Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftbigmig napísal:

arrow_leftbubbic napísal:

Co je hlupost ? Aj citate , co linkujete ? (double,kristina,voldoja dtto) V clanku je zvyraznene, ze na nabijanie elektroaut (pre ucastnikov klimakonfu) sa pouzivali diesel aggregaty. A to nikto nikde nepoprel, vsak ano :) A to je pointa celeho prispevku. Ci tesla, alebo ine je fuk.

O tych teslach neviem, v linku co som dal pisali, ze ich pouzivali, v reuters pisu, ze nie Tesla, ale inych 240 elektroaut. Ci a ako a kto komu co kupil to neriesim, podstata bola ina, a sice ze na nabijanie elektroaut pouzivaju diesel generatory. A to mate potvrdene ;)

The spokesperson said, “where generators are required for charging EVs, these will run on HVO (hydrogenated vegetable oil) recycled cooking oil, derived from waste products.”

Aaaano, ekologicky spaluju kuchynsky olej . Potom je ale ekologickejsie jazdit dizslom na takyto olej. Oi, tie generatory asi pd filter nemaju :lol:
Zobraziť komentár 20.10.2021 - 15:07:10
03
Nechcem pôsobiť ako ufňukanec, ale aj napriek tomu chcem upozorniť, ako fungujú "úspešní" ľudia. Ja, čoby čitateľ návrhu zákona o iterupciách = 1 palček a človek parazitujúci na mojom pozornom oku a ignorujúci interpunkčné znamienka ( aj keď s naozaj vtipnou poznámkou, musím uznať ) = 13 palčekov.....a nadaľalej stúpa... :@

Prílohy:

masy.jpg
masy.jpg 103.15 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 20.10.2021 - 15:13:23
15
lto Ak ti ta informacia v povodnom tweete nepride UPLNE ina, nez realna situacia, tak v poriadku, mas svoj pohlad na svet a s tym ja nic robit neviem ani nechcem. Len mi prislo na mieste upozornit na hoax. Pekny den prajem, dalej to rozpitvavat nejdem :handshake:

COP coming to Glasgow. Leaders staying at Gleneagles Hotel & 20Tesla cars (£100K each) bought to ferry them 75km back & forth. Gleneagles has 1 Tesla charging station, so Malcolm Plant Hire contracted to supply Diesel Generators to recharge Tesla’s overnight.
Zobraziť komentár 20.10.2021 - 15:16:51
03
arrow_leftjohnnySVK napísal:
Nechcem pôsobiť ako ufňukanec, ale aj napriek tomu chcem upozorniť, ako fungujú "úspešní" ľudia. Ja, čoby čitateľ návrhu zákona o iterupciách = 1 palček a človek parazitujúci na mojom pozornom oku a ignorujúci interpunkčné znamienka ( aj keď s naozaj vtipnou poznámkou, musím uznať ) = 13 palčekov.....a nadaľalej stúpa... :@

neber si to tak, je to tu dost bezne, aj mne sa to stalo uz x-krat.
A dalsia vec - minule mi Cervo objasnil, ze pocet VIP bodov nezavisi od nejakych palcekov, ale od uplne inych veci :) Takze je to totalne jedno.
Zobraziť komentár 20.10.2021 - 15:22:32
02
Nechcem pôsobiť ako ufňukanec...

ja som sa ti bal dat pacik, lebo citanie podobnej literatury na toalete moze sposobovat zdravotne tazkosti, napr. rychlejsi prietok obsahu... ale dobre, mas ho mat ;)
pojem interrupcia pri velkej potrebe nabera uplne novy rozmer
Zobraziť komentár 20.10.2021 - 15:46:41
05
Najlepší páčik je ten vypýtaný :)
Zobraziť komentár 20.10.2021 - 15:59:07
12
Tak minimlane sme v teme "vtipkar" a ta poznamka je urcite mnohonasobne vtipnejsia ako povodny prispevok.
Koniec OT
Zobraziť komentár 20.10.2021 - 16:08:28
016
arrow_leftbubbic napísal:
lto Ak ti ta informacia v povodnom tweete nepride UPLNE ina, nez realna situacia, tak v poriadku, mas svoj pohlad na svet a s tym ja nic robit neviem ani nechcem. Len mi prislo na mieste upozornit na hoax. Pekny den prajem, dalej to rozpitvavat nejdem :handshake:

COP coming to Glasgow. Leaders staying at Gleneagles Hotel & 20Tesla cars (£100K each) bought to ferry them 75km back & forth. Gleneagles has 1 Tesla charging station, so Malcolm Plant Hire contracted to supply Diesel Generators to recharge Tesla’s overnight.

bubbic ta informacia vo vysvetleni je sice ina ako v povodnom tweete, ale z pohladu zivotneho prostredia je ta ista. Len Tesly budu vymenene za nieco od Land Roveru a nafta bude nahradena rastlinnym olejom.
Ale preboba ziveho, vsak ten rastlinny olej sa dava do beznej motorovej nafty tiez - takze by sa spalil tam a povozil ludi. Takto sa pouzije ucinnostou mozno o 50% nizsou ako by bol v normalnom dobrom diesli (lebo vyroba elektriny, straty pri nabijani a straty v elektromotoroch). Inde by tie elektromobily mohli byt ekologicke, ale v takejto situacii je to cista haluz a treba na to poukazat.
Ten clanok bol pravdepodobne iba damage control.

Koniec offtopicu vo ftipkarovi.
Zobraziť komentár 20.10.2021 - 16:14:20
00
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Zobraziť komentár 20.10.2021 - 16:23:19
017
arrow_leftfixska napísala:
Nedávno mal meniny Koloman. Znie to ako český cyklistický superhrdina. Mohli by o ňom spraviť komix :) :)

V sulade s odporucaniami Europskeho institutu pre rodovu rovnost by sa dotycny mal dobrovolne premenovat na "Koloperson" :lol:

https://eige.europa.eu/publications/gender-sensitive-communication/challenges/invisibility-and-omission/do-not-use-man-neutral-term :puke:
Zobraziť komentár 20.10.2021 - 17:50:43
01
arrow_leftwill napísal:
bubbic ta informacia vo vysvetleni je sice ina ako v povodnom tweete, ale z pohladu zivotneho prostredia je ta ista. Len Tesly budu vymenene za nieco od Land Roveru a nafta bude nahradena rastlinnym olejom.
Ale preboba ziveho, vsak ten rastlinny olej sa dava do beznej motorovej nafty tiez - takze by sa spalil tam a povozil ludi. Takto sa pouzije ucinnostou mozno o 50% nizsou ako by bol v normalnom dobrom diesli Koniec offtopicu vo ftipkarovi.

Tvrdenie, ze informacia je ta ista aj po vymene niektorych faktov, mi pripomina prave tento vtip:

Otázka pre Rádio Jerevan: „Je správne, že Grigorij Grigorievič Grigoriev vyhral luxusný automobil na majstrovstvách Európskej únie v Moskve?“
Rádio Jerevan odpovedalo: "V zásade áno. Ale v prvom rade to nebol Grigorij Grigorievič Grigorjev, ale Vassili Vassilievič Vassiliev; po druhé, nebolo to na majstrovstvách celej únie v Moskve, ale na festivale kolektívnych fariem v Smolensku; po tretie, nešlo o auto, ale o bicykel; a po štvrté ho nevyhral, ​​skôr mu bolo ukradnuté. ““

Mimochodom, to palivo, co pouzili, sa nepridava do beznej nafty, lebo to bol recyklovany (pouzity) kuchynsky olej. ;-)
Zobraziť komentár 20.10.2021 - 19:05:38
01

Ospravedlnujem sa, netusil som co sposobim mojou (podla mna vtipnou) poznamkou a nez to iron.hide spomenul som netusil, ze su tu dake VIP body.
Zobraziť komentár 20.10.2021 - 19:11:06
10
VIP body sa za páčiky tuším už nedávajú. Ale odbočím ku vtipom.
Deduško príde do bordelu, hneď k nemu príde bordel-mamá a hovorí mu:
- Dedo, čo tu robíte? Veď vy to máte už za sebou.
- Áno? A koľko platím?
Zobraziť komentár 20.10.2021 - 19:37:44
06
arrow_leftdomino napísal:
- Áno? A koľko platím?

toto bol priamy a naskrývaný útok na dôchodcov ... fuj ... :-)
Zobraziť komentár 20.10.2021 - 21:33:18
00
arrow_leftdomino napísal:
- Áno? A koľko platím?

dedko pride do bordelu ze chce sulozit ale ma len 20 korun
- dedko, za to sa vam mozeme akurat vyšťať do klobuka
tak ze ok ked nevydalo
... ide s klobukom za roh, namoci tam vtaka a hovori
-papaj aspon polievocku, masko je drahe
Zobraziť komentár 20.10.2021 - 21:47:01
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up