Pokial budu bratislavske chodniky plne svinstva, budu v mojich sandaloch ponozky!

Príloha:
2695910853323816549.jpg
Aj u mna. K slepim su ludia vacsinou ohladuplni, ale ak ma niekto kozny nedostatok, jednostaj otlaky a oderky bez ponoziek v hociciom, ci uz sandaloch, alebo teniskach, tak sa im smeju, lebo oni chori takto nikdy neboli. Nechapem, kto spravil z ponoziek v sandaloch vtip. Vecer sa zozimi a ja zacnem kychat a zacnu sa mi smiat ze som spal bez ponoziek. Alebo preco krivas? Lebo mi prikazali vyzliect
ponozky zo sandalov, ze je to neslusne a smiesne aby som nevyzeral ako k.... a poranil ma kamienok na chodniku, co sa dostal medzi chodidlo a sandalu. A vliezol mi tam pavuk, postipal ma, aj komar a poskrabal ma bodliak a zihlava ked som isiel v sandaloch cez travnik. A strasne to boli. Na kupalisku bez ponoziek ano, nechcem si ich zamokrit a prechladnut, ale inde ich treba, kto ma jemnu lahkoporanitelnu pokozku. Na nohach nemam "hrosiu" kozu ako 99,9% ludi. Existuju rozne artrozi, osteoporozi a moj ujo ked mal v topanke kamienok, tak mu az kost poskodilo. Narodil sa tak. Ludia su sprosti, ze zaparaju do druhych, ked v kostole kazali s hnevom dat dole slepemu slnecne okuliare. Pritom mne je jedno ci sedi v kostole clovek v tmavych okuliaroch, cyklistickej prilbe (po nehode), zimnej ciapke a podobne. Alebo v ponozkach v sandaloch. Nikdy som si to na nikom vonku nevsimol ako nejaku divnost. Len na internete su stale o tom vtipy. Ludia uz nevedia z coho spravit vtip. Nejaky urcite spravi aj z mojho prispevku, z nudy. To svedci o jeho neohladuplnosti a netolerancii. Ja neurazam nikoho.