Jop, činčila, reálne nehryzie, ale na všetko má svoj názor A keď na teba nemá náladu, tak ťa ignoruje, keď má, tak sa dokáže predvádzať a líškať sa pekne dlho. Je vcelku sranda, že činčily majú komplexné povahy
Vyzerá zaujímavo, uvažujem nad nejakým zvieratkom do paneláku. Odchoval som už viacero džungárov, teraz už dlho nič ako som sa presťahoval Na druhej strane som lenivý a zišlo by sa mi niečo, čo sa dokáže postarať samo o seba
Ono je to veľmi zlaté zvieratko, viac menej fajn, ak na neho nemáš čas, aj tak väčšinu dňa prespí. Ja ho púšťam večer pobehať po izbe na niekoľko hodín, nakoľko potrebuje pohyb. Ale sú tu aj nejaké zápory ako napríklad to, že robí dosť bordel, potrebuje špeci krmivo a treba dohliadať na to, že takmer nič nemôže jesť okrem toho krmiva a sena, nie, že by nechcel Inak sú činčily dosť spoločenské a je vraj pre ne fajn, ak chováte dve, nakoľko sú potom samostatnejšie.
Inak treba brať do úvahy aj dlhovekosť činčily.
PS ich pieskový kúpeľ je jedna z najzlatších vecí aké som videl
Hej, niečo veľké, čo sa dá aj vypustiť, mojím džungárom som nikdy neveril, že keď ich v izbe pustím, tak už ich nenájdem, by som musel všetok nábytok vypratať
Uf, že 25 rokov žijú, ďžungárov som pochovával vždy max do 2 rokov
Uz mama krpcov uplne odstavila od kojenia a presli na klasicku tuhu stravu, takze uz je naozaj moznost si ich zobrat keby niekto nahodou chcel. Dnes maju presne 2 mesiace.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
All hail Stormageddon, the Dark Lord of All
Inak treba brať do úvahy aj dlhovekosť činčily.
PS ich pieskový kúpeľ je jedna z najzlatších vecí aké som videl
Uf, že 25 rokov žijú, ďžungárov som pochovával vždy max do 2 rokov
To bývavalo kedysi dávno, som mohol mať aj dinosaura
Cau,mate pekneho vlciaka. Takeho budem zhanat aj ja,len musim urobit okolo domu oplotenie cca. 250m