Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Chapem, ved hovorim ze som si potreboval iba vyliat srdce. :lol:

Minule si sa cudoval ze preco som si dom navrhol z velkej casti sam a aj toto bol jeden z dovodov. Ked to bude zle, mozem potom nadavat hlavne sam sebe. :wink:
Zobraziť komentár 28.03.2008 - 15:16:51
00
Chapem, ved hovorim ze som si potreboval iba vyliat srdce. :lol:

Minule si sa cudoval ze preco som si dom navrhol z velkej casti sam a aj toto bol jeden z dovodov. Ked to bude zle, mozem potom nadavat hlavne sam sebe. :wink:

ono to ani nebolo cudovanie sa...ja sa tiez obcas pustam sam do veci, ktere som predtym nerobil, ked ich robim pre seba...

napriklad ked budem najblizsie prerabat byt, rad by som si spravil sam vacsinu veci, hlavne teda preto, ze uz som videl vela "odbornikov" murarov, obkladacov, vodarov...pri praci, a bol som dost zhrozeny

takze ked sa mam rozhodnut, ci niekomu zaplatim a on to urobi na ho*no a este mi ohundre projekt, alebo si to spravim sam a nieco sa pri tom naucim, tak si radsej zvolim druhu moznost
Zobraziť komentár 28.03.2008 - 15:36:04
00
Jj, si moj clovek, tiez radsej zopar veci robim sam, si predstav ako sa napr. robosi tvaria, ked im poviem ze v dome bude rekuperacia, trojskla a 20 cm EPS :shock:
Zobraziť komentár 28.03.2008 - 15:44:57
00
Jj, si moj clovek, tiez radsej zopar veci robim sam, si predstav ako sa napr. robosi tvaria, ked im poviem ze v dome bude rekuperacia, trojskla a 20 cm EPS :shock:

najlepsie na tom je, ked sa ti to snazia vyhovorit, lebo to v zivote nevideli :)
Zobraziť komentár 28.03.2008 - 16:05:33
00
Vyhovorit? Oni mi rovno do oci povedia ze som k***t, lebo oni maju Porotherm 44 a ten je predsa podla nich najlepsi :twisted:
Zobraziť komentár 28.03.2008 - 16:36:59
00
Dutch: Presne ako pise Mufin, i ked musim sa zamysliet aj nad tym, ze budova takeho autosalonu by mohla byt aj funkcna, nie len pekna ...
stane sa ale aj take, ze sa nieco funkcne navrhne a potom sa upravuje podla poziadaviek objednavatela a vela krat sa zlacnuje, pricom objem a dizajnerske hovadiny musia zostat aby reprezentovali.
Ale je to hrozne tazko zacarovany kruh a nakoniec ide len o prachy.
I ked pri mojej navsteve noveho velnes na Skalke pri Kremnici som musel zaplakat. Mesiac otvorene a sadrokartonovy obklad nad bazenom sa zacina lamat a opadavat, v rohoch plieseň. Chcel by som vidiet projekt, ci to bolo tak zle navrhnute, alebo to realizacna firma tak *****.
Prepacte mi tento prispevok.
Zobraziť komentár 28.03.2008 - 16:50:30
00
:D ... tu sa rozputala stavbarska debata ...
... ja si spominam, ked som staval nas dom, tak ma stavebna firma presviedcala, ze hydroizolacia staci pod murivo, ze ju netreba na celu plochu nepodpivniceneho prizemia. No mna nepresvedcili (nakoniec som to spravil radsej sam), ale co ty chudaci, ktorych presvedcia ...
Zobraziť komentár 28.03.2008 - 16:57:56
00
Vždy som chcel mať malinký obchodík kde by som predával len čisto líbove zahraničné bike komponenty.

Zákonite popri tom sledovať úroky v bankách sem tam podpísať niaky ten papierik. a len jazdiť a jazdiť a mať aspon 7 bajkov.

Zákonite pred tým všetkým ako Gary povedal vytiahnuť športku... :lol:
Zobraziť komentár 28.03.2008 - 17:04:02
00
foxik, to by sa aj mne pacilo az na to, ze b y mi stacili biky 3 no ale aj tak...to by som musel byt uz dobre za vodou :P (tipos to isti :) )
Zobraziť komentár 28.03.2008 - 17:25:37
00
7 je lepsie - na kazdy den v tyzdni jeden :wink:
Zobraziť komentár 28.03.2008 - 17:27:22
00
7 je lepsie - na kazdy den v tyzdni jeden :wink:

vidím že, si moju filozofiu pochopila velice správne :lol:
Zobraziť komentár 28.03.2008 - 17:33:31
00
no a co sa tych remeselnikov tyka tak sme prerabali byt tak som si ich uzil a da sa to zhodnotit jedym slovom...zalostne...ale aj tak najvacsy vrchol bol obkladac ktory za cely den nalepil 4 obkladacky a aj to sme museli strhnut lebo boli krivo...a len tak pre zaujimavost prikladam foto kupelnovych dvery aby bolo jasne, ze pre niektorych remeselnikov nie je vsaetko vodorovne co by malo byt :wink:

Prílohy:

dvere.JPG
dvere.JPG 25.66 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 28.03.2008 - 17:40:09
00
heh, Gary, nemozes byt taky puntickar :lol:
Foxik, potom uz len staci vyriesit dilemu kolko aut, domov, chat, vil.. ale to su uz nepodstatne veci..
Zobraziť komentár 28.03.2008 - 17:43:59
00
heh, Gary, nemozes byt taky puntickar :lol:

no tak ako toto nema s puntickarstvom nic...keby boli aspon pekne polozene tie obkladacky...keby sme sa nemali nastahovat o 3 dni tak to pekne preraba a takych veci tu je viacej..akoze sil...ale uz sa tu nejdem vylievat :lol:
Zobraziť komentár 28.03.2008 - 17:54:19
00
vsak to bolo ironicky :wink:
Zobraziť komentár 28.03.2008 - 17:57:07
00
keyboard_arrow_up