Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Koho budem volit - VOLBY 2020

Anketa bola ukončená dňa 15.02.2020 - 21:25:25

Smer 2% [ 9 ]
ĽSNS 6% [ 30 ]
PS/Spolu 18% [ 87 ]
Za Ľudí 15% [ 70 ]
OĽANO 19% [ 91 ]
SME RODINA 3% [ 14 ]
KDH 3% [ 16 ]
SaS 21% [ 99 ]
SNS 1% [ 5 ]
MOST-HID 1% [ 3 ]
Dobra Voľba 1% [ 4 ]
VLASŤ 4% [ 17 ]
Iné 6% [ 27 ]
Celkový počet hlasov : 472
Ale už aj mňa z týchto rečí ide yebnúť.
Zobraziť komentár 25.02.2020 - 11:14:54
011
Nekecaj, zavist z teba len tak srsi.
Zobraziť komentár 25.02.2020 - 11:18:24
03
jedine forum, kde par tych istych ludi povysenecky nadava slabsim.
Zobraziť komentár 25.02.2020 - 11:18:57
00
No, asi uz opät stacilo liscich sraciek, lebo to zas odbaca od aktualneho diania a bliziacich sa volieb. Dalsie reakcie na lisciu temu mazem. Nechajte lisky, tenistov aj paranoidnych konspiratorov zit v ich svete. Reagovanim sa len vytvara ten odpad, ktory nikto na fore nechce. A ja sa na to nemienim necinne pozerat.

A teda spät k volbam - vo vcerajsej debate na Markize Boris Kollar viac-menej priznal, ze vladnutie so Smerom je mu co sa tyka rozdavania z cudzieho blizsie ako triezvo uvazujuca opozicia, ktora tvrdi, ze na to nemame. Proste Kollar si isiel svoje, ze chce stavat 25 000 najomnych bytov rocne a vobec ho nezaujima ako to financne vykryt. Ale vlastne sa niet comu divit, ved on mysli srdcom, nie rozumom. :) Resp. ako som niekde zachytil (a je to vystiznejsie) - sysli mrdcom. :D
Zobraziť komentár 25.02.2020 - 11:19:29
032
Jezus A vies si predstavit, zeby v priamom prenose priznal, ze trebars auto za 100€ Vukovi nemôze dat aj ked to ma v programe? To by stratil rolu populistu. :) Čo by mu na to povedala Le Pénová?!
Zobraziť komentár 25.02.2020 - 12:29:59
00
No ved samozrejme. :) Hra svoju ulohu dobre a ti jednoduchi mu to aj zeru. O nic nejde, len teda vcera na zaver relacie to Kollar povedal celkom otvorene - ze asi musi ist vladnut so Smerom, aby presadil svoje. Ved aj tie dochodky a pridavky nema problem podporit aj ked sam netusi, kde tie peniaze vziat. To je proste ten moderny sposob zivota akym dnes zije / musi zit väcsina ludi - nemaju na byvanie, ale potrebuju ho teraz, tak si pozicaju. Lenze bezny clovek si aj uvedomuje dosledky ked si poziciava a ze to bude musiet splatit. Pri politikoch typu Fico, Danko, Kotleba, Kollar je tento styl fungovania nasobne nebezpecnejsi, lebo na rozdiel od bezneho cloveka tito populisti vobec neriesia kto to bude splacat. Ked to o par rokov bude problem, tak oni tam uz sediet nebudu a nepopularne opatrenia budu musiet za nich riesit ini. A ti jednoduchi volici zase len budu nadavat tym co budu napravat skody a nikto uz nebude brat na zodpovednost tych populistov. Takze hlavne rodicia co nechcu nezmyselne zadlzovat svoje deti by mali dobre zvazovat komu to hodit, lebo ked to zjednodusim, tak dochodca ktory zije teraz, a pomaly nema z coho vyzit / zaplatit lieky, nemusi riesit co bude o 25 rokov a radsej to hodi populistom a aspon bude mat ten 13. dochodok.
Zobraziť komentár 25.02.2020 - 12:51:31
011
https://dennikn.sk/minuta/1771673/?ref=mwat
Fico nechce povedať, či skončí ako predseda Smeru, ak strana nevyhrá voľby. „Ja vás obdivujem. To je jediné, čo v tomto okamihu môžem povedať. Toľko hlúposti na jednom mieste som už dávno nevidel,“ odpovedal Fico na otázku.

„Choďte do čerta aj s vaším Denníkom N. Toto nebolo za najhlbšieho socializmu a komunizmu, čo vystrájate v Denníku N,“ povedal Fico. Dodal, že ešte nie je po voľbách a jeho budúcnosť neriešia.

Fico predčasne ukončil tlačovú besedu po opakovaných otázkach, kde koalícia nájde peniaze na sociálne opatrenia.
Zobraziť komentár 25.02.2020 - 13:12:59
01
no ja som zvedavý,či im to schválenie toho 13.dôchodku pomôže,alebo ani nie-ludia už nie sú taký zadubený ako pred pár rokmi,aby im túto priehladnú predvolebnú kampaň zožrali :^)
Zobraziť komentár 25.02.2020 - 14:38:12
00
nie som si istý, ktorá téma je tá správna ... https://www.facebook.com/harabinstefan/videos/193405098565010/?t=96
Zobraziť komentár 25.02.2020 - 15:17:52
00
arrow_leftDano5 napísal:
no ja som zvedavý,či im to schválenie toho 13.dôchodku pomôže,alebo ani nie-ludia už nie sú taký zadubený ako pred pár rokmi,aby im túto priehladnú predvolebnú kampaň zožrali :^)

Snad nie. Btw. ja osobne si myslim, ze Fico a mafia z pozadia nie su az tak hlupi a teda uz ked vymyslali tento populisticky navrh, tak velmi dobre vedeli, ze sa im to presadit nepodari a aj sa na to spoliehali. Vedeli ze porusuju zakon uz ked to isli predkladat a vedeli, ze na to peniaze nemaju. Takze sa spoliehali, ze to neprejde, resp. ze to niekto napadne. Proste predvolebna kampan v style "Aha, chceme vam dat pridavky aj dochodky, ale ta zla zla opozicia nas nechce podporit a nechce vam ich dopriat." No a potom sa do toho este zamotal hlupacik Danko s tymi dialnicnymi znamkami, ale ten to asi myslel vazne (nechcel nechat take velke susto len Smeru ak by to preslo a chcel si uchmatnut cast zasluh). Ale mozno som uplne mimo a fakt su ti Smeraci a spol. tak jednoduchi ako ich volici. :)
Zobraziť komentár 25.02.2020 - 15:29:47
08
Myslím, že Kollár vedome láka voličov kotlieb a Smeru, ale do vlády s nimi nepôjde ani omylom. Šikovne ich vodí za nos.
Zobraziť komentár 25.02.2020 - 16:32:46
02
tiež si myslím,že to tak bolo-teraz to nechajú na Čaputovú,aby bola ona tá zlá,že to nepodpíše-mali to vymyslené,že buď zlá opozícia alebo liberálna prezidentka,tá chamraď smerácka :puke:
hlupák Danko to je iný level primitíva-aby ukázal že aký je on sociálny,vymyslel tú anketu o dialničných známkach,keď som pozeral naposledy,bolo za zrušenie 1600 , ale proti zrušeniu 20 000 ludí-z toho usudzujem,že to z tým našim Slovenskom nie je také zlé-v sobotu to vyzerá na slušný debakel koaličných strán-SNS a Most vypadnú z parlamentu,Smer bude rád ak skončí okolo 15 % :^)
Zobraziť komentár 25.02.2020 - 16:38:06
01
borisko kukolaaar si dnes pekne ubral percenta tymto nepremyslenym krokom podporit dalsie zadlzovanie sa na 13ty dochodok s ludmi ktori za 12rokov hrabali sebe a podporovali kadejake kriminalne zivly.na otazku odkial na to vezme nevedel odpovedať a ani na 25tisic najomnych bytov. to asi z vlastneho vrecka by cvakal určite...
Zobraziť komentár 25.02.2020 - 17:18:04
00
Staci si pozriet kurzy v stavkovych kancelariach a hned je cloveku jasne kto vyhra volby. :)

Príloha:
tip.jpg
tip.jpg 74.23 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

https://www.tipsport.sk/kurzy/spolocenske-stavky/politika/slovenske-parlamentne-volby-2020-84855
Zobraziť komentár 25.02.2020 - 17:52:41
01
Aktuálne - Smer, SNS, kotlebovci a Kollár schválili štyri dni pred voľbami 13. dôchodok
Zobraziť komentár 25.02.2020 - 17:54:23
00
keyboard_arrow_up