- môj cca 9 mesačný oriešok sa práve lieči z BABEZIÓZI, čaká ho ešte jedna veľmi bolestivá injekcia, po tej prvej skučal ako by ho bili... chúďa malé, ale naštastie už sa má dobre!
Dnes som psovi vybral kliešťa rovno z čumáku, tesna za ***** nosa. Čo používate ako prevenciu?
Pozerám sa po Frontline Combo Spot-On/pipeta a kolegyňa prišla s tabletami Bravecto. Romýšľam, že tableta by možno bola lepšia lebo pri pipetách, čo som doteraz používal, platilo, že keď pes zmokol ochrana bola preč.
Obojok nechcem, ten sme raz skúsili a pes si skoro odtrhol hlavu ako sa škriabal.
U nasho veterinara. Pozeral som aj na nete ale nikde som nenasiel vyrazne lacnejsie.
Inak ale pri bravecte si treba uvedomit ze ucinkuje az po prisati kliesta. Ten do par hodin sam odpadne.
Na moju kopu chlpov pipety ani tablety neucinkuju aboslutne vobec. Ani fest drahe od veterinara. Kupujem o velkost vacsie obojky Kiltix XL je cca 30€ a cely rok mame klud. Max do 10 kliestov za rok (bezne sme mali aj 15 za prechadzku)
- môj cca 9 mesačný oriešok sa práve lieči z BABEZIÓZI, čaká ho ešte jedna veľmi bolestivá injekcia, po tej prvej skučal ako by ho bili... chúďa malé, ale naštastie už sa má dobre!
aj moj kamoš sa lieci na babeziozu: drsna choroba,smutne je na tom to,ze ked doniesol vysledok 3 infektologom,tak mu povedali,ze to je somarina,ze clovek to chytit nemoze
určite.. ale až do nového domu a keď trocha decká podrastú.. teraz by som nemal tolko času na vypiplanie ako by som si predstavoval..
a rovno aj na ďalšiu otázku, hej zas to bude ACD prípadne malé percento má pridelené Holandský ovčiak..
Odkedy som mu nasadil tento obojok z miestneho pet-shopu tak v oblasti krku nachádzam nehibné kliešte, občas sa ešte prichytia na brucho/slabiny
no v redšej srsti ich ľahšie nájdem.
Spomínaný roztok z lekárne na jeseň účinkoval veľmi krátko. Miestny veterinár tablety ako prevenciu "neponúka"(neodporúča)...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pozerám sa po Frontline Combo Spot-On/pipeta a kolegyňa prišla s tabletami Bravecto. Romýšľam, že tableta by možno bola lepšia lebo pri pipetách, čo som doteraz používal, platilo, že keď pes zmokol ochrana bola preč.
Obojok nechcem, ten sme raz skúsili a pes si skoro odtrhol hlavu ako sa škriabal.
Inak ale pri bravecte si treba uvedomit ze ucinkuje az po prisati kliesta. Ten do par hodin sam odpadne.
https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2016/20160517134628/anx_134628_sk.pdf
Thajský ridgeback ??
a rovno aj na ďalšiu otázku, hej zas to bude ACD
no v redšej srsti ich ľahšie nájdem.
Spomínaný roztok z lekárne na jeseň účinkoval veľmi krátko. Miestny veterinár tablety ako prevenciu "neponúka"(neodporúča)...
Ano:)