Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Koho budem volit - VOLBY 2020

Anketa bola ukončená dňa 15.02.2020 - 21:25:25

Smer 2% [ 9 ]
ĽSNS 6% [ 30 ]
PS/Spolu 18% [ 87 ]
Za Ľudí 15% [ 70 ]
OĽANO 19% [ 91 ]
SME RODINA 3% [ 14 ]
KDH 3% [ 16 ]
SaS 21% [ 99 ]
SNS 1% [ 5 ]
MOST-HID 1% [ 3 ]
Dobra Voľba 1% [ 4 ]
VLASŤ 4% [ 17 ]
Iné 6% [ 27 ]
Celkový počet hlasov : 472
ani Fico dnes do dnešnej diskusie v RTVS nepríde,podla hovorcu Smeru je Fico zdravotne indisponovaný a je tak pravdepodobné, že najsilnejšia strana nebude mať v debate zastúpenie.
Zobraziť komentár 23.02.2020 - 11:56:57
00
Mali by tam poslat lubosa blahu, nech tu stranu uz uplne potopi :) alebo erika tomasa :)
Zobraziť komentár 23.02.2020 - 11:59:23
012
Dobre robi Pelle, v diskusiach by ho zozrali.. takto sa elegantne vyhne dalsim vlastnym golom
Zobraziť komentár 23.02.2020 - 13:34:14
01
halopici, pride mi sice zvlastne, ze uzivatel s historiou, aku mas na fore ty, obvini mna, ze som troll, ale ak sa lepsie prizries, len som reagoval na cerva, zakladatela fora. Ano, mohol som mu to poslat cez SS, alebo si usetrit ten komentar o uderke SaS na tomto fore. Za nim si vsak stojim. Ak si vsimnes mam to tu uz nejaku dobu na haku, aj ked by sa dalo reagovat na X prispevkov.

P.S. Ten screenshot som si robil len kvoli tej absurdnej manipulacii. Zial, velmi rychlo sa potvrdila (komentar bol vymazany ;)).
Zobraziť komentár 23.02.2020 - 13:55:48
00
ja si myslím,že Pelle okrem toho,že sa bojí ísť do diskusií,ešte hraje na city-dá na FB fotku,ako je hrozne chorí-tým zabije 2 muchy jednou ranou-nemusí v diskusiách čeliť smršti obvinení,a zároveň možno získa pár hlasov,že chudááák predseda vlády,tak makal pre dobro občanov,až z toho ochorel ...
aha,ešte k Ficovy-hovorca písal,že je indisponovaný :D my tomu hovoríme inak (s...ý ako delo)
Zobraziť komentár 23.02.2020 - 14:00:04
03
Na niektorich to funguje tak ako hovoris.

Príloha:
pelle.jpg
pelle.jpg 20.96 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 23.02.2020 - 14:29:06
04
Mne sa lubil jeden ale uz ten koment nevidim, ze> Asi ho moc rychlo vytiahli z Ficovej r1ti :D
Zobraziť komentár 23.02.2020 - 15:07:08
00
Robit si srandu z politika, aj ked vam a mne je proti, je neslusne. Rieste 100 dochodky a dialnicu okolo sveta do konca tohto roku, ale toto je chore. Aj keby mal strach z diskusie v tv, ci hral na lutost.
Zobraziť komentár 23.02.2020 - 15:56:06
00
zato kradnut je slusne!
Zobraziť komentár 23.02.2020 - 16:25:01
09
Tak ale vytiahnem na zlodeja nieco normalne a nie ako deti v skole, co daju ucitelke na stolicku zuvacku alebo odfotia jej vykukajuce miesto na tele.
Proti zlodejovi mozte svedcit ale takto sami ukazujete ze mate povahu krcmoveho panaka.
Ani sa nedivim, ze vela ludi na toto forum nechodi, kvoli spravaniu niektorych ludi.

Naposledy upravil zaman dňa 23.02.2020 - 16:57:44, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 23.02.2020 - 16:50:24
00
arrow_leftHosť napísal:
Ak si vsimnes mam to tu uz nejaku dobu na haku, aj ked by sa dalo reagovat na X

i.imgur.com

arrow_leftHosť napísal:
P.S. Ten screenshot som si robil len kvoli tej absurdnej manipulacii. Zial, velmi rychlo sa potvrdila (komentar bol vymazany ;)).

