Lokalizácia
Formulár sa odosiela
koho budete volit?
SMER 6% [ 19 ]
Siet 8% [ 26 ]
KDH 2% [ 5 ]
SNS 5% [ 15 ]
Most 5% [ 14 ]
Olano 14% [ 42 ]
SaS 49% [ 151 ]
niekoho kto sa nedostane do parlamentu 12% [ 36 ]
Celkový počet hlasov : 308
A čoho konrétne sa bojíš?
Zobraziť komentár 24.02.2016 - 22:09:39
00
Ten strach z EU je väčší ako z Ruska?
Zobraziť komentár 24.02.2016 - 22:11:04
00
JE
Zobraziť komentár 24.02.2016 - 22:21:03
00
Tesák... ten link čo si mi poslal všetko ozrejmil. Si obeťou konšpiračných teórií a podobných nezmyslov - čo je rovnaké zlo ako TV brain wash. Bajkovanie by mohlo pomôcť, ale bude to ťažké. Prajem úspešnú liečbu. Na začiatok by som si podobné stránky zablokoval. Držím palce.
Zobraziť komentár 24.02.2016 - 22:21:20
08
arrow_leftJaroh napísal:
Preboha, veď aj keby sme odhliadli od jeho ideológie, tak ten nácek je úplne neschopný. Som z BB kraja a trpko doplácame na to, že ten človek skrátka nevie viesť kraj, je úplne neschopný. Všetko, čo je v BB kraji v kompetencii kraja, trpí - školy, cesty, sociálne služby, lekárska starostlivosť. Všetko upadá a z mesiaca na mesiac funguje menej. Rečniť je ľahké, verbálne ponúkanie ľahkých riešení, to mu ide, politický marketing sa už pomaly naučil, ale kraj pod jeho vedením upadá. Pozamestnával všade svoju rodinu a kamarátov, ale nevie nielen rozvíjať kraj, ale ani udržiavať... :-( Chlapci, to už radšej Smer než Kotlebu (a to teda ja som tvrdo protismerovo orientovaný).

ale bije v nom srdce slovana :rofl: to vam predsa v BB kraji musi stacit :rofl:
Zobraziť komentár 24.02.2016 - 22:22:17
00
arrow_leftHosť napísal:
ale bije v nom srdce slovana :rofl: to vam predsa v BB kraji musi stacit :rofl:

... to ako Slovana Bratislava? Županovi banskobystrického kraja? To hádam nie! :-D :-D
Zobraziť komentár 24.02.2016 - 22:24:51
01
https://volebnakalkulacka.sk/
Zobraziť komentár 25.02.2016 - 07:49:46
00
Tesak, aká propaganda? Je to práve naopak, Kotleba robí propagandu.
Vysvetlím na príklade: Iste si postrehol, že Kotleba spravil ešte na začiatku prúser, keď BB kraj na začiatku zamestnal na čierno nejakú holohlavú ochranku. Čoskoro sa ukázalo, že kvôli nastaveniu slovenskej legislatívy tento fakt znemožní kraju čerpať mnohé štátne a európske dotácie. Skrátka naozaj blbá situácia, kraj sa kvôli Kotlebovej chybe ocitne bez významných finančných zdrojov, to je pre nového župana blbá situácia. Kotleba si to však včas uvedomil a začal včas všade ako verklík hlásať, že on je proti tomu, aby nás EÚ dotovala, že máme žiť za svoje a nie za cudzie, a že EÚ nás cez eurofondy ovláda a že sme kolónia Bruselu a podobné veci. K tomu začal tvrdiť, že spôsob, akým sú príslušné eufondy na Slovensku distribuované (teda prostredníctvom úradu kraja a teda z čoho by bol úrad BB kraja vylúčený) je zlý a vyzval ministerstvo, že on na takéto nepristúpi a teda aby eufondy distribuovalo priamo, čo ministerstvo samozrejme (a správne) odmietlo.
Takže keď teda sa napokon ukázalo, že BB kraj naozaj nemôže čerpať kvôli porušeniu zákonov o zamestnávaní niektoré verejné dotácie, tak to už Kotleba bol v ažúre - on je predsa tak či tak proti európskym dotáciám a nechcel by ich, aj keby ich mohol čerpať. Tomu samozrejme podľa mňa neverí ani on sám, iba zopár (prevažne holohlavých) ovečiek, čo mu naleteli a dokonca to hlásajú ďalej, že ako eufondy ohrozujú slovenskú nezávislosť, identitu, národnosť a čo ja viem ešte čo ... Skrátka, to je propaganda, o akej sa raz bude písať v učebniciach.
Zobraziť komentár 25.02.2016 - 07:54:20
00
Ma to logiku čo píšeš.... A prečo potom on tvrdí že eurofondy majú stopnute nie z EU ale od našej vlády lebo tendre na opravy ciest v BB nevyhrali tie "správne" firmy ... Klame?
Propaganda každopádne funguje... Či taká či onaka, či za EU či proti EU, či za Rusko či proti.... A potom je tažké hľadať pravdu a za pravdu potom považujeme to čo sa nám najviac páci :-) ... Jak som tu už raz spomínal indické príslovie: každý človek vidí svet cez okuliare, ktoré sa hodia na jeho oči ;-)
Zobraziť komentár 25.02.2016 - 08:06:31
00
Samozrejme, že EU má stopnuté od našej vlády - Úrad BBSK ako inštitúcia nespĺňa vďaka Kotlebovým chybám a neschopnosti kritériá na to, aby mohla (podobne ako každá iná inštitúcia) dostať podporu z verejných peňazí. Úrad BBSK porušil slovenskú legislatívu a v zmysle slovenskej legislatívy mu slovenská vláda nemôže dávať peniaze.

Mimochodom, neviem, aké firmy vyhrali či nevyhrali aké tendre, ale faktom je, že v mojom regióne sú cesty v pôsobnosti BBSK z roka na rok horšie, viac dier, viac výmoľov a nikto ich neopravuje.
Zobraziť komentár 25.02.2016 - 10:50:50
00
To bude asi to šetrenie. Keď sa neudržiava, tak sa na to ani nemíňajú peniaze...
Zobraziť komentár 25.02.2016 - 10:54:20
00
https://dennikn.sk/blog/nevolit-nie-je-volba-aka-je-sila-vasho-hlasu/
Zobraziť komentár 25.02.2016 - 19:48:28
04
cca 12:20 byva na Radiu Slovensko diskusia troch zastupcov kandidujucich stran a vcera tam recnili Freso, Kotleta a nejaky pajac z KSS. Freso hned na zaciatku poziadal o 10 s ticha za obete nacizmu a komunizmu :)

dnes boli pozvani Galko z SaS, Berenyi z SMK a Boris Kollar, ktoremu vo verejnej politickej diskusii nerobi problem pouzivat slovo hejt :tmi:
Zobraziť komentár 25.02.2016 - 21:33:07
00
Ja by som dal minutu ticha za nakradnute miliardy od 1989
Zobraziť komentár 25.02.2016 - 21:42:36
02
Nakradnutí miliardy sú nič oproti strateným životom :-(
Zobraziť komentár 25.02.2016 - 21:48:41
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Horské / Celoodpružené)
keyboard_arrow_up