Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mozno ti zostane cela aspon hlava a budes moct ovladat elektricky vozik ustamy :) :cry:

Pamätáte si Krenka z Ninja korytnačiek :D
Tak nejako to možno rozchodíš :)
Zobraziť komentár 15.09.2006 - 20:12:25
00
Ty si tusim moc pozeral telku, ked si bol maly. Ja som to pozeral tiez, ale ziadneho Krenka si nepamatam... :?
Zobraziť komentár 15.09.2006 - 20:24:15
00
Ty si tusim moc pozeral telku, ked si bol maly. Ja som to pozeral tiez, ale ziadneho Krenka si nepamatam... :?

Krank bol ten mozog čo bol šéfom šredera ale načo to tu budem rozvádzať :D
Zobraziť komentár 15.09.2006 - 20:37:20
00
Menite tu tie odpovede a pismenka...Chlapci, je to Krang. Pozname ho vsak len zo starsich casti a povodneho filmu a tiez z Ninja Adventures... :lol:
Zobraziť komentár 15.09.2006 - 21:46:48
00
Menite tu tie odpovede a pismenka...Chlapci, je to Krang. Pozname ho vsak len zo starsich casti a povodneho filmu a tiez z Ninja Adventures... :lol:

Vidíš daľší člen klanu čo ho pozná :)

BTW: Po tých rokoch je dobré že si vôbec pamätáme ako sa aspom približne volá nie? :oops:
Zobraziť komentár 17.09.2006 - 10:33:16
00
nasledujúci príbeh nie je až tak vtipný ako smiešny...
samozrejme, nikdy sa nestal, postavy ako aj samotný príbeh, sú vymyslené...
išli traja kamaráti (B, M a F) na ceste medzi dvoma dedinami P a F. Išli po krajnici ako sa len dalo zrazu v zákrute B spravil esíčko od trávy po bielu čiaru označujúcu krajnicu, v aute idúci P. J. známy z relácie Vždy hovor vždy a iných trápnych relácií stlačil klaksón, B zatrúbil naspäť, zrazu P.J. pribrzdil, za ním rútiaci sa autobus už nemal ako ubrzdiť a len trúbil navyše aj v protismere šlo auto len tak tak sa vyhli P.J. vytlačil 3 cyklistov do trávy a začal vybľakovať, že ako to ten B jazdí F mu kontroval, že "normálne" a vtedy P.J. začal s vyhrážkami typu "vystúpim?!" bolo ich v tom džípe naprataných dosť a tak všetci traja čušali... mimochodom niekde počuli že P.J. bude riaditeľom cyklistických pretekov...

Mne sa dnes stalo niečo podobné. Myslím si, že reakcia vodiča auta bola absolútne neprimeraná, keďže sme šli fakt na kraji ako sa len dalo, kamarát spravil malé esíčko medzi krajnicou a trávou pri ceste pričom auto bolo 50 m za nami. Akože robili sme už aj väčšie hovadiny (jazda vedľa seba a pod.) a vtedy by som aj bral keby ma niekto zdrbal že čo to robím atď ale nie za takúto vtákovinu...
Na nás si ventiloval agresivitu, pričom ohrozil aj ľudí v autobuse aj aute idúcom oproti...fakt som čakal, že zakričí niečo v zmysle "skrytá kamera" a pod.
Zobraziť komentár 29.08.2010 - 20:35:53
00
Ja by som len chcel podotknut, ze pozor na striebornu koktu combi I, EC: ZV 079, ktora sa denne prehana Sekierskou dolinou sialenou rychlostou (vzhladom povahe vozovky) a ohrozuje najme ostatnyh ucastnikov. Proste zakomplexovany idiot :punch: :punch:
Zobraziť komentár 31.08.2010 - 07:48:16
00
Takych idiotov vsade jazdi vela. Lietaju kym nieco nevysrstia.
Zobraziť komentár 01.09.2010 - 20:44:30
00
no necital som to tu cele, ale z posledných prispevkov, to snad nemyslite vazne..

50m za vami ide auto a spravite aj ked male esicko na krajnici? wait what? to si myslel vazne ze to nebolo tak nebezpecne?
ak to bolo mimo obce, auta idu normalne 100km/h to je 27,7 m/s, 2s kym je pri tebe,
takže na vodičovom mieste by si sa tiez nezlakol ak by niekto pred tebou chytil taký balans?
vsetkým rušným cestam sa dosť vyhýbam aj ked viem o svojich zrucnostiach,
na cestu bez krajnice alebo mensej ako 0,5m by som vstup nemotorovým vozidlam zakazal
ale tu neda sa obhajovat jednu stranu, tolko kretenskych vodicov ktory tu jazdia, to sa neda ani pochopit ako mozu mat vodicak
Zobraziť komentár 01.09.2010 - 22:00:59
00
Zakázať jazdu cyklistom, keď je úzka alebo chýbajúca krajnica? Hmmm. Cyklista jazdí pri pravom okraji vozovky... po krajnici smie ísť, pokiaľ neohrozí chodcov. Alebo sa na tom niečo zmenilo v zákone č.315?

