hmm tak som to kukol ... na 6,5 MB je toho dost málo ale tak snahu ocením že ste to aspon natočili a dali na net
ale nič zaujímave toto robí aj moj 8 ročný brchánko sice na horšiom biku , ma nejaku shitnu demu ale tak snaží sa včera sa snami vozil po takom lese bol to taky zjazd a on to nasúlal do takého šústia škoda že to nemam natočene , ja som sa vozil vtedy ja som isiel prvy ,za mnou kamarat, za nim sused a za nim brchanko .. skúsim zohnat aspon 3pgečko s toho ...
BTW: skús sa nabuduce aj odraziť pri skoku
----------
k videu jfabs ride:
hh pekné škoda že si tie schody obchádzal... miestami dopad na predne čo som postrehol ... ale pekný bajk ... video celkom ok
ja som vedel ze to vytiahnes , ale to video je ineho zanru ako tvoje.. ale ak ten polet bol necakany tak to beriem v tom prípade je to spravne zvladnuta situacia
ja som to nemyslel zle ja viem že ten kto jazdí čistokrvné XC je pre neho takyto polet niečo viac ako pre tych čo jazdia dirt , 4x alebo dh ...
a ja zas tak brutalny dirt nejazdim ... ked som kupil ten CTM Zephyr bol som v Trnovcoch (Myjavský Bike/Dirt Park) a tam som sa aj vytrel ale nic s is toho nerobím ... je tam vela ludi čo to dáva omnoho lepšie ako ja vlastne každý kto tam je den čo den a jazdí...
ja by som svoj štyl zaradil asi do FR lebo mna baví všetko nepohrdnem zjazdom , lesom sa tiež preveziem , skoky si zaskačem , v meste sa tiež vybláznim ... ale som len amater...
Chalani, bez urazky, take veci jazdime bezne a bez rozmyslania ... ale sak pridite niekedy do PO, Dijck, JFab a Fero (domaci vedia, koho myslim) Vam ukazu, ako sa skutocne jazdi
asi tak....inak ja viem ze dijck jazdi velmi dobre mal tru uz aj video...
ale on jazdi freeride a ma full-a tak si toho moze viac dovolit no nie?
2kaso02: keby si to spravil ty tak ti zatlieskam....by sa ti asi zlomilo koleso...
Raz v jeden pekny aprilovy den som nemal s kym pojazdit, tak som skusil natocit sam seba. Prosim, neberte to ako pocin narcistu. Nejde o mna, ale o krasu okolitych lesov a este krajsich singlikov.
velmo, velmo pekne, myslel som, ze na zaver skocis nejaky sperk, ale ty brzdis ... v kazdom pripade sa ti tymto podaril prekvapujuci zaver, este raz : gratulujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.youtube.com/watch?v=eaN8jtdY4Z4
a inac ta vec co je tam opreta o to zabradlie je Billesova Konička Hoss...
tocene len fotakom tak nic moc....
http://data2.edisk.cz/stahni/20126/drif ... .44MB.html
tak tahajte, tahajte......
ale nič zaujímave toto robí aj moj 8 ročný brchánko sice na horšiom biku , ma nejaku shitnu demu ale tak snaží sa včera sa snami vozil po takom lese bol to taky zjazd a on to nasúlal do takého šústia škoda že to nemam natočene , ja som sa vozil vtedy
BTW: skús sa nabuduce aj odraziť pri skoku
----------
k videu jfabs ride:
hh pekné škoda že si tie schody obchádzal... miestami dopad na predne čo som postrehol ... ale pekný bajk ... video celkom ok
to tak beres lebo ty skaces dirty.....
a inac to tvoje video...tiez nemas velmi co hovorit...
ja som to nemyslel zle ja viem že ten kto jazdí čistokrvné XC je pre neho takyto polet niečo viac ako pre tych čo jazdia dirt , 4x alebo dh ...
a ja zas tak brutalny dirt nejazdim ... ked som kupil ten CTM Zephyr bol som v Trnovcoch (Myjavský Bike/Dirt Park) a tam som sa aj vytrel
ja by som svoj štyl zaradil asi do FR lebo mna baví všetko
a trialista ani ja nejsom..
ale on jazdi freeride a ma full-a tak si toho moze viac dovolit no nie?
2kaso02: keby si to spravil ty tak ti zatlieskam....by sa ti asi zlomilo koleso...
co hned do neho hustis? treba si vypocut aj nazor inych a nemusi sa zhodovat s tvojim...tak sa kludni
skusim neskor...mozno je len nejaky vypadok
http://www.sendspace.com/file/e5fj9z