Lokalizácia
Formulár sa odosiela
koho budete volit?
SMER 6% [ 19 ]
Siet 8% [ 26 ]
KDH 2% [ 5 ]
SNS 5% [ 15 ]
Most 5% [ 14 ]
Olano 14% [ 42 ]
SaS 49% [ 151 ]
niekoho kto sa nedostane do parlamentu 12% [ 36 ]
Celkový počet hlasov : 308
Sulik nie je politik, a rovnakym sposobom odjakziva prezentuje svoje nazory. To, ze si neberie servitku pred usta je o nom zname a aj preto ho pozyvaju do nemeckych diskusnych relacii - aby tam bol nejaky protipol pre tych pritakavacov z CDU/CSU.

Nehovoril som ze vsetci Nemci su naivni multi-kulti fanatici - to su len ti, co stale stoja za Merkelovou.
Zobraziť komentár 04.03.2016 - 20:38:47
00
arrow_leftwamp napísal:
a neťahaj tu dejiny a nacistické znaky..inak budeš musieť vešať zaradom fararov s celou cirkvou, lebo urobili viac zla ako dobra...

Takže ti Rogel a Magát na jeho kandidátke a poťažme v parlamente nevadia?
Zobraziť komentár 04.03.2016 - 20:42:46
00
wamp to chces povedat, ze jediny komu veri je jeho rodina? jeden brat odsudeny za predaj nacistickeho braku a druhy brat podoby polodment... ako potom chce vladnut, ked nema ani spolupracovikov, ktorym by veril?
rodinkarstvo je velky problem v tejto krajine a je to jeden z dovodov preco napriklad nefunguju sudna moc na Slovensku...

splietas 2 na 3, Kotleba neponukol ziadne konkretne riesenie, len populisticky kritizuje. Ako si predstavujes ze by nieco v parlamente robil, ked v strane ma na kandidatke hakovymi krizmi potetovanych nedostudovanych vyznavacov nacizmus s nasilnou minulostou? Budu tam pastami mlatit do zbierky zakonov? Skus sa nad tym troska zamysliet...

a ked uz spominas fararov a cirkev, tebe nevadi ze prave Kotleba a jeho strana sa hlasi k Tisovi?

A cital si vobec Kotlebov program?

Naposledy upravil MageZ dňa 04.03.2016 - 20:47:41, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 04.03.2016 - 20:45:06
01
arrow_leftHosť napísal:
SULIK mal VRAJ v nemecku opat nejaku EGO_show

briko nič v zlom, ale keby som používal tvoju rétoriku, mohol by som napr. napísať:
BRIKO je VRAJ podľa viacerých poriadny ..... a poriadne sa vyfarbil,
ale neurobím TO, lebo zo srdca nenávidím takéto "odborné" vyjadrenia
:tmi:
Zobraziť komentár 04.03.2016 - 20:45:08
00
kto si koho na kandidatku dal je jeho problém...a to ja nemusim riešiť...
možno niektorý niesu až taky....ved aj ty si prekročil rýchlosť a nik ti nedal nalepku na doživotie, že si cestný pirat..a hajzel, ktorý ohrozuje životy nás všetkých mierumilovných:-)
MageZ
čital a so všetkým súhlasím...asi som nacista
Zobraziť komentár 04.03.2016 - 20:48:40
00
...No tak pán Rogel aj s jeho bývalou kapelou juden mord nie je zrovna o prekročení rýchlosti.

Naposledy upravil triki dňa 04.03.2016 - 20:52:18, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 04.03.2016 - 20:50:51
00
Su to posrati nackovia ktori nemaju v politike co robit.

...spravime s tym kratky proces, nebudu sa nam viac pliest do ciest... heh, no kto to nepocuval v puberte ? :P
Zobraziť komentár 04.03.2016 - 20:52:11
01
Akože to nemusíš riešiť? Ak ideš voliť Kotlebu a ons a dostane do parlamentu, tak je dosť pravdepodobné, že sa tam dostane aj Rogel a Magát (lebo krúžky). Takže sa pýtam ešte raz:

Rogel a Magát ti v parlamente nevadia?
Zobraziť komentár 04.03.2016 - 20:53:47
00
arrow_leftwamp napísal:
kto si koho na kandidatku dal je jeho problém...a to ja nemusim riešiť...
možno niektorý niesu až taky....ved aj ty si prekročil rýchlosť a nik ti nedal nalepku na doživotie, že si cestný pirat..a hajzel, ktorý ohrozuje životy nás všetkých mierumilovných:-)
MageZ
čital a so všetkým súhlasím...asi som nacista

Tak co konkretne ma v programe, ze co konkretne chce v parlamente presadit? :) Velmi som zvedavy...

Cize ty kludne budes hlasovat za ludi, ktori mlatia nahodnych ludi na ulici a ucinkuju v kapelach vzyvajucich na vrazdenie? To je akoze ta lepsia buducnost Slovenska? Ved to je este ovela obludnejsie ako zlociny cirkvi ktore si ty pred chvilou spominal...

Naposledy upravil MageZ dňa 04.03.2016 - 20:57:54, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 04.03.2016 - 20:57:31
00
na druhej strane treba povedať,že splnili všetky zákonné podmienky nie su stihaní ani odsudení.To treba brať ako fakt.
Zobraziť komentár 04.03.2016 - 20:57:53
00
arrow_leftHosť napísal:
Sulik nie je politik, a rovnakym sposobom odjakziva prezentuje svoje nazory. To, ze si neberie servitku pred usta je o nom zname a aj preto ho pozyvaju do nemeckych diskusnych relacii - aby tam bol nejaky protipol pre tych pritakavacov z CDU/CSU.

sulik kandiduje do parlamentu a tam sa volia politici, nie krčmoví štváči, ci?
Zobraziť komentár 04.03.2016 - 21:03:21
00
MageZ

prečo ťa tak rozčuľuje, že chcem voliť Kotlebu? je predsa demokracia a sloboda slova.....tak sa vyjadrujem...
Zobraziť komentár 04.03.2016 - 21:07:52
00
Nemyslim si ze by v otazke ekonomickych migrantov mal Sulik ine nazory ako vacsina obcanov Slovenska alebo poslancov nasho parlamentu.

To ze jeho reci Nemeckych multi-kulti fanatikov stvu, je ich problem.
Zobraziť komentár 04.03.2016 - 21:08:18
00
Zatial viem len koho volit nebudem. Zvukoveho technika-nahravaca Matovica a jeho byvaleho kamarata najsamlepsieho ekonoma v chotari Sulika. Jeden takyto superekonom sa uz raz na SVK objavil ale uz gazduje na UA, dufam ze Sulik dopadne tak ako on t.j. v zabudnuti
Zobraziť komentár 04.03.2016 - 21:09:36
00
radsej nech nie je politik ale odbornik , mal pravdu s greckom,eurovalom a ma ju aj s utecencami ,ukazuje sa to ,navrhoval konkretne riesenia nie len kydy , stal si za svojim slovom aj ked to znamenalo pad vlady -aj ked ta by padla mozno o mesiac ...aj tak , ciny hovoria nie prazdne slova pustane do medii na preferencie a potom si schvalia opak.....ak toto nie je zodpovednost, tak uz potom neviem ....

Naposledy upravil kvakob dňa 05.03.2016 - 09:03:31, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 04.03.2016 - 21:09:59
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Horské / Celoodpružené)
keyboard_arrow_up