Vodič vozidla je povinný prispôsobiť jazdu a nie vytrubovať alebo nadávať či inak ...píp na cyklistov či chodcov. To že mu "zavadziame"? On nás ohrozuje a vytláča z cesty a to je OK???? (nie všetci samozrejme, narážam na talentovaných a "kľudných" vodičov a vodičky). Áno aj vodičky. Jedna mi raz ukazovala prostredník a nadávala ako stará vrana. A prečo? "Dovolil" som si ísť po hlavnej ceste a "nedal" som prednosť jej, keď išla po vedľajšej ceste! :o

Včera ma jeden naštval. Sú tri pruhy. Vpravo odbočovací doprava a dva priebežné... Keďže idem rovno, idem v strednom na jeho pravej strane... A vodičova reakcia? Kadiaľ to jazdím?! To akože som mal ísť v odbočovacom a potom na jeho konci to tesne pred autami strihnúť do priebežného? :o Škoda, že nie som dopravák, krásne by som si zarobil :P
Zobraziť komentár 05.09.2010 - 23:49:29
00
všetci pindajú na cyklistov.. ale to je taký rozdiel medzi cyklistom idúcim 30km/h a napr ujco na babete alebo típek na 50cm skútri ktorý ide tak 40-50?
či aj mopedy vylúčime z premávky? a necháme len golfy, bavoráky a SUVčka?
Zobraziť komentár 06.09.2010 - 00:15:44
00
Sú to debili.Myslia si,že keď majú auto,patrí im cesta.Cyklista je plnohodnotný účastník cestnej premávky a má rovnaké práva a povinnosti ako motoristi.Len škoda,že jestvuje toľko od prírody konfliktných ľudí,ja by to oprel o múr a postrielal.Nič ma nevie rozčúliť viac,ako konfliktní ľudia.Keby pre autom šlo pomalšie vozidlo,nude šofér za nim trúbiť?A keby šiel cyklista?Asi bude.Smola,cesty sú pre všetkých a hrozne milujem,keď je ľavý prúd prázdny a just nejaký debil,debilka prefrčí pól metra odo mňa,to nechápem.Cesty nie sú pre autá,motoristov,sú aj pre iných,ktorý sa potrebujú niekam prepraviť a hlavne bezpečne a nie,aby som stále dával pozor na tých,ktorý charakter majú taký primitívny,len človek nevie,kedy a koho zabijú.To by mal byť trestný čin pokrikovanie a gestá,urážky ostatných účastníkov v premávke,ľudia jednoducho vždy musia za bárs akú fučovinu bojovať a nedať si pokoja.Možno by pomohol psychológ-policajt.
Zobraziť komentár 06.09.2010 - 01:02:42
00
...Alebo sa na tom niečo zmenilo v zákone č.315?

Tento zakon od 1.2.2009 neplati.
Hladaj zakon 8/2009 a vyhlasku 9/2009.

...To by mal byť trestný čin pokrikovanie a gestá,urážky ostatných účastníkov v premávke,...

Zakon 8/9009 vodicovi v § 4, ods. 2, pism. m) zakazuje používať hanlivé gestá voči ostatným účastníkom cestnej premávky.
Zobraziť komentár 06.09.2010 - 08:30:05
00
Takych idiotov vsade jazdi vela. Lietaju kym nieco nevysrstia.

to je pravda, no tento je extrem
Zobraziť komentár 06.09.2010 - 08:54:56
00
jfab, dík za info.... Opäť sa mi potvrdil môj súkromný názor, o ktorom som sa bavil akurát s bývalými kolegami a kurzistami, ktorých som školil... Všetci, čo majú vodičák by mali raz za rok (alebo za dva robiť opakované preskúšanie = teoretické s predchádzajúcim krátkym školením o zmenách v zákonoch...). Keď už musia robiť každý rok opakované školenie vodiči vysokozdvižných vozíkov, žeriavníci a ďalší "zdvihári", tak prečo nie aj vlastníci vodičáku? Ja by som si to kľudne zopakoval, sám mám vodičák od 1997. Nikdy som nemal auto ani motorku (len som si občas požičal). Nepáči sa mi však zbytočné rozčlenenie vodičáku na viacero podkategórií, podľa mňa je to hlúposť...
Zobraziť komentár 06.09.2010 - 10:56:14
00
keyboard_arrow_up