Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_lefttriki napísal:
zeman je stará opilecká ruska štetka....a hlavne tí čo k nemu chodia na koberec.

Súhlasím. Ale už aj Zemanovi došlo, že to putler posral. Už aj Miloš Zeman kritizuje putlera, vraha Ukrajincov, ale aj vraha vlastných ruSSkých vojakov, ktorých 4 roky posiela na front, lebo sa mu zachcelo nerastné bohatstvo a nové územia
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 25.11.2025 - 11:44:23
00
arrow_leftskorpion napísal:
z coho to usudzujes? Standardne, ked sa povie "druhy Mnichov", mysli sa ten z roku 1938.

štandardne je 17.11. - NOVEMBER, ale smeráci v ten deň oslavujú narodenie zakladateľa automobilky Honda
https://www.instagram.com/reel/DRMLJSeiG32/
Zobraziť komentár 25.11.2025 - 12:15:01
01
Mňa ten údajne úplne jasný význam druhého Mníchova tiež zarazil (pri tosma3 zvlášť), hlavne keď napr. aj včera Fico pri kritike skonfiškovania zmrazených ruských aktív celkom očividne myslel rok 1938 ...
Zobraziť komentár 25.11.2025 - 12:47:24
01
arrow_leftblackpyros napísal:
On to ale prirovnaval k Mnichovskej bezpecnostnej konferencii 2025, kde uz vtedy sa realne hovorilo o tom, ze mier pre Ukrajinu nemusi byt vobec spravodlivy a vobec pre nu nemusi dopadnut dobre, nie k Mnichovskej dohode z roku 1938, takze kde tam podla teba rozpraval cipoviny?

Nebudem si to teraz v praci opat pustat, ale myslim, ze tam Pokaz Vsetko odkazoval na ludi "ktori tu mierovu dohodu prirovnavaju k Mnichovu". Podla mna teda "ti ludia" (novinari, atd.) urcite nemysleli Mnichov 2025, ale Mnichov 1938 (o nas bez nas). Naozaj neviem, z coho usudzujes, ze Pokaz Vsetko odkazuje na Mnichov 2025 :)
Zobraziť komentár 25.11.2025 - 12:54:42
01
Logicky, z kontextu, na tlacovej konferencii sa predsa hovorilo o sucasnom mierovom plane, ktory je pre Ukrajinu extremne tvrdy, podobne ako sa v tejto suvislosti hovorilo uz na Mnichovskej mierovej konferencii, takze je logicke, ked v kontexte spomina Estok Mnichov, ze asi nehovori o tridsiatom osmom ani o oktoberfeste. 🤦‍♂️

Estoka nemusim ani ja, ale pri vsetkej ucte, vy tu viaceri mate tak krvave oci, ze stracate objektivitu a za kazdu cenu sa chytate aj zle porozumeneho kontextu, aby ste mu nieco vytkli. Treba sa troska odosobnit a nie za kazdu cenu vsetko hejtovat.
Zobraziť komentár 25.11.2025 - 13:09:03
00
Nič v zlom, ale konkrétne pri Eštokovi som čakal trochu viac ako argumentáciu "ak o niečom hovorí, tak logicky o tomto". A nie kvôli krvavým očiam, ale nenapadá ma na prvú dobrú nič, kde by mi z jeho prejavu vyšlo niečo skutočne logické ...
Zobraziť komentár 25.11.2025 - 13:33:52
02
arrow_leftblackpyros napísal:
Logicky, z kontextu, na tlacovej konferencii sa predsa hovorilo o sucasnom mierovom plane, ktory je pre Ukrajinu extremne tvrdy, podobne ako sa v tejto suvislosti hovorilo uz na Mnichovskej mierovej konferencii, takze je logicke, ked v kontexte spomina Estok Mnichov, ze asi nehovori o tridsiatom osmom ani o oktoberfeste. 🤦‍♂️

Estoka nemusim ani ja, ale pri vsetkej ucte, vy tu viaceri mate tak krvave oci, ze stracate objektivitu a za kazdu cenu sa chytate aj zle porozumeneho kontextu, aby ste mu nieco vytkli. Treba sa troska odosobnit a nie za kazdu cenu vsetko hejtovat.

No myslim, ze si jediny, kto to tak chape. Sutaj povedal: "Ak tu niekto hovori o tom, ze sa prirovnava tento mierovy plan k Mnichovu, tak myslim si ze to nie su silne slova, pretoze ta realita od toho nema daleko." Odkazoval sa na inych ludi, ktori to prirovnavaju k Mnichovu, cize ti ini ludia by museli mat na mysli 2025 a nie 1938. A o tom dost pochybujem, lebo zatial som takuto verziu nepocul. Vzdy sa myslel 1938.
Zobraziť komentár 25.11.2025 - 13:50:16
04
chlapci, pravda bude niekde uprostred ... stalo sa niečo v mníchove aj v roku 1981? ... napr rýchle gúglenie mi povedalo, že v 1981 vyhral zlatú loptu Rummenigge z Bayernu Mníchov
Zobraziť komentár 25.11.2025 - 14:52:29
13
lapaloma 👍

to nie su krvave oci, ten chalan je vytrety, imho ani netusi, ze v Mnichove bola zaciatkom roka nejaka konferencia, nehovoriac o tom, ze to bola konferencia kde sa slovne spojenie Mnichov 1938 vyskytovalo tak casto, ze to rovno mohli pouzivat ako reklamu
Zobraziť komentár 25.11.2025 - 15:28:02
01
keyboard_arrow_up