jano63
Mesto:
Založený: 18. 7. 2011
Bike: Giant Trance x3
Raz Cigáň chytal ryby. Keď už mal toho dosť, začal si baliť veci, keď vtom niečo zabralo. Vytiahol to z vody a pozerá.. Zlatá rybka. Spamätal sa, odstránil háčik a hodil ju do vody. Potom sa obrátil, že pôjde domov.
V tom sa za ním ozve: "Haló, dobrý človeče, splním ti tri želania za to, že si mi zachránil život!"
Cigáň ale len kývol rukou a povedal, že je so životom celkom spokojný a má všetkého dostatok, avšak rybka stále naliehala, nech si niečo praje.
"No tak dobre, keď inak nedáš, chcel by som pekný dom, peknú ženu a pekné auto", odvetil Cigáň.
"Dobre, bude ako si si prial...", na to rybka.
V polovici cesty sa ale Cigáň zastavil a hovorí si: "Veď ja som sa tej rybke ani nepoďakoval!"
Vrátil sa teda a všetko napravil.
Rybka sa dlho divila, že sa jej to ešte nestalo, aby sa niekto vrátil a poďakoval. Bola tak nadšená, že Cigáňovi ponúkla ešte jedno želanie.
Cigáň ale nechcel, že je už šťastný človek a že chce žiť takto až do smrti, privyrábať si poctivou prácou.
Rybka bola ale neoblomná, nech si prajem akúkoľvek blbosť.
"Keď inak nedáš, rybka, tak mi ho teda vyfajči..."
Rybka chcela splniť prianie a naraz jej začali rásť vlasy, ruky, nohy, tvár..."A zrazu pozerám, predo mnou kľačí osemročné dievčatko, naozaj, pán sudca, naozaj si to nevymýšľam..."