kopu z vás tu má drsné bajky tak by som chcel vediet kto z vás kde pracuje, ja som momentálne ja som tel.operátor ako si vy zarábate na bajky? (za ziadnu prácu sa netreba hanbit !!)
zdala sa mi ta myslienka trochu ako DE JAVU uz viem preco
No ja robim presne to: JAVU honosny nazov : junior J2ee developer realna pozicia programator s trochu menej monotonnymi povinnostami. Ale iba part time, este stale som otrok Slovenskeho skolstva.
ja makam ako kuchar v pizzerke..heh prirovnal by som to ku krematoriu. Tiez len nalozim a sup do pece
Počúvaj,čo dávate na Vegetariánsku?Ja mám pocit,že to u nás v jednej začali šmejdiť...aj som napísala,že teda cena zdvihnutá,ale surovím evedentne ubudlo,ale ešte som ju nemala..a možno budú robiť len pre mňa takú šťavnatú,iným ušetria a mne zavrú hubu..
Tak s tym "naj vyrocom nabytku" si ma dojal. Kupil si som si u vas kuchynsku linku cca za 2000 E a pracovna doska mi prisla spravna ( s rozmermi ktore som si objednal) az po dvoch mesiacoch a az na treti krat. Pravdou je, ze nikto nechcel odo mna vratit tie dve spatne odrezane cca 4 m pracovne dosky. Padli za obet a je s nich paradny pracovny stol na chate.
Viem. Robím reklamácie. Sranda jak hovado To "naj" som myslel ironicky ale keď som videl čo robí konkurencia tak sme asi ozaj naj. Tie dosky - nech Ti slúžia
u mna popri studiu sa v lete najde nejaka ta brigada, naposledy predaj zeleniny po dedinach v okoli RK a ZA (Teplicka n V.) a ak to vyjde tak o tyzden zacinam znova
PS: prijimam objednavky
Ja mám ešte rok na výške. Ináč ako-kedy brigáda cez školu + samozrejme v lete. Posledné dva roky som robil zo záhradným architektom realizáciu okrasných zahrad + keď ma vyhodil (:D) tak s jedným týpkom všetko možné - kopanie, miešačka, dlažby atď. Tento rok to však vyzerá nejak biedne, každý si uťahuje opasok....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tu nieco najdes..
déjà vu
Závidím.. mňam
No ja robim presne to: JAVU
Počúvaj,čo dávate na Vegetariánsku?Ja mám pocit,že to u nás v jednej začali šmejdiť...aj som napísala,že teda cena zdvihnutá,ale surovím evedentne ubudlo,ale ešte som ju nemala..a možno budú robiť len pre mňa takú šťavnatú,iným ušetria a mne zavrú hubu..
pracujem ako referent nakupu... a studujem externe manazment na sukromnej skole, takze vacsina zarobenych penazi ide na skolu.... a az potom je bike.
nepijem, nefajcim, ... takze dokazem aj nieco usetrit (pokial to nevrazim do biku
PS: prijimam objednavky