Ja si napriklad nemyslim, ze si troll. Ale podla mna musel Sulik spavat s tvojou starou, alebo Nicholsonova ti dala kosom, lebo kamo inak si tu tvoju sialenu obsesiu SaSkou ozaj neviem vysvetlit. A tvrdit, ze mtbiker je absurdne manipulovany SaS? Kto tu najviac prispieval na temu SaS? Admini mtbiker ci ty? Ja som mal SaSku docela na haku. Ale ked uz si im tu robil taketo promo, ze vdaka tebe tu polka prispevkov bola o SaSke, tak som si urobil tu namahu, ze som si zalistoval v ich programe a napokon im to hodim. Povodne som uvazoval ine opozicne strany.
Zobraziť komentár 23.02.2020 - 16:57:40
015
arrow_leftcokupit napísal:
Nejako to tu zhnedlo. Stanleeee uz su ti aj hlavne spravy male? Ak chces debatovat s niekym, kto ma iq vacsie ako 88, musis sa viac snazit. F-16V su cisto nove lietadla, prve tohto typu vzlietlo v 2015. Maju aesa radar a technologie, ktore je tebe zbytocne spominat. Pre nase potreby su viac nez dostatocne. Nazyvat ich srotom je skutocne sofistikovany argument. Na F35 nemame v ziadnom ohlade, nehovoriac o tom, ze usa by nam ich ani nikdy nepredala. Nepustili ich ani turkom a ti sa dokonca podielali na vyvoji a mali ich "predplatene".

F 16 V (viper) sú hĺbkové repasy starých verzií C/D.Úplne nové vyrobené budú práve tie naše block 70/72.Falcon je v boji osvedčený,lenže kde my budeme bojovať?
Letové hodina na F16 je 25 tisíc.Gripen len 4 tisíc a F35 45 tisíc.Falcon je už zastaralá koncepcia a usa s ním skončili tieto posledné predaje a repasy sú len na udržanie linky kým neprejde komplet na F35.Gripen sa bude ďalej vyvíjať momentálne najnovší E/F.takže falcon síce pekná,ale pre nás drahá hračka.
Turci ich nedostanú z politických dôvodov.kúpili s 400 od rusov.
Zobraziť komentár 23.02.2020 - 17:35:24
00
Volodja, kludne mu to hod, ak si myslis, ze program je vsetko, na jeho presadenie netreba stabilizovanu a konzistentnu stranu a vies mu tych X brutalnych preslapov prepacit. Neudrzal som sa len preto, ze som bol na zaciatku jeho fanusik a myslim si, ze ma zasadny podiel na tom, co sa na SK dialo ostatnych X rokov (ja viem, alternativna historia) :)). Jednoducho neviem pochopit, ze mu to moze este niekto pricetny hodit. Chytil som sa do pasce tunajsej uderky. :) Mne to uz ale moze byt v podstate jedno.

P.S. Vidim, ze tu X clenov iritujem a cenzorom fora nevadia ani flagrantne porusenia jeho pravidiel, takze to tu este chvilu necham a potom moj profil vymazem. Ako to halopici dozadu pekne zhrnul, toto forum mi odborne uz dlhsie nic nedava, Urazanie a primitivne znevazovanie jeho clenov mi je proti srsti.
Zobraziť komentár 23.02.2020 - 17:53:59
00
no konečne sa Fico objavil aj inak,ako na svojej tlačovke,kde trepe svoje nezmysli,v dueli mu to už tak dobre nejde,Krajniak ho pekne zotrel,kto má 25 min.čas,pozrite si,stojí to za to :^)
https://www.youtube.com/watch?v=MMS_65-SOCQ
Zobraziť komentár 23.02.2020 - 18:13:21
01
Bez urážky dano,ale tieto relácie zdravý človek pozerať nebude.s-ačky na oboch stranách.
Zobraziť komentár 23.02.2020 - 19:29:35
00
keyboard_arrow_up