Zaujímalo by ma aký najväčší úspech ste (zatiaľ) na bajku zažili. Napríklad umiestnenie do desiateho miesta nejakého cyklomaratónu atď. Nech Vám máme čo závidieť a zároveň príležitosť zagratulovať.
Viem, že pre niekoho je úspech vyhrať niečo v tombole (: pre iného dojsť do cieľa (bez defektu)..
dutchman Baske si s kludom odpustim takze Basic. Zatial som ziadny maraton nejazdil no bol som nedavno (este bol sneh) skusit basic trat a mal som tak akurat
ad Raver&quasko: fuuuu to je bordel grcajuci smajlo by sa fakt niekedy hodil,toto fakt nepatri medzi nejake uspechy(ibaze sa doposial tesis zdraviu...)
Aaa, ja som sa dost napretekal kym som liezol. Moj taky najvacsi uspech ani nebola ucast na maratone ale skor vyjazd na 5 000,- sk bicykli a to z Prievidze cez Dolnu Stubnu do sedla sturec po cervenej v kuse az na Kralovu studnu dalej na Kriznu, Ostredok a Plosku. Zjazd pod chatu pod Borisovom a po zelenej do Bela Dulice. To je taka trasa co mi utkvela v pamati. Alebo minulorocna jazda dlzka 156 km v 40 st. vypil som 6 - 7 litrov vody.
Milujem bicykel, čakám na prvé jarné kilometre, keď cez víkend sadnem na bicykel a letím krajinou a keď k tomu pridám ešte slnko a prírodu, mám energie na rozdávanie. Vždy sa teším na výjazd s cyklistami. Všetci iste poznáte ten úžasný pocit slobody.Som žena a neviem koľko žien tu je registrovaných..Môj rekord dňa je 112km. Za minulý rok som prešla 2000km, k mojej osobnej spokojnosti.....
4-5 mesiacov.
K tomu treba dodat, ze predtým som poslednych par rokov absolutne nesportoval. Este k tomu prirataj ine sporty (in-line, plavanie), redukcia stravy (mnozstvo a zlozenie) a vysledok sa dostavil. A velmi vela chodim peso.
4-5 mesiacov.
K tomu treba dodat, ze predtým som poslednych par rokov absolutne nesportoval. Este k tomu prirataj ine sporty (in-line, plavanie), redukcia stravy (mnozstvo a zlozenie) a vysledok sa dostavil. A velmi vela chodim peso.
waw.. a nepostol by si nam fotku pred a fotku po ? nech mame inspiraciu a vzdavame ti hold
No tak to ja som stale kost a koza. Cez zimu 73 kg a cez leto 65 kg pri vyske 180 cm. Neviem ci som to sem uz nahodou nepisal ale moj najvacsi uspech je 176 km na biku a v praci na predajnu zo skladu za smenu vytiahnutych 39 paliet s tovarom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podla toho, aku trat pojdes
V 2006 som ledva presiel Basic a minuly rok mi bol Klasik malo.
tak v tom pripade si toto ako dva roky abstinujuci fajciar neodpustim nepostnut: http://www.metacafe.com/watch/914475/st ... atch_this/
tak prestan fajcit a viac bajkuj urobis lepsie viem ocom hovorim
Cennim si každy výsledok.
15KG???? a to ti kolko trvalo schudnut???
waw.. a nepostol by si nam fotku pred a fotku po ? nech mame inspiraciu a vzdavame ti hold
Najvacsi uspech svojho zivota definoval svojho casu Hornicek, ze to bolo ked sa mu prvy krat podarilo lavou rukou ostrihat nechty na pravej ruke.
jfab, si moj vzor