pekne svizne tempo, to esicko v zlabe bolo vyslovene chutne, ale tie zaverecne schody - dijck, setril si pruziace jednotky ?
vazne, fakt vydarene vydarene video, aplaaaaauz !
tomu ver, uz ako som to stahoval, vedel som ze to bude bomba a nemylil som sa.....
esicko nemalo chybu, na zaciatku mu jeden skor nevysiel, trocha sa ho zlakol, sa mi zdalo a tie schody si normalne ziadali to jumpnut..... ale aj tak kraaaaaaasa
Popravde, mal som pozicany bike...tak tazko to davat na doraz. Radsej som to mierne setril: )) Tie schody neviem ktore myslis 3 som skocil, tie mensie. Nechcel som aby reign skoncil ako accko..
2 Lagonda Praveze tie schody su vyvrcholenim celej trasy
hmmm ... tak nic ... mne sa viac pacili zabery z lesa, boli podla mna "napinavejsie?" ... ale nic nemeni na veci, ze je to moc moc pekne video, aj v porovnani s tym, co ztahujem od amerikanov ...
to video je naozaj super...je vidiet, ako si to Dijck uziva , hlavne je to dost inspirativne, uz aby mi dosiel stred, nech mozem na vikend trance-ovi poriadne nalozit (dufam, ze sa niekde nevysekam)
Pekne Dijck,si sa tam vyhral...A co sa vlastne stalo s Aackom ze jazdis Reign?Tie skoky sa na tych skodoch pytali Tiez ma bavi sa s terenom vyhrat(odkedy mam vyssie zdvihy...)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tahajte, komentujte...
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/68399 ... .34MB.html
vazne, fakt vydarene vydarene video, aplaaaaauz !
esicko nemalo chybu, na zaciatku mu jeden skor nevysiel, trocha sa ho zlakol, sa mi zdalo a tie schody si normalne ziadali to jumpnut..... ale aj tak kraaaaaaasa
Hudba je kula shaker - hush
hmmm ... tak nic ... mne sa viac pacili zabery z lesa, boli podla mna "napinavejsie?" ... ale nic nemeni na veci, ze je to moc moc pekne video, aj v porovnani s tym, co ztahujem od amerikanov ...
crazyfox: porad kde to upladnut...
napr.: Video.Google.com
YouTube.com
www.uschovna.cz (50 MB - 14 dni)
nasdilej.cz
MegaUpload.com (30 dni od posledneho stiahnutia)
SendSpace.com (30 dni od posledneho stiahnutia)
to trva dlho...
Najlepsie to mas na youtube, len sa musis regnut, len to uz dajte niekde aj ja to cem vidiet