Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Muž zomrel a dostal sa do neba. Keď tak stál pre nebeskou bránou,
všimol si že za ním je stena plná nástenných hodín. Podišiel k
svätému Petrovi a pýta sa: "Svätý Peter čo sú to za hodiny?",
Peter odpovedal: "To sú hodiny klamstva, vždy keď niekto povie lož
ručičky na jeho hodinách sa pohnú". "Uhm, aha.." povedal muž. "Toto
sú čie hodiny?", Pýta sa muž. "tieto patrili Márii Terézii, ako
vidíš ručičky sa naň jej hodinách ani nepohli". "A tieto?" pýta
sa muž zvedavo. "Tie patrili Abrahamovi Lincolnovi, ručičky sa pohli
len dvakrát, a to znamená že zaklamal v živote len dvakrát",
Odpovie Peter. v zápätí sa muž opýta:"A kde sú hodiny Róberta
Fica?". Peter sa uškrnie a vraví: "tie používam ako ventilátor v
mojej kancelárii" =
Zobraziť komentár 22.11.2012 - 21:54:07
00
i1112.photobucket.com
Zobraziť komentár 23.11.2012 - 00:37:44
00
Arabský synek se ptá svého otce:
„Tati, proč nosíš pořád na hlavě ten šátek?“
„Ten šátek je velice praktická věc, synu. Chrání mou hlavu a mé oči před sluncem, před pouštním pískem a před ostrým větrem.“
Chvíle ticha. Poté opět:
„Tati, a proč pořád nosíš ten dlouhý úbor, který vypadá jako noční košile?“
„Synu, ta gallábie je velice praktický oděv, protože chrání mé tělo před pouštním sluncem, a přitom je velice vzdušná.“
„Tati, a proč pořád nosíš sandály?“
„Sandály jsou velice užitečné, synu. Chrání mé nohy před ostrými kameny a písek z pouště se z nich sám vysype.“
„Tati?“
„Ano, synu?“
„A proč to všechno doprdele pořád nosíš, když od narození bydlíš v Paříži a poušť znáš akorát z televize?“
Zobraziť komentár 23.11.2012 - 18:16:31
00
V sanitke idú štyria, vpredu sedi vodič a sestrička, vzadu lekár s pacientom. Jazda do nemocnice prebieha normálne, keď tu zrazu vodič pustí volant, oboma rukami si chytí vlastný krk a začne sa škrtiť, chrčať a prevaľovať očami. Sanitka sa nekontrovateľne dostáva do protismeru. V poslednej chvíli vedľa sediaca zdravotná sestra schmatne kabelu a z celej sily ňou tresne vodiča po hlave. Vodič uchopí volant a normálne pokračuje v ceste.
Po čase sa všetko zopakuje znovu. Vodič pustí volant, oboba rukami sa škrtí, chrčí, prevaľuje očami. Sestra ho tresne po hlave,vodič oboma rukami uchopí volant a opäť pokračuje v ceste.
Keď sa to zopakuje asi piaty krát, znepokojený pacient sa pýta doktora čo sa to deje, a či vôbec dôjdu v poriadku do nemocnice. Doktor mu s kľudom odpovedá:
Nebojte sa. Manžel sestričky sa dnes ráno obesil a vodič si z nej robí prču!
Zobraziť komentár 23.11.2012 - 19:14:10
00
v obývačke pozerajú manželia televízor
on povie: milujem Ta!
ona: to hovoríš ty, alebo to s teba hovorí to pivo?
on: to hovorím ja tomu pivu!!!
Zobraziť komentár 24.11.2012 - 10:15:50
00
Uz sa mi to pletie - bolo to uz tu?

http://www.cynickaobluda.com/2012/11/monty-python-slovenska-opozicia.html

alebo to dat radsej do politiky?
Zobraziť komentár 24.11.2012 - 10:25:55
00
no ja ti neviem, furt tam bol pocut judia people :D
Zobraziť komentár 24.11.2012 - 11:27:11
00
tento obrazok uz urcite vsetci poznate, ja by som sa ale chcel spytat, ze ci to nie je richard varga? alebo sa len tak podobaju? :)

Prílohy:

k_O0UvwqXEeHjVIY8E6ZTw2.jpg
k_O0UvwqXEeHjVIY8E6ZTw2.jpg 59.79 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 24.11.2012 - 21:03:49
00
iron.hide:cista podoba..Risko ma troska vacsie pahyle...
Zobraziť komentár 25.11.2012 - 21:06:51
00
ok vsak ja nic, mne sa to len tak zdalo.
nechcem ho nijako zhadzovat, je to skvely sportovec
Zobraziť komentár 25.11.2012 - 21:37:05
00
Keď sa niekto takto pre šport "obetuje" , tak musí byť viac ako skvelý športovec (bez ohľadu na to kto to je) :lol:
Zobraziť komentár 25.11.2012 - 22:00:50
00
tento obrazok uz urcite vsetci poznate, ja by som sa ale chcel spytat, ze ci to nie je richard varga? alebo sa len tak podobaju? :)

"no a co... co sa mam posrat ked nevladzem...? :D "
Zobraziť komentár 26.11.2012 - 00:13:45
00
Pri maratone to nie je az tak vzacna udalost i ked nie kazdodenna. Za prve ten bezec je tak trocha v tranze a mozno si mysli, ze si len prdol a za druhe co ma robit - zazvonit pri najblizsom vchode a poprosit o ciste gate a moznost osprchovat? Oni nemaju sprievodne vozidla. Podobne je to s krvavymi flekmi okolo prsnych bradaviek a pipika.
Zobraziť komentár 26.11.2012 - 06:29:16
00
ale furt mi vrta v kotrbe ci ma rit na predku, lebo tie sracky vyzeraju ako by si prdol ten pred nim ....
Zobraziť komentár 26.11.2012 - 08:15:10
00
pista :y: , a keby aj mohol niekde zazvonit ,tak to neurobi, preto ani nesiel "do priekopy",makate vyladujete napr. pol roka na pretek + dieta atd. a potom si mate urobit 5-10min stratu kvoli potrebe...ked som behaval maraton,mala sa bezne pustala dolu stehnom,ked sa slo na vykon,ono toho mocu ani moc nebolo ,voci tym hektolitrom potu ;)
raz som aj hodil tycku v cieli strbskeho maratonu,toto uz je extrem ,niekde sa urobila chyba...
Zobraziť komentár 26.11.2012 - 10:13:50
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up