudu ziadna extra hodnotna strava. Macka je na to lepsi indikator nez pes. A ked som si potom precital to info v clanku o tom, ake mozu byt granule problemove, tak som sa aj prestal divit, preco mu nechutia. Samozrejme netvrdim, ze granule treba uplne vylucit (je to s nimi pohodlne), ale treba ich chapat skor ako doplnok, nie ako zaklad stravy.
A vykopirujem to z toho clanku sem, nech sa to nestrati:
Podľa najnovších výskumov, tuk v granuliach sa konzervuje pomocou látok ako Ethoxiquin, BHA a BHT. Tieto konzervačné látky môžu poškodzovať biele krvinky, oslabovať imunitný systém a blokovať príjem glukózy. Pretože zvyšujú riziko nádorových ochorení sú pre ľudskú výživu zakázané. Omega-3 mastné kyseliny v granuliach úplne chýbajú, pretože sa nedá zabezpečiť ich konzervácia. V lepšom prípade prežije pes na pohľad zdravo, žiaľ často prichádza k ochoreniam. Imunitný systém je oslabený nedostatkom enzýmov, aminokyselín, antioxidantov a esenciálnych mastných kyselín. Slinné žľazy sú preťažené a nefungujú správne, vytvára sa zubný kameň a chronický zápal v papuli, ktorý opätovne oslabuje imunitný systém. Medzitým prichádzajú na rad rôzne diétne krmivá, aby potlačili ochorenie, ktoré je vyvolané kŕmením hotovou suchou potravou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj ked topujem tuto neplatenu reklamu, neda mi to. V lete mi v priebehu 3 mesiacov zomreli dvaja psi, NO a retriever. Obidvaja boli cely zivot na granulach, vzdy na tych podla nasho presvedcenia najlepsich. Obidvaja tie iste priznaky, taky isty koniec. Nepoznam vo svojom okoli za posledne roky ziadneho psa, ktory by zomrel na starobu. Posledny bol asi taky spravny dedinsky orech z Tesedikova, ktory cely zivot behal po zahrade (nastastie bez retaze) a zral zvysky z kuchyne. Ked som ho videl, mal 21 rokov, slepy, hluchy, ale klobaska mu stale chutila
Teraz som pocas 2 mesiacov snahy zachranit toho retrievera
zistil, ze psickarsky svet dostal rozum a coraz viac ludi uz krmi surovou stravou - BARF.
Takze neodporucam ziadnu firmu
Je to kontaktny portal pre dodavatelov sluzieb/tovarov, v clanku je 4x nazov firmy, komplet udaje a konci to buttonom "Vytvorit zakazku".... Ale moderator si ty, ak ti moj post pripada zbytocny (utocny) editnem to + plus uz som tazko OT
Ta vyzla je nadherna, uprimne zavidim moznost takto travit chvile s bajkom a psikom
Tato debata patri skor na psickarske forum, a ani tam by sa nikdy neuzavrela. Nieco ako teleskopicka sedlovka, alebo cervene plaste
A kam tym smerujem? Ze ked ani to male maca nechce zrat granule ked nemusi, tak granule asi nebudu ziadna extra hodnotna strava. Macka je na to lepsi indikator nez pes. A ked som si potom precital to info v clanku o tom, ake mozu byt granule problemove, tak som sa aj prestal divit, preco mu nechutia. Samozrejme netvrdim, ze granule treba uplne vylucit (je to s nimi pohodlne), ale treba ich chapat skor ako doplnok, nie ako zaklad stravy.
A vykopirujem to z toho clanku sem, nech sa to nestrati: