SaS je aj programovo aj hodnotovo jediná Pravicovo-Liberálna strana na našej "bujarej" politickej scéne, ich program bol vždy dobre premyslený a vždy rátajú aj s dopadom jednotlivých krokov na rozpočet,
Az na taky detail, ze aj to odvodove kolecko Sulikovi rozbil student. To, co pises, je urban legend. Nic viac.
Asi to tiez hodim SAS. Aj koli tej hranici 5% ale aj koli tomu ze ako strana mi najviac vyhovuje programovo. Treba si aj uvedomit ze strana nieje len jeden clovek, cize SAS nerovna sa len Sulik. A ked sa tu raz chceme mat dobre, tak treba prestat volit nejake modly a mena ale volit stranu ktora ma aspon nejaku REALNU viziu ako riadit tuto bandu slovakov....
A kto je SaS, oktrem Sulika a aky je ich realny program? Uz som sa to tu pytal, kedze som od nich zachytil velmi prrotichodne nazory.
Az na taky detail, ze aj to odvodove kolecko Sulikovi rozbil student. To, co pises, je urban legend. Nic viac.
Ten ekonomický nedouk, čo skúšal, no neuspel v SaS a potom prebehol k hnutiu pracujúcej chudoby (och, taká konzistencia...)? No ty brďo...
Nuž SaS je jediná pravicovoliberálna strana, hlása zjednodušenie podnikateľského prostredia, menej štátu, odbúranie regulácií, ale má aj slušný prgram pre životné prostredie a asi najlepší program pre vzdelávanie. Robí, čo hovorí, už nie sú začiatočníci, je tam Dostál (môj prvý krúžok) a nové kladivo na korupciu – Z. Šubovú.
Myslím, že bude dobré zmobilizovať sa pre túto stranu, lebo politika tohto typu MUSÍ mať zastúpenie v parlamente.
Čo je na Dostálovi ? A on s jeho silno-liberálnymi postojmi by mohol byť s Poliačikom v PS a nie predsedať "konzervatívnej" OKS.
Skúšal v DS (ako Galko s Blahovou teraz) nevyšlo, skúsil s Mostom-Hídom - to vyšlo, potom skúsil SaS a vyšlo a opat je prisaty na SaS
Ostavam smutny, ked vidim, co sa deje v nasej opozicii, ako na seba utocia. Potom to otvorim tu a vlastne zistujem, ze aj oni su len obrazom svojich volicov. Ze student, ze ekonomicky nedouk...
astro mne stacili tie ich propagačné novino-letáky čo som našiel v schránke...Tak že si ich pozriem, čo článok/stĺpček (alebo ako to nazvať) To klamstvo a dezinformácia, program žiadny....že im to ľudia žerú, nechápem
To je jedno marecej. Nebolo to podstatne a zbytocne tym stracat cas.
Drzim Vam palce, nech aspon Vase hlasy SaS neprepadnu. Zbytocne tu nieco riesit, ked nevidite ani veci, ktore sa rokmi jednoznacne preukazali. Sulik je vyborny v marketingu, rovnako ako bol Fico. Co na tom, ze je rovnaky liberal, ako Fico socialny demokrat. To, co tu pisete, su viac Vase sny, ako relaita v SaS Zial. Bol by som radsej, keby ste mali pravdu Vy.
Sulik je marketer ako Fico? Sulik je technokrat ktory ma problem hovorit recou beznych ludi. Neskusil si pripustit aj moznost, ze by tvoje vnimanie situacie mohlo byt nejako neprimerane skreslene?
nemyslim si, ze ukazat kde ti prisudzujem akykolvek vyrok by zabralo viac ako 5 sekund
keby bol sulik rovnako dobry v marketingu ako fico tak by mal rovnako percent ako fico
trepes somariny a potom si ich nevies obhajit, "...ale my ti to prepáčime, lebo ťa berieme ako mentálne retardovaného"
na to aby dosli argumenty by museli najprv nejake existovat
ale je usmevne, ze niekto kto obvinuje ludi z veci, ktore sa nestali sa bude stazovat na uroven
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pozri si moje prrispevky a prispevky medzi a zistis, ze marecej mi tam prisudzuje vyroky inych.
A kto je SaS, oktrem Sulika a aky je ich realny program? Uz som sa to tu pytal, kedze som od nich zachytil velmi prrotichodne nazory.
Ten ekonomický nedouk, čo skúšal, no neuspel v SaS a potom prebehol k hnutiu pracujúcej chudoby (och, taká konzistencia...)? No ty brďo...
Nuž SaS je jediná pravicovoliberálna strana, hlása zjednodušenie podnikateľského prostredia, menej štátu, odbúranie regulácií, ale má aj slušný prgram pre životné prostredie a asi najlepší program pre vzdelávanie. Robí, čo hovorí, už nie sú začiatočníci, je tam Dostál (môj prvý krúžok) a nové kladivo na korupciu – Z. Šubovú.
Myslím, že bude dobré zmobilizovať sa pre túto stranu, lebo politika tohto typu MUSÍ mať zastúpenie v parlamente.
Skúšal v DS (ako Galko s Blahovou teraz) nevyšlo, skúsil s Mostom-Hídom - to vyšlo, potom skúsil SaS a vyšlo a opat je prisaty na SaS
https://www.topky.sk/cl/10/1858825/Nechutne--Slovenski-extremisti-ukradli-a-hanebne-zneuzili-videa-o-detoch-so-syndromom-ADHD
kde ti prisudzujem akykolvek vyrok?
Drzim Vam palce, nech aspon Vase hlasy SaS neprepadnu. Zbytocne tu nieco riesit, ked nevidite ani veci, ktore sa rokmi jednoznacne preukazali. Sulik je vyborny v marketingu, rovnako ako bol Fico. Co na tom, ze je rovnaky liberal, ako Fico socialny demokrat. To, co tu pisete, su viac Vase sny, ako relaita v SaS Zial. Bol by som radsej, keby ste mali pravdu Vy.
keby bol sulik rovnako dobry v marketingu ako fico tak by mal rovnako percent ako fico
trepes somariny a potom si ich nevies obhajit, "...ale my ti to prepáčime, lebo ťa berieme ako mentálne retardovaného"
Edit: Fico nikdy netrobil take prrehmaty, ako Sulik. Preto tie percenta.
Koncim. Je to tu na urvni diskusie so Smerakmi.
ale je usmevne, ze niekto kto obvinuje ludi z veci, ktore sa nestali sa bude stazovat na uroven