tak pokial ma zbran v legalnej drzbe a pri vstupe ju priznal a odovzdal ak to vyzaduje nejaka vyhlaska, tak sa vpodstate nic nestalo
Tiez som za prisne podmienky udelovania zbrojnych preukazov, ale ked ho uz raz niekto ma, ma pravo ho aj vyuzivat. Zbytocne je riesit ci ma na to dovod alebo nie - to je otazka na policiu.
podla mňa tiež je z toho zbytočné haló! má legálne držanú zbraň, tú nemôže nechať len tak hocikde, alebo v aute jak vo filmoch v priehradke.. takže to že ju vzal normálne so sebou, na vrátnici nahlásil a odovzdal do trezoru je jediné normálne a správne riešenie! iné normálne riešenie je nechať ju doma v trezore..
to nad čím by som sa pozastavil je jeho reakcia na novinára a miesto normálneho vysvetlenia a odpovede len tupé úškrny a ignorovanie.. fakt chovanie hodné poslanca
staci pozriet na ten tupy bravcovy lojom pretekajuci kischt toho hnedeha hovna a hned je jasne kolka bije...ale ma to aspon jednu vyhodu, ze nebude moct podpisovat dochadzku za predsedu ako to robila civava...
A vieme o tom nasom predstavitelovi nieco viac? Ake ma vzdelanie, ake ma zamestnanie a na co sa specializuje? Mozno by bol z neho vhodny kandidat na ministra vnutra alebo obrany...
to nad čím by som sa pozastavil je jeho reakcia na novinára a miesto normálneho vysvetlenia a odpovede len tupé úškrny a ignorovanie.. fakt chovanie hodné poslanca
Do Narodnej rady SR prisiel v ciernych kapsacoch a mikine. Ina reakcia sa ani nedala cakat.
treba schváliť zákon, že verejne činná osoba volená ľudmi je povinná odpovedať na otázky akreditovaných novinárov. ak tak neurobí, bude mu krátený plat a ďalšie kroky, keď nepríde ku náprave a vrchol by mohlo byť zbavenie mandátu takejto osoby...
-nechcem sa o zastávať, ALE nič neporušil, všetko urobil TAK ako mal,
a mne osobne sa oveľa VIAC tupá zdala snaha "novinára" za každú cenu získať nejakú senzáciu
( na primerane primitívno-sprostú otázku to bola jediná možná a správna reakcia a "odpoveď")
hlavne, keď potom priznali, že pred tým chodili do parlamentu viacerí so zbraňou a NIKOMU sa to ani nasnažili oznámiť, nie to ešte ju odovzdať, ALE TO je a predpokladám aj bolo OK
veď som písal že nič neporušil a spravil to v podstate jedinou možnou legálnou cestou.. keby novinára odpálkoval napr citáciou zákona alebo mu aspoň vysvetlil o čo sa jedná je vymalované.. takto mu akurát "nabil" na senzáciu..
je poslanec, volený ľudom, takéto správanie by proste tolerované byť od týchto ludí nemalo..
nemienim sa hádať, ale život ma naučil, že keď narazíš na hlupáka, alebo iniciatívneho blbca najlepšie je ho ignorovať
(a novinár prudko splnil obe tieto kritéria)
nešlo mu o nič LEN o vyvolanie "akejsi senzácie" ...
(podotýkam, že táto partička nepatrí medzi mojich "obľúbencov")
len život súkromnej osoby a život verejného činiteľa (v "službe") je niečo iné.. a rozhodne ho teda neotravoval niekde doma na záhradke v súkromí..
z toho čo sa okolo toho rozpútalo je zjavné že ignorovať nebola najlepšia možnosť
tak denník N od svojho vzniku prudko spĺňa funkciu kvalitného bulváru.Bohužial keď sa niekto nevie presadiť kvalitou ostáva už len tupé bulvarizovanie.
Milý Petrik,porušil ten poslanec nejaký zákon,??Nie neporušil nič a keď budú mať týto ludia o 4 roky 15% aj vďaka bulváru denníka N ktorý im len robí medvediu službu tak potom ti pripomeniem kto bol kedy "tupý".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tiez som za prisne podmienky udelovania zbrojnych preukazov, ale ked ho uz raz niekto ma, ma pravo ho aj vyuzivat. Zbytocne je riesit ci ma na to dovod alebo nie - to je otazka na policiu.
Do Narodnej rady SR prisiel v ciernych kapsacoch a mikine. Ina reakcia sa ani nedala cakat.
https://dennikn.sk/414044/kotlebovi-poslanci-mlcia-pozeraju-do-zeme-fotia-sa-nimi-studenti-video/?ref=tit
-nechcem sa o zastávať, ALE nič neporušil, všetko urobil TAK ako mal,
a mne osobne sa oveľa VIAC tupá zdala snaha "novinára" za každú cenu získať nejakú senzáciu
( na primerane primitívno-sprostú otázku to bola jediná možná a správna reakcia a "odpoveď")
hlavne, keď potom priznali, že pred tým chodili do parlamentu viacerí so zbraňou a NIKOMU sa to ani nasnažili oznámiť, nie to ešte ju odovzdať, ALE TO je a predpokladám aj bolo OK
je poslanec, volený ľudom, takéto správanie by proste tolerované byť od týchto ludí nemalo..
(a novinár prudko splnil obe tieto kritéria)
nešlo mu o nič LEN o vyvolanie "akejsi senzácie" ...
(podotýkam, že táto partička nepatrí medzi mojich "obľúbencov")
z toho čo sa okolo toho rozpútalo je zjavné že ignorovať nebola najlepšia možnosť
Milý Petrik,porušil ten poslanec nejaký zákon,??Nie neporušil nič a keď budú mať týto ludia o 4 roky 15% aj vďaka bulváru denníka N ktorý im len robí medvediu službu tak potom ti pripomeniem kto bol kedy "tupý".