Viem, že pre niekoho je úspech vyhrať niečo v tombole (: pre iného dojsť do cieľa (bez defektu)..
posledný komentár: 21. 3. 2014 o 15:44
posledný komentár: 26. 6. 2013 o 13:56
posledný komentár: 21. 3. 2014 o 15:44
posledný komentár: 26. 6. 2013 o 13:56
ale na druhje strane lepšie jedna 40tina ako 40. miesto
som ale uspesny
keby nebývaš v takej rici, tak by som si stebou rád dal tréning. či sa ti tak nohy rýchlo točia ako prsty píšu. ukázať čo je v tebe
...teraz mi akože neveris alebo co?
tieto moje "uspechy" ktore som tu napisal su vsetko pravda, nemam problem ti to podlozit dokazmi, ale ja nepotrebujem TEBE nieco dokazovat ... navyse neviem co to tak riesis akokeby som vyhral neviem co, ja to za nejake extra uspechy nepovazujem...
..inak nemaj kompexy z toho, ze ty byvas v zapadakove, nie ja
XC Kysucký pohár Ostré - 1. miesto v junioroch (1997?)
no a vážne - jazdím len vybrané maratóny a najviac si cením Horal Krejzi z 2004 - 21. miesto, Beskyd tour 2007 - 36. v absolútnom poradí a samozrejme dokončenie Beskidy MTB Trophy
nemaratónový-zvládol som 150km výjazd od nás na Sninský kameň po ťažkej noci a v 10stupňoch.
maratónový-Predbehol som tehotné ženy a deti na 1KBM
Po 3 rokoch snazenia som ta zlomil aby si si kupila bike
Pokiaľ viem, máš doma aj nejaký ten pohár, takže pekný úspech!
Moj najvacsi uspech na biku je, ze som vyhral v tombole na BM kempe sextoy. A potom rozne zlomeniny.
som ale uspesny
keby nebývaš v takej rici, tak by som si stebou rád dal tréning. či sa ti tak nohy rýchlo točia ako prsty píšu. ukázať čo je v tebe
tieto moje "uspechy" ktore som tu napisal su vsetko pravda, nemam problem ti to podlozit dokazmi, ale ja nepotrebujem TEBE nieco dokazovat ... navyse neviem co to tak riesis akokeby som vyhral neviem co, ja to za nejake extra uspechy nepovazujem...
ale bože chlape ja som to myslel uplne neutralne, tak ako som to napisal.. moc rad by som si stbou zabajkov ziaden utok na tvoje vysledky ci nejake spochybnenie tvoho postu.. urcite nie ... sak mozno na cyklo zraze 2008 sa stretneme ..
chapem tvoej dovody...ale teraz to fakt nebolo tak ako to mozno vyznelo.
planujes ist na zraz?
som ale uspesny
ale bože chlape ja som to myslel uplne neutralne, tak ako som to napisal.. moc rad by som si stbou zabajkov ziaden utok na tvoje vysledky ci nejake spochybnenie tvoho postu.. urcite nie ... sak mozno na cyklo zraze 2008 sa stretneme ..
Littlefox: Ako sa hovori v jednom vtipe: "piss on you to you son of a b*tch"
Nuz a moj najvacsi uspech bol, ze som presiel Krejzi, ked ta trat merala 125 km a islo sa na Kralovku. Vtedy som po prvy raz siahol na dno svojich sil a dosiel 10 minut pred limitom. Po takmer 11 hodinach jazdy som si necitil cele telo a najma zadok. Ale ten pocit posunutia svojich hranic prajem zazit kazdemu.
... a dosiel 10 minut pred limitom. Po takmer 11 hodinach jazdy som si necitil cele telo a najma zadok. Ale ten pocit posunutia svojich hranic prajem zazit kazdemu.
moj človek.
Ešte sa pochválim najhorším výsledkom. Na Dubničáku ešte v minulom tisícročí na dlhej trati 125km /či tak nejak to bolo/ som sa na stom kilometri stratil tak strašlivo, že keď som mal na tachometri 140 km a do ciela bolo stále ďaleko som si ľahol v jednej dedine do jarku a chcel som tam zomrieť. hehe
Ešte sa pochválim najhorším výsledkom. Na Dubničáku ešte v minulom tisícročí na dlhej trati 125km /či tak nejak to bolo/ som sa na stom kilometri stratil tak strašlivo, že keď som mal na tachometri 140 km a do ciela bolo stále ďaleko som si ľahol v jednej dedine do jarku a chcel som tam zomrieť. hehe
viem si ten pocit zivo predstavit