Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja tych komuništov tiež nemusím :)
Zobraziť komentár 28.01.2010 - 22:54:54
00
n2.cdn.spikedhumor.com
Zobraziť komentár 28.01.2010 - 23:40:57
00
Na tomto som sa zabavil a dnes to dokonca aplikoval v praxi.
Trochu ranného sneženia v Bratislave skomplikovalo aj mestskú dopravu. Po nie veľmi dlhom čakaní (asi som mal šťastie) som nastúpil do autobusu. O zastávku-dve nastúpil jeden ešte starší pán a hneď sa začal obúvať do šoféra, že tri autobusy vynechali a aj on mešká... Šofér len pokrčil plecami a pokúšal sa odpichnúť zo zastávky s preklzujúcimi sa kolesami.
Ihneď sa chytila jedna tiež staršia pani, ktorá okamžite začala frflať na dlhé čakanie. Nevydržal to jeden pán (mladší ako ja) stojaci vedľa mňa, ktorých ich zahriakol, že šofér za počasie nemôže. Okamžite sa stal centrom pozornosti, že čo sa do toho mieša. Nevydržal som a susedovi som hodne nahlas povedal: "Tí, čo majú silu voliť Fica, by mali mať aj silu chodiť peši!".
Časť autobusu začala zazerať a väčšia časť sa chechtala.
Na poznámku, čo si to dovoľujem, som už len odvrkol, že sa nerozprávami s nimi, nech sa nemiešajú do cudzích rozhovorov...

:lol: :clap: :rofl: :rofl:
Zobraziť komentár 29.01.2010 - 06:19:50
00
reklama na nový tablet apple ipod. :rofl:
http://www.youtube.com/watch?v=rLP_olQ6V28&feature=player_embedded#
Zobraziť komentár 29.01.2010 - 08:24:11
00
Tak toto je ozaj šleha :D :D :D :y:
Zobraziť komentár 29.01.2010 - 08:40:56
00
joko :y:
dokumentacia dopravnej nehody...

Prílohy:

ako sme najebali do vozidla pred nami.jpg
ako sme najebali do vozidla pred nami.jpg 294.91 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 29.01.2010 - 08:44:02
00
:D + ten koment
Zobraziť komentár 29.01.2010 - 08:51:53
00
Si dole tiež taká istá ako hore? - hovorí jedna blondínka. - Vylízaná...? - zamyslí sa druhá blondínka.

Čo je to vrchol inflácie?
- Keď žena vymení zlaté srdce svojho manžela, za oceľového vtáka svojho suseda.

Povídá starý Skot svému synovi: "Tvůj praděda ten čaj pil, můj otec ten čaj pil, já ho cely život pil a mladému pánovi se zdá ten sáček vyvařený?"

"Když jsem byl malý, přál jsem si být někým, koho by se všichni báli. A to se mi splnilo." - říká zubař.

Učitelka: Uveďte mi příklad věty v čase předpřítomném prostém
Student: The bomb has been planted.

Chodil takhle Ježíš po světě, ale nikde se nedočkal poznání. V Americe si ho nevšimli vůbec - takových tam bylo plno. V Rusku si ho raději nevšímali, co kdyby to byl intelektual - národník. A tak bloudil po světě, až došel do Izraele. Stál tam o jeden barák opřený Kohn. Sotva Krista spatřil, otočil se do dveří a volá:
"Arone, Mojše, přineste kladivo a hřebíky, už je tady zas."
Zobraziť komentár 29.01.2010 - 08:59:52
00
-Story of panelak

Príde chlapík domov a hovori manželke:
- "Počúvaj ma, práve som sa dozvedel, že k nám do paneláku, už dva
mesiace chodí nový poštár, ktorý vraj u nás už potrtkal všetky ženy
okrem jednej"
A žena na to:
"Jáaj, to bude tá ***** z ôsmeho."
Zobraziť komentár 29.01.2010 - 12:28:53
00
Nie len pre zenatych, ale aj ohrozenych:

ak som dobre pozeral na rok vydania tak to bolo po vojne a myslim ze cielom bolo aby sa psychycky stav veteranov este nezhorsil.
Zobraziť komentár 30.01.2010 - 15:13:15
00
-Story of panelak

Príde chlapík domov a hovori manželke:
- "Počúvaj ma, práve som sa dozvedel, že k nám do paneláku, už dva
mesiace chodí nový poštár, ktorý vraj u nás už potrtkal všetky ženy
okrem jednej"
A žena na to:
"Jáaj, to bude tá **** z ôsmeho."
:y: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Zobraziť komentár 30.01.2010 - 15:29:04
00
Manželka sa vráti ubehaná domov a vraví: Prosím,ja ťa hľadám po všetkých krčmách a ty si tu spokojne umývaš riad!
Zobraziť komentár 31.01.2010 - 23:10:42
00
Poradna - radí Honza

Milý Honzo,
doufám, že mi dokážeš pomoci. Jednoho dne jsem nechala manžela koukat doma na televizi a odjela do práce.
Asi tak 2 kilometry od domu mi najednou přestalo auto jet - musela jsem

Se vrátit pro manžela, aby mi pomohl. Když jsem dorazila domů, nemohla

jsem
uvěřit tomu, co jsem viděla.
Byl v posteli se sousedovou dcerou. Je mi 32, manželovi 34 a jí 19.
Jsme spolu 10 let. Manžel se mi přiznal, že spolu chodí víc než půl roku. Do manželské poradny nepůjde.
Jsem úplně v koncích, prosím, pomoz mi.
Magda

Milá Magdo,
je mi líto, že Ti přestalo jet auto po tak krátké cestě může být způsobeno mnoha příčinami.
Nejprve zkontroluj jestli není ucpaný přívod paliva. Pokud je čistý zkontroluj veškeré přívody vedoucí k motoru. Také zkontroluj kabely včetně ukostření.
Jestli není problém tady, je potřeba provézt kontrolu palivového Čerpadla jestli není poškozené a dává správné množství paliva.

Doufám, že jsem Ti pomohl
Honza
Zobraziť komentár 01.02.2010 - 08:29:29
00
To: plukovník je to o stranu dozadu ale fakt dobré :lol: Ak môžem zopár o Pepíčkovi:
Pani učitelka se ptá dětí ve škole čím je tatínek načež
Pepíček odpovídá: "Můj tatínek je prostitut."
Pani učitelka říká: "Jak jsi na to přišel Pepíčku."
"Prosím on když jde ráno do práce tak říká, tak už jdu zase do toho bordelu a maminka říká jo, jo, kdyby ty kurvy alespon víc platily."

Pepíček vběhne do třídy 5 minut po zvonění bez klepání.
Paní učitelka mu povídá:
"Pepíčku, pěkně se vrať za dveře a vejdi ještě jednou, ale tak, jak by vešel například tvůj tatínek!"
Pepíček vyjde, za chvíli rozkopne dveře, vrazí do třídy a řve: "Tak co, vy kurvy! Nečekali ste mě, co?"

"Pepícku, netahej dedecka za vousy...
A vubec deti, zavrete uz tu rakev!"

Jeden chlapeček chce být hasičem a druhý mašinfýrou, jedna holčička sestřičkou v nemocnici a druhá sekretářkou.
Pepíček má už dávno taky jasno: Ve svém budoucím povolání se chce zabývat sexuálními úchylkami.
Teta Běta je z toho celá paf.
"Vysvětli mi, prosím tě, co to podle tebe vůbec sexuální úchylka je," naléhá babička v domnění, že si Pepíček asi něco popletl.
"Ty to nevíš?" diví se dítě a dloube se v nose. "Vysvětlím ti to na konkrétním případě:
Po ulici jdou tři ženy se zmrzlinou. První ji líže druhá kouše a třetí saje. A ty mi řekni, která z těch tří žen je vdaná."
Teta se zamyslí. "No, asi ta, která saje," řekne po chvíli.
"Chyba," vytáhne Pepíček prst z nosu.
"Vdaná je samozřejmě ta, která má na ruce snubní prsten. A to, cos tady předvedla zároveň ukazuje, co je to sexuální úchylka!"

Zobraziť komentár 01.02.2010 - 11:10:38
00
:tmi: upss....
Zobraziť komentár 01.02.2010 - 12:55:17
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up