Lokalizácia
Formulár sa odosiela
:D

Prílohy:

01.jpg
01.jpg 78.09 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 04.07.2014 - 20:45:43
06
http://www.eurofotbal.cz/video/funny-world-cup-15449/
Zobraziť komentár 04.07.2014 - 22:00:20
00
Napisal som to do komentov k tomu inzeratu, ale kedze si to vytiahol do tohoto vlakna, dam to aj sem...

"Milujem ludi, ktori sa seru druhym ludom do inzeratu s tym, ze danu vec nasli niekde inde lacnejsie. No a co, je to ciste misova vec, za kolko tie pedale predava !!!
Len pre istotu, nie sme kamosi, ale par veci som uz od neho kupil a nemozem sa vobec stazovat. Na rozdiel od mnohych chytrakov z tohto fora seriozne jednanie a prijemny pokec a dohoda.

BTW Hack3r ak si taky spasitel nevedomych oveciek, napis pls aj Pecovi, ze je *****, lebo tuto retaz som kupil minuly tyzden v I.M.K. za 6,90€... http://www.pecobikes.sk/retaz-cz-cierna-so-striebornym-nitom.html"
Zobraziť komentár 04.07.2014 - 23:46:18
00
šak jasné že je každého vec či bude oj*bávať alebo nie.. ale nech sa nečuduje keď niekto na to upozorní :)
a následná reakcia hovorí za seba ohladom príjemného pokecu :D
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 06:23:17
05
Ak by sa tebe niekto sral do " biznisu" . tiež by si nebol nadšený...Ale na druhej strane , toto je slobodná krajina , slobodné fórum a každí môže upozorniť na niečo , čo sa mu nepozdáva alebo je v rozpore s dobrými mravmi ...
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 07:54:33
00
tak ja keď niečo predávam som si vedomý že moja cena nemože byť ako z eshopu (pokial vec nie je nová nepoužitá, kúpená omylom, ešte v plnej záruke).. a keď ma niekto upozorní na cenu že je vysoká (až nereálna) tak som skor vďačný a prisposobím sa realite.. ale tak ja keď predávam tak za účelom zbavenia sa nepotrebnej veci, nie za účelom zárobku :)
každopádne tá reakcia je hodná akurát idiota a za tým si stojím..
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 09:29:31
06
Fokel mas v tom trochu zmatok, nemozes porovnavat ceny bazaru a internetovych obchodov. Pre obchod plati volna tvorba cien a obchodny zakonnik to znamena, ze ak najdes blbca mozes predat za co len chces. Pre bazar by mal dat kazdy predajca taku cenu aby sa tovaru aj zbavil a nie aby plnil strany bazaru. To upozornenie je podla mna na mieste aby predajca necakal na kupcu s nerealnou cenou zbytocne. Ja osobne by som take upozornenie ocenil.
Nepoznam nikoho zo spomenuteho inzeratu len ma prekvapila reakcia na podnet. Ja som viac krat upozornil na nespravnosti v autobazar eu (napr udana prevodovka AT ke bolo MT) a nikdy som taku reakciu nemal, bud mi odpisali aky je skutocny stav alebo sa ani neozvali a inzerat jednoducho opravili.
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 11:18:16
00
fokel vela ludi upozornuje druhych na neprimeranu cenu. no a normalny clovek zareaguje napriklad tak ze "diky, opravim to, neuvedomil som si to" Ak chce robit biznis nech ho robi na Bazosi, tam chodia kadejaky ludia a nie su tam ani "lajky ani dislajky" a ani komentar sa tam neda dat k inzeratu. mtbiker je komunita a bazar je tu ako doplnok a musim povedat ucinny doplnok. Tak preco by mal napriklad niekto novy v cyklistike, alebo niekto kto sa az tak nevyzna v cenach doplatit na nejakeho burana ktory predava drahsie ako na eshopoch. ja nesledujem vsetky inzeraty ci dotycny predava vec za korektnu cenu, toto bola vynimka. ale aspon vidim, ze sem chodia aj burani ktory nemaju vychovanie...
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 11:19:11
017
Tak, tak dobre si dal....toto nie je priestor pre Eshopových predavačov, ale BAZÁR.
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 16:45:08
00
a keď už o inzerátoch - vymením izbového psa za dvojizbového :P
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 18:51:02
04
Tak ten bol suchý. :lol:
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 21:51:59
00
Tak potom iný, z doby minulej: "Vymením ojazdeného pioniera za neojazdenú pionierku"
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 21:58:48
06
To uz bolo lepšie :D
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 22:07:09
00
Na sidlisku, kde som vyrastal, v krcme nad kartarskym stolom visela tabulka: "Kibic drz p..u !"
Kedze nie som ani predajca tych pedalov, ani zaujemca o ne, porusil som toto mudre pravidlo aj ja. Je mi to luto.
A kedze na tejto debate o hovne nie je nic vtipne, nechajme to uz tak, alebo otvorme samostatnu temu, kde budeme prezentovat svoje idealy o cistom a peniazmi neposkvrnenom bajkerskom bazari.
Howg a ceskemu buldockovi plnenemu cervenou Amphorou zdar !
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 23:47:15
00
S tým, že tu bude debata o hovne, treba počítať, vzhľadom na to, že každý sa musí ku všetkému vyjadrovať. A musíš uznať, keď každý ku všetkému, koľko je to kombinácií?
Zobraziť komentár 05.07.2014 - 23:59:48
